2 φλ. φαρίνα 1/2 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 3 κ.σ. φρουκτόζη 1 φλ. γάλα 1-2 βανίλιες.
Για τη γέμιση:
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλ. καρύδα 1 φλ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα 1/2 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. κακάο 1 βάζο μαρμελάδα λάιτ βερίκοκο 1 βάζο μαρμελάδα δαμάσκηνο
Για διακόσμηση:
αμύγδαλο φιλέ ή καρύδα
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Γάλα Ξηρούς καρπούς Καρύδα Σοκολάτα Αβγά Σερβίρει 10-12 άτομα Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε πολύ καλά τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, βανίλια και φαρίνα χτυπώντας να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. Γέμιση: ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τους ξηρούς καρπούς, το αλεύρι, την καρύδα και το κακάο. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε - λιώνουμε τις μαρμελάδες και τις προσθέτουμε στο μίγμα των ξηρών καρπών. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ ή μια φόρμα και αδειάζουμε πρώτα τα υλικά της γέμισης στρώνοντάς τα καλά στη φόρμα. Απάνω ρίχνουμε το μίγμα του κέικ, κουνάμε λίγο τη φόρμα μας να απλωθεί το κέικ. Ψήνουμε στους 180β. για 45' περίπου, ελέγχοντας με μαχαιράκι. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και διακοσμούμε με φιλέ αμύγδαλο και καρύδα ή απλά με καρύδα!!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.