Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Εποχιακά Φθινοπωρινή Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Γάλα Κολοκύθα Αβγά Τυριά Πως το κάνουμε:
Φτιάχνουμε πρώτα τον πολτό κολοκύθας: Κόβουμε μια μικρή κολοκύθα κατά μήκος. Αφαιρούμε τα σπόρια και τις σκληρές ίνες και τη βάζουμε σε ταψί με βουτυρωμένη λαδόκολλα, με το κομμένο μέρος προς τα κάτω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 45 λεπτά. Αφού ψηθεί, παίρνουμε τη σάρκα και την αλέθουμε στο multi. Στραγγίζουμε πολύ καλά με σουρωτήρι γιατί βγάζει πολλά υγρά. Για το κέικ, χτυπούμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, τον πουρέ κολοκύθας και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε καλά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Σε μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το baking powder, το αλάτι, τη κανέλλα, το τζίντζερ και το γαρίφαλο. Προσθέτουμε το μείγμα στα υγρά υλικά, σε τρεις δόσεις, εναλλάξ με το γάλα, αρχίζοντας και τελειώνοντας με το αλεύρι. Παίρνουμε δύο ταψιά (23 εκ.), τα βουτυρώνουμε και τα αλευρώνουμε. Μοιράζουμε τη ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 25-30 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε να κρυώσουν. Για το γλάσο, χτυπούμε στο μίξερ το βούτυρο μαζί με το μαλακό τυρί μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη (λίγη λίγη) και χτυπούμε καλά μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες ομοιόμορφο μείγμα. Βάζουμε το ένα κέικ σε πιατέλα, καλύπτουμε το πάνω μέρος με το 1/3 του γλάσου, τοποθετούμε το δεύτερο κέικ και καλύπτουμε με το υπόλοιπο γλάσο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.