5 μεγάλα αυγά ολόκληρα 12 γεμάτες κουταλιές τις σούπας λάδι 12 γεμάτες κουταλιές της σούπας ζάχαρη 12 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει 1 baking powder σβησμένο με χυμό λεμόνι 2 βανίλιες Φρούτα εποχής : βερύκοκα ή ροδάκινα ή βύσσινα ή σταφύλια ή φρούτα απο κομπόστα (βερύκοκα ή ροδάκινα)
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Φρούτα Αβγά Σερβίρει 8 άτομα Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά ολόκληρα με τη ζάχαρη, το λάδι, το αλεύρι, το baking powder και τις βανίλιες. Κάνουμε ένα χυλό που τρέχει σα μια πιχτή κρέμα γάλακτος. Αλείφουμε ένα pyrex που έχει διαστάσεις τριανταέξι επί εικοσιέξι εκατοστά με λάδι και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Χύνουμε το χυλό και απο επάνω ρίχνουμε τα φρούτα. Αν τα φρούτα είναι φρέσκα, τα αφήνουμε μία ώρα με λίγη ζάχαρη να βγάλουν τα υγρά τους. Τα βερύκοκα και τα ροδάκινα τα κόβουμε στα δύο. Στα βύσσινα βγάζουμε τα κουκούτσια. Αν χρησιμοποιούμε κομπόστα, βγάζουμε το σιρόπι και ρίχνουμε στο χυλό τα φρούτα κομμένα στα δύο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους εκατον ογδόντα μέχρι διακόσιους βαθμούς κελσίου, μέχρι να ροδίσει. Απο επάνω πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.