1 κιλό γαρίδες μεγάλες χωρίς κεφάλι Χυμό ενός πορτκαλιού και το ξύσμα του 1 σφηνάκι βότκα ή κονιάκ 250 γρ κρέμα γάλακτος 1 πρέζα δεντρολίβανο ή ένα κλαδάκι φρέσκο αλάτι, πιπέρι άσπρο φρεσκοτριμμένο 1κ σ. βούτυρο
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Μέθοδος Κατσαρόλας Δυσκολία Γρήγορο Εύκολο Περιέχει Κρέμα γάλακτος Γαρίδες Σερβίρει 4 άτομα Πως το κάνουμε:
Λιώνουμε το βούτυρο σε τεφάλ με καπάκι, και σοτάρουμε ελαφρά τις γαρίδες. Σβήνουμε με τη βότκα ή το κονιάκ και αφήνουμε να 1' να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι και το δεντρολίβανο και σιγοβράζουμε το φαγητό σκεπασμένο για 15'. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει πιο δυνατά έως να φύγουν τα πολλά υγρά, αν υπάρχουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι πιπέρι, αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατεβάζουμε. Προσθέτουμε το ξυσμα πορτοκάλι και σερβίρουμε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.