Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Εποχιακά Ανοιξιάτικη Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Κρέμα γάλακτος Σοκολάτα Αβγά Σερβίρει 6-8 άτομα Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε τα βρασμένα παντζάρια κομμένα σε χοντρούς κύβους στο μπλέντερ για να γίνουν «πουρές», τα βάζουμε σ’ ένα μπολ. Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη καλά να αφρατέψουν. Προσθέτετε τον πολτό παντζαριών, το αλεύρι, το μπέικιν, το μοσχοκάρυδο και το κακάο. Προσθέτετε τα 200 γρ. λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί αυτό το μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα λαδωμένη και αλευρωμένη (το έβαλα σε φόρμα μακρόστενη 30 εκατ.). Το ψήνουμε για μια ώρα στους 180°C. Ή εώς ότου βγαίνει η λάμα ενός μαχαιριού καθαρή. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Λιώνετε την σοκολάτα σε μπεν-μαρί. Σε μπολ ανακατεύετε την σοκολάτα και την κρέμα με το μέλι. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και περιχύνουμε το κέικ.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.