Ετοιμάζετε τα μπιφτέκια: Αναμιγνύετε τα υλικά
εκτός απ' το λάδι και πλάθετε τον κιμά προσθέτοντας μέσα και το κόκκινο
νερό απ' το βράσιμο των παντζαριών.
Πλάθετε τα μπιφτέκια σε μερίδες με πάχος τουλάχιστον ενάμισι εκατοστού, ώστε να ψηθούν εξωτερικά και μέσα να μείνουν ζουμερά.
Τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες τουλάχιστον, σκεπασμένα με μεμβράνη.
Μισή ώρα πριν τα μαγειρέψετε, τα βγάζετε απ' το ψυγείο για να επανέλθει το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου.
Ψήσιμο: Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το λάδι σε
μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις αρχίσει να βγάζει καπνό, χαμηλώνετε
τη φωτιά στο μεσαίο και βάζετε τα μπιφτέκια. Τα γυρνάτε ανά λεπτό απ'
την άλλη πλευρά με σπάτουλα και στα 4-5 λεπτά τα βγάζετε απ' τη φωτιά.
Έτοιμα!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.