125 γρ. βούτυρο ή βιτάμ 125 γρ ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική 125 γρ αμύγδαλο σκόνη 3 αβγά 80 γρ αλεύρι 50 γρ χυμός λεμονιού ξύσμα από ένα λεμόνι
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Ξηρούς καρπούς Αβγά Πως το κάνουμε:
Σε μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το οποίο έχουμε αφήσει για μισή ώρα εκτός ψυγείου, με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αμύγδαλο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και το χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε το αλεύρι με το ξύσμα ανακατεύοντας. Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκι διαμέτρου 22 εκ και το βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για δύο ώρες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 45 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.