Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.
Ρίχνουμε ένα ένα τους κρόκους των αυγών στο μίγμα.
Βάζουμε την σόδα στον χυμό πορτοκαλιού (και
καλύτερα να το κρατάμε πάνω από το μπώλ με το μίγμα γιατί θα χυθεί πριν
προλάβουμε να βήξουμε)ε, αφού χυθεί οόσο χυθεί βάλτε κ τον υπόλοιπο χυμό
μέσα και ανακατεύτε.
Χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα.
Ανακατέυτε το μπέικιν με το αλέυρι και ανακατέυτε το εναλλάξ με την μαρέγκα μέσα στο αρχικό μίγμα.
Λιώστε την πικρή σοκολάτα σε μπέν μαρί και πάρτε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα και ανακατέψτε.
Βουτυρώστε ένα ταψάκι για κέικ (ή ότι σας αρέσει).
Βάλτε μία στρώση από το άσπρο μίγμα μετά το σοκολατένιο και μετά πάλι το άσπρο από πάνω.
Σε προθερμασμένο φούρνο βάλτε το κέικ στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.