5 αυγά 176 γρ. ζάχαρη 270 γρ. λάδι λίγο κονιάκ 1 1/2 ποτήρι ινδοκάρυδο 135 γρ. γάλα 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γ. baking powder
Σιρόπι
235 γρ. ζάχαρη 270 γρ. νερό
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Γάλα Καρύδα Αβγά Πως το κάνουμε:
Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι, βάζοντας τη ζάχαρη και το νερό σε μικρή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Μόλις κοχλάσουν κατεβάζουμε από τη φωτιά. Στο μίξερ χτυπάμε πρώτα τα αυγά πολύ καλά (5 λεπτά). Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες μίγμα. Σε μικρό μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder. Αφού χτυπήσουμε καλά τη ζάχαρη με τα αυγά προσθέτουμε το λάδι, το κονιάκ, το ινδοκάρυδο (με το γάλα) και τέλος λίγο λίγο το αλεύρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα με τρύπα στη μέση και βάζουμε μέσα το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 40-50 λεπτά. Μόλις ψηθεί, το βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι. Στολίζουμε με γλυκό κεράσι και λίγο ινδοκάρυδο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.