Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Πλούσια σε ενέργεια Κουζίνα Γερμανική Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Ξηρούς καρπούς Αβγά Κρέμα γάλακτος Γάλα Πως το κάνουμε:
Βάζουμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το μπέϊκιν. Βάζουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί (40cm x 30cm) και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 15 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει ένα ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα. Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη και το γάλα και περιχύνουμε το μίγμα πάνω στην ψημένη ζύμη. Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά στους 200 βαθμούς και... καλή όρεξη.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.