Παίρνουμε 3 μπολ. Στο ένα αναμιγνύουμε τα
υλικά για την επικάλυψη, στο δεύτερο αναμιγνύουμε το αλεύρι μαζί με τη
ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι και τα μπαχαρικά και στο τρίτο
χτυπάμε τα αυγά με έναν αυγογδάρτη και προσθέτουμε το γάλα, το νερό και
τα τριμμένα μήλα.
Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
Παίρνουμε μία φόρμα 23 εκ. που ανοίγει, τη
βουτυρώνουμε και απλώνουμε λαδόκολλα στον πάτο. Ρίχνουμε μέσα τη ζύμη
και πασπαλίζουμε με την επικάλυψη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 50 λεπτά περίπου.
Δέκα λεπτά πριν βγάλουμε το κέικ από το φούρνο ετοιμάζουμε την καραμέλα.
Βάζουμε τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, και τα ανακατεύουμε συνεχώς για 8 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε το κέικ από τον φούρνο το τρυπάμε σε αρκετά σημεία με ένα ξύλινο καλαμάκι και το περιχύνουμε με την καραμέλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.