2 αχλάδια μεγάλα ζουμερά (700 γρ.) 2 αυγά 200 ml κρέμα καρύδας 1 κούπα ζάχαρη caster 1/3 κούπας ελαιόλαδο 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. baking powder 1 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρύφαλο 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Αχλάδια Αβγά Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ πρώτα τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη (σε υψηλή ταχύτητα) και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά, το baking powder και το αλεύρι εναλλάξ με τη κρέμα καρύδας. Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια ρίχνοντας τα απευθείας στο μείγμα. Ανακατεύουμε με σπάτουλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC χρησιμοποιώντας φόρμα στρογγυλή που ανοίγει (23 εκ.). Στο πάτο τοποθετούμε απαραιτήτως λαδόκολλα. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.