Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη και τις 10
κουταλιές νερό, αφού λιώσει η ζάχαρη και γίνει σαν σιρόπι, το
κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα ασπράδια μεχρι να γίνουν μαρέγκα.
Σε άλλο μπόλ βάζουμε τους κρόκους, τη μαργαρίνη και τη λιωμένη ζάχαρη και χτυπάμε με το μιξερ καλά.
Μετά προσθέτουμε το κονιάκ, τις βανίλιες, το κακάο και τα χτυπημένα ασπράδια.
Κρατάμε ενα φλιντζάνι τσαγιού από το μίγμα στο ψυγείο για το τέλος.
Τέλος βάζουμε τη φαρίνα και το baking powder.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί νούμερο 30 και ρίχνουμε
το μίγμα και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς ή ανάλογα
με την κουζίνα του καθενός (βάζετε μια οδοντογλυφίδα αν βγεί στεγνή
τοτε είναι έτοιμο.)
Οταν το βγάλουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε το σιρόπι.
Τέλος ρίχνουμε από πάνω το μίγμα που έχουμε φυλάξει από το ψυγείο.
Για διακόσμηση μπορούμε να βάλουμε τρούφα ή κεράσι γλυκό του κουταλιού.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.