1 κονσερβα ζελε Cranberries 4 χοιρινές μπριζόλες (λαιμού) 2 μεγάλα κρεμμύδια Λίγη ρίγανη Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 δαφνοφυλλο 3 κόκκους μπαχάρι Αλάτι Πιπέρι
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Μέθοδος Τηγανιού Διατροφή Πλούσια σε ενέργεια Δυσκολία Εύκολο Σερβίρει 4 άτομα Πως το κάνουμε:
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις μπριζόλες μας. Ψιλοκόβουμε 2 μεγάλα κρεμμύδια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε ένα δαφνόφυλλο και το μπαχάρι. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι. Τέλος προσθέτουμε την Cranberries σάλτσα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Αφαιρούμε απο την φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ την έχω κάνει για 2 άτομα και ως εκ τούτου χρησιμοποίησα την μισή συνταγή και την μισή ποσότητα ζελέ Cranberries. Ειναι μια κονσερβα που την βρίσκουμε εύκολα στα μεγάλα σουπερμάρκετ.
Παρόλο που μου αρέσουν οι εντονες γεύσεις, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα σάλτσας στο σερβίρισμα. Αν είστε επιφυλακτικοί με τις γλυκές γεύσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε με λιγότερη ποσότητα cranberries. Είναι θέμα γούστου, οπότε δοκιμάζετε κατα την διαδικασία.
Και με πατατούλες τηγανητές είναι τέλειο πιάτο και κυρίως γρήγορο! Ελπίζω να σας αρέσει!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.