Προθερμένετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στη ρύθμιση "πάνω κάτω".
Σε ένα μπωλ βάζετε περίπου το μισό από το
φάκελο άνθος αραβοσίτου-φράουλα και προσθέτετε κάτι λιγότερο από 1
φλυτζάνι γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει σφικτό το μειγμά. Το
αφήνετε να στερεοποιηθεί.
Σε ένα άλλο μπωλ, ρίχνετε το αλεύρι, τις
βανίλιες και τη ζάχαρη. Τα ανακατεύετε. Έπειτα προσθέτετε τα αυγά, το
βούτυρο, το γάλα εβαπορέ (προσοχή!: όχι αραιωμένο με νερό), και 1 με 1
1/2 δαχτυλάκι του ποτηριού κρασί. Αναδεύετε πολύ καλά το μειγμά μέχρι να
ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Παίρνετε μία ειδική φόρμα για muffins και
βουτυρώνετε λίγο τον πάτο κάθε φορμίτσας για να μην κολλήσει. Από το
μείγμα βάζετε μία κουταλιά (με κουτάλι της σούπας) στο φορμάκι. Στη
συνέχεια προσθέτετε μία κουταλιά (με κουτάλι του γλυκού) από την κρέμα
φράουλα που εν τω μεταξύ έχει μερικώς στερεοποιηθεί. Τέλος σκεπάζετε με
άλλη 1 με 1 1/2 κουταλιά από το μείγμα. Επαναλάμβάνετε μέχρι να
τελειώσει το μείγμα για muffins.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.