800-1000 γρ. γαλέο σε ροδέλες 1 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1 ματσάκι πράσα ή κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1/4 λάχανο μικρό ή μισό μαρούλι 2 φλ.λάδι πιπέρι 1 φλ. αλεύρι
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Ντομάτες Σερβίρει 4-5 άτομα Πως το κάνουμε: 1)
Πλένουμε, στραγγίζουμε τα φιλέτα γαλέου σε χαρτί κουζίνας. 2)
Αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι. Βήμα 3 3)
Σοτάρουμε τα πράσα ή τα κρεμμυδάκια φρέσκα και τα ξερά, το λάχανο ή τα μαρούλια, προσθέτουμε τον μάραθο ή άνηθο, τις ντομάτες, ρίχνουμε 1 φλ. νερό και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου να μαλακώσουν τα χόρτα. Βήμα 4 4)
Πριν ψηθούν τελείως με ένα κουτάλι κάνουμε χώρο ανάμεσα στα χόρτα και βάζουμε τον τηγανητό γαλέο. Δεν ανακατεύουμε καθόλου το φαγητό μας, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και αφήνουμε 10' να σιγοψηθεί.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.