30 μεγάλες γαρίδες αποφλοιωμένες 110 ml λάδι 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες χυμό από 1 λεμόνι χυμό από 1 πορτοκαλι 2 κ.σ. λευκό κρασί 1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Μέθοδος Kάρβουνα/grill Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Μουστάρδα Σκόρδο Γαρίδες Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Σερβίρει 6 άτομα Πως το κάνουμε:
Σε ένα γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, το βασιλικό και το κρασί. Προσθέστε τις γαρίδες και ανακατέψτε καλά, σκεπάστε και αφήστε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Ετοιμάζουμε το Μπάρμπεκιου να κάψει καλά ή την ψηστιέρα μας ή απλά ανάβουμε το γκριλ μας στο μέτριο βαθμό. Περάστε τις γαρίδες σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήστε από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.