2 αχλάδια σε κυβάκια 2 βανίλιες, φρούτα σε φέτες 6 δαμάσκηνα σε κυβάκια 1/2 φλ. καρύδα συν 1/2 φλ. για το τέλος 150 γρ. καστανή ζάχαρη 200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλ φαρίνα 3 αυγά 1-2 κ.σ. μέλι 1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Καρύδα Αχλάδια Αβγά Σερβίρει 8-10 άτομα Πως το κάνουμε:
Πλένουμε, σκουπίζουμε τα φρούτα. Κόβουμε τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια,τα αχλάδια σε κυβάκια και τις βανίλιες σε φετες για το τέλος. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τα κομμένα φρούτα, ρίχνουμε την καρύδα και το κονιάκ ή λικέρ και ανακατεύουμε. Χτυπάμε σε μίξερ το βιτάμ με τη ζάχαρη καλά ν'αφρατέψει το μείγμα,ρίχνουμε το μέλι και ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε τη φαρίνα και τέλος τα φρούτα, το μείγμα μας πρέπει να είναι αφράτο γι αυτό καλό είναι να ρίξουμε τη φαρίνα σιγά σιγά. Σταματάμε το μίξερ και ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα πυρέξ ή φόρμα του κέικ ,ρίχνουμε το μείγμα ,το απλώνουμε καλά.Απάνω βάζουμε τις φέτες βανίλιας σε όλο το κέικ. Ψήνουμε στους 180β. για 45 λεπτά περίπου ελέγχοντας το! Μόλις το βγάλουμε αν θέλουμε το πασπαλίζουμε με καρύδα ή άχνη.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.