Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 30-32 εκ. και
το πασπαλίζουμε με ελάχιστο αλεύρι, έτσι ώστε να αποφύγουμε να κολλήσει
το γλυκό στον πάτο και στα τοιχώματα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.
Απλώνουμε μέσα στο ταψί τις ρώγες σταφυλιού, πασπαλίζουμε με 4 κ. σ. από τη ζάχαρη και περιχύνουμε τις 3 κ. σ. λιωμένο βούτυρο.
Χτυπάμε στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα, με το
σύρμα, τα 250 γρ. βούτυρο με την υπόλοιπη ζάχαρη για περίπου 5 λεπτά,
έως ότου το μείγμα φουσκώσει και ασπρίσει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και στη συνέχεια
σταματάμε το μίξερ και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε μέσα στο μπολ του
μίξερ το λικέρ, το ξύσμα, το χυμό και το γάλα.
Ανακατεύουμε καλά έως ότου αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας καλά με τη σπάτουλα.
Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο ταψί, επάνω στα σταφύλια.
Ψήνουμε για περίπου 50', έως ότου ροδίσει το γλυκό.
Το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 30' και έπειτα το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.