Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180. Σε μίξερ
χτυπάτε με γρήγορη ταχύτητα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την καστανή
ζάχαρη, τη λιωμένη μαργαρίνη, τα αυγά, το γάλα και τη μαστίχα αφού τη
θρυμματίσετε στο γουδί και το γουδοχέρι. Ανακατεύετε ώσπου να γίνουν
απαλός χυλός.
Αδειάζετε το μίγμα μοιράζοντάς το σε 2
στρογγυλά ταψάκια (20 εκ.) που έχετε προηγουμένως αλευρώσει. Ψήνετε για
40' περίπου. Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο αν πιέζοντας με το δάχτυλό
σας επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα γρήγορα.
Τα αφήνετε στις φόρμες να κρυώσουν.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Σε μπολ χτυπάτε το
ανθότυρο με την άχνη & αλείφετε με το μίγμα το ένα κομμάτι του κέικ.
Αδειάζετε επάνω στην κρέμα τη μαρμελάδα & την απλώνετε ομοιόμορφα.
Σκεπάζετε με το 2ο κομμάτι του κέικ πιέζοντας. Πασπαλίζετε με ΛΙΓΗ
ζάχαρη άχνη.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.