30 γαρίδες μεγάλες και καθαρισμένες 1 λεμόνι 1-2 φύλλα δάφνης δεντρολίβανο θυμάρι ρίγανη αλάτι πιπέρι 100ml ελαιόλαδο
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Μέθοδος Τηγανιού Δυσκολία Γρήγορο Και για αρχάριους Εύκολο Περιέχει Γαρίδες Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Σερβίρει 6 άτομα Πως το κάνουμε:
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το λάδι με το δεντολίβανο, το θυμάρι, τη ρίγανη, τη δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις γαρίδες να μαριναριστούν, σκεπάζουμε το μπωλ με μια μεμβράνη και το αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο. Ρίχνουμε τη μαρινάδα από τις γαρίδες σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.