125 γρ. βούτυρο αγελάδος 3 αυγά μεσαίου μεγέθους 220 γρ. ζάχαρη (αν θέλετε καστανή) 2 κάψουλες βανιλίνη 250 γρ. κουβερτούρα 180 γρ. φυστικοβούτυρο 130 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή απλό με 2 κ.γ μπείκιν πάουντερ
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Σοκολάτα Αβγά Πως το κάνουμε:
Λιώνουμε σε ένα μπρίκι το βούτυρο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο. Παράλληλα, λιώνουμε και τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (σε μεταλλικό μπολ που στερεώνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, χωρίς να ακουμπά στον πάτο του μπολ) ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανιλίνη μέχρι το μίγμα να αφρατέψει και να αποκτήσει ανοιχτό χρώμα. Προσθέτουμε στο μίγμα τη λιωμένη σοκολάτα, το φυστικοβούτυρο και το λιωμένο βούτυρο. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ριχνουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Το μίγμα είναι σχετικά σφιχτό. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 160ο C. Καλύπτουμε τη βάση και τα πλαινά μιας στρογγυλής φόρμας ή πυρέξ διαμέτρου 25 εκ. με λαδόκολλα. Απλώνουμε το μίγμα και ψήνουμε για 23 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει στο ταψί. Μεταφέρουμε το γλυκό σε δίσκο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.