150 γρ ελαιόλαδο ή μισό μισό με σπορέλαιο 150-200 γρ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 150 γρ κρέμα κάστανο 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ αμύγδαλο σε σκόνη (περασμένο στο multi) 100 γρ ζάχαρη άχνη 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ 10 μαρόν γλασέ, ψιλοκομμένα 2-3 μαρόν γλασέ ολόκληρα για το γαρνίρισμα λίγη ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Εποχιακά Χειμωνιάτικη Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Με φωτο Εύκολο Περιέχει Κάστανα Ξηρούς καρπούς Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Σερβίρει 10-12 άτομα Πως το κάνουμε: Βήμα 1 1) Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βήμα 2 2) Σ'ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό πορτοκαλιού, την κρέμα κάστανο και ανακατεύουμε. Βήμα 3 3) Κατόπιν ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βήμα 4 4) Τα μεταφέρουμε σε μια φόρμα του κέικ βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
Βήμα 5 5) Ψήνουμε για περίπου 40-45 λεπτά. Βήμα 6 6)
Ξεφορμάρουμε αφού κρυώσει λίγο και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Βήμα 7 7) Γαρνίρουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και 2-3 μαρόν γλασέ και σερβίρουμε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.