Αλείψτε μια φόρμα με βούτυρο, ντύστε τη με λαδοκολα, εαν έχετε με σούστα ακόμα καλύτερα.
Βάλτε τις σταφίδες με το ουίσκι και το ξύσμα σε χαμηλή φωτιά και
μόλις ζεσταθούν βγάλτε τα, δεν υπάρχει κίνδυνος, το έχω κάνει, αλλά
χαμηλή είπαμε.
Σε χαμηλή φωτιά βαλτε το βούτυρο, την σοκολάτα, το αλάτι και ανακατέψτε. Μην το αφήσετε πολύ στη φωτιά, προσοχή.
Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη, προσθέστε ανακατεύοντας την
σοκολάτα, μετά τις σταφίδες και το ουίσκι. Ανακατεύοντας ελαφρά βάλτε
λιγο λιγο το αλεύρι. Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα,
ριχτε τα λίγο λίγο στο μείγμα απαλά.
Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, δοκιμάστε αν είναι έτοιμο με την οδοντογλυφίδα, ξέρετε.
Αφηστε το σε μια σχαρα να κρυωσει. Την αλλη μερα ειναι ωραιο σημειωτέον.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.