μινι πατατούλες ολοκληρες και χοντροκομμένα καρότα
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Μέθοδος Φούρνου Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Μουστάρδα Σκόρδο Ειδικές περιστάσεις Για μπουφέ Σερβίρει 6 άτομα Πως το κάνουμε:
Βάζουμε από βραδύς όλα τα υλικά της μαρινάρας - εκτός του σκόρδου το οποίο θα βάλουμε μέσα στο κρέας σε διάφορα σημεία - σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και αλείφουμε το κρέας μας. Γυρνάμε συχνά το κρέας για να μαριναριστεί καλά και από τις δύο πλευρές. Την άλλη μέρα βάζουμε το κρέας με τη μαρινάρα, τις πατάτες και τα καρότα τα οποία τα αλατίζουμε στη σακούλα ψησίματος, στην οποία κάνουμε λίγες τρύπες από πάνω για να φεύγει ο ατμός. Τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε αντίσταση πάνω κάτω για αρκετή ώρα ανάλογα με το μέγεθος του κρέατος στους 150 βαθμούς. Μόλις ψηθεί σβήνουμε τον φούρνο και αφήνουμε το φαγητό μας μέσα για μισή με μία ώρα για να διατηρήσει τους χυμούς του.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.