Στα γρήγορα Κατηγορία Σιροπιαστά γλυκά Διάφορα κέικ Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Τυριά Καρύδα Αβγά Γάλα Πως το κάνουμε:
Σ'ένα μπόλ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τους κρόκους, το γάλα, το αλεύρι (κοσκινισμένο), τη βανίλια και το ινδοκάρυδο. Σε άλλο μπόλ χτυπάμε τα ασπράδια σε πυκνή μαρέγκα. Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο μείγμα με το βούτυρο και ανακατεύουμε σιγά σιγά (για να μην ξεφουσκώσει η μαρέγκα). Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου. Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά. Χτυπάμε τα υλικά της κρέμας μέχρι να αφρατέψουν και τα βάζουμε στο ψυγείο (για να'ναι πιο σφιχτή η κρέμα). Όταν ψηθεί το κέικ, αφήνουμε να κρυώσει λίγο, για να μη σπάσει κατά το κόψιμο στη μέση, το σιροπιάζουμε βάζουμε τη μισή κρέμα και το κλείνουμε με το "καπάκι" του κέικ. Σκεπάζουμε όλο το κέικ με την υπόλοιπη κρέμα και γαρνίρουμε με ινδοκάρυδο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.