Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Γάλα Ξηρούς καρπούς Καρύδα Σοκολάτα Αβγά Σερβίρει 14 άτομα Πως το κάνουμε:
Σ'ένα κατσαρολάκι βάλτε τα κομματάκια της σοκολάτας με 1/4 της κούπας γάλα και ζεστάνετέ τα σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να λιώσει η σοκολάτα. Κατεβάστε από τη φωτιά κι αφήστε τη να κρυώσει. Βάλτε στο μπόλ του μίξερ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο και το υπόλοιπο γάλα. Χτυπήστε τα στη δυνατή ταχύτητα 2 λεπτά. Προσθέστε τα αυγά, τη βανίλια και τη λιωμένη σοκολάτα και χτυπήστε τα στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ άλλα 2 λεπτά. Αδειάστε μέσα στο μείγμα τα αμύγδαλα και το ινδοκάρυδο κι ανακατέψτε τα απαλά. Βουτυρώστε καλά μια στρογγυλή φόρμα για κέικ με διάμετρο 26 εκατοστά και ύψος 9 εκατοστά κι αδειάστε μέσα τη ζύμη. Ψήστε το κέικ στους 180 βαθμούς κελσίου,1 ώρα. Βγάλτε το από το φούρνο, και όταν κρυώσει καλά βγάλτε το από την φόρμα. Στο μεταξύ ετοιμάστε το λευκό γλάσο. Σ'ένα κατσαρολάκι βάλτε τη σοκολάτα, το αλεύρι και το γάλα κι ανακατέψτε τα επάνω σε μέτρια φωτιά, 15 λεπτά περίπου, ώσπου να πήξει το μείγμα και να γίνει κρέμα ομοιογενής. Κατεβάστε από τη φωτιά κι αφήστε την κρέμα να κρυώσει καλά. Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ, ν'αφρατέψει. Προσθέστε την βανίλια και την κρέμα και χτυπήστε τα όλα μαζί στη μέτρια ταχύτητα του μίξερ, ν'άφρατέψουν. Προσοχή μην τα παραχτυπήσετε γιατί το βούτυρο θα χωρίσει σε κομματάκια και το μείγμα δεν θα είναι λείο. Τοποθετούμε το γλάσο για μισή ώρα στο ψυγείο να παγώσει λίγο και μετά το τοποθετούμε στην επιφάνεια του κέικ μας, πασπαλίζουμε με το αμυγδαλάκι φιλέ.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.