Βάζουμε τις 2 μπανάνες για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαυρίσουν. Αφαιρούμε τη φλούδα και λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, τις λιωμένες μπανάνες, το νερό, το γάλα, το λάδι και τη βανίλια.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη
σόδα, το baking powder, το αλάτι και το κακάο. Προσθέτουμε όλα τα υγρά
υλικά (αυγά, μπανάνες, νερό, γάλα, λάδι και βανίλια) στο μείγμα με τα
στερεά υλικά και χτυπούμε με το μίξερ, όχι για πολύ ώρα, ίσα να
ανακατευτούν τα υλικά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί 23x33 εκ. και βάζουμε τη ζύμη (η οποία θα είναι κάπως "νερουλή") να ψηθεί για 40 λεπτά.
Επικάλυψη:
Σε ένα μπολ βάζουμε τη κουβερτούρα κομμένη
σε μικρά κομμάτια. Σε μέτρια φωτιά (σε ένα μικρό κατσαρολάκι) βάζουμε τη
κρέμα γάλακτος με το βούτυρο μέχρι να κοχλάσουν. Περιχύνουμε τη
κουβερτούρα και αφήνουμε να περάσουν 5 λεπτά. Ανακατεύουμε καλά να γίνει
ένα ομοιογενές μείγμα και αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπούμε στο μίξερ πολύ
καλά μέχρι να αφρατέψει.
Αφού βεβαιωθούμε ότι το κέικ κρύωσε απλώνουμε την επικάλυψη με μια σπάτουλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.