500 γρ. χοιρινό το ψαχνό κομμένο σε μπουκιές 500 γρ. κατσίκι ή αρνί το ψαχνό κομμένο σε μπουκιές 500 γρ. μοσχάρι το ψαχνό κομμένο σε μπουκιές. 700 γρ. κεφαλογραβιέρα Κρήτης κομμένη σε μπαστουνάκια 4 πράσινες πιπεριές κομμένες σε 8 κομμάτια η κάθε μία 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε 8 κομμάτια το κάθε ένα 1 ποτήρι κρασί κόκκινο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2-3 κλαράκια φρέσκια ρίγανη 2-3 κλαράκια φρέσκο θυμάρι 2-3 κλαράκια αρισμαρί (δενδρολίβανο) Αλάτι/ πιπέρι
Στα γρήγορα Κατηγορία Χοιρινό Μοσχάρι Αρνί - Κατσίκι Μέθοδος Φούρνου Κουζίνα Ελληνική Φτιάχνει 8 μερίδες Πως το κάνουμε:
Από το προηγούμενο βράδυ σε μία λεκανίτσα ανακατεύουμε το κρασί, με το ελαιόλαδο, τα κλαράκια της ρίγανης, του θυμαριού και του δενρολίβανου και ρίχνουμε μέσα όλα τα κρέατα. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες. Στραγγίζουμε το κρέας και κρατάμε τη μαρινάδα Κόβουμε 8 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Μοιράζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το τυρί. Προσθέτουμε το κρέας και αλατοπιπερώνουμε. Σε κάθε πακετάκι ρίχνουμε μία κουταλιά της σούπας από τη μαρινάδα και κλείνουμε καλά το πακετάκι για να μη φεύγει ο ατμός. Βάζουμε τα πακετάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 60 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.