½ kgr χοιρινό σε μπουκίτσες με λίγο λίπος 1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί 1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη 1 πορτοκάλι κόκκινο ½ μάνγκο όχι πολύ ώριμο 1 ½ κ.γ μέλι αλάτι, πιπέρι νερό ελαιόλαδο
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Μέθοδος Κατσαρόλας Περιέχει Πιπεριές Ειδικές περιστάσεις Για μπουφέ Πως το κάνουμε:
Πλένουμε καλά το χοιρινό Βάζουμε το χοιρινο σε τηγάνι χωρίς να το σκουπίσουμε, να αρχίσει να βγάζει τα υγρά του. Θα πρέπει να βράζει μες στα υγρά του, συμπληρώνουμε νερό για να βράσει. Εν τω μεταξύ κόβουμε τις πιπεριές και το μάνγκο σε τετραγωνάκια. Κόβουμε το ½ πορτοκάλι και το στίβουμε,.το άλλο μισό κόβουμε τη σάρκα του σε κομματάκια Όταν αρχίσει και στεγνώνει το χοιρινό βάζουμε το λάδι τις πιπεριές, το μάνγκο και το πορτοκάλι να μαραθούν. Ρίχνουμε τότε το χυμό του πορτοκαλιού. Μόλις σωθεί ρίχνουμε νερό να βράσουν όλα μαζί Αλατοπιπερώνουμε. Όταν αρχίσει και λιγοστεύει το νερό βάζουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σωθεί το η σάλτσα για να μείνει πηχτή. Σερβίρουμε με Basmati μυρωδάτο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.