Αναμειγνύετε τον κιμά με το κρεμμύδι, την ψίχα ψωμιού, το μαϊντανό, το ένα αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνετε καλά το μείγμα και το πλάθετε σε μεγάλους κεφτέδες.
Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε αρκετά καφτό λάδι, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Μόλις τηγανιστούν, τους τοποθετείτε σε έναν στρογγυλό - κατά προτίμηση πήλινο - ταβά (ταψί) , σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα 5 αυγά και σε άλλο μπολ ανακατεύετε πολύ καλά το γιαούρτι.
Ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά στο γιαούρτι, προσθέτετε λίγο αλάτι και το χυμό του λεμονιού και ανακατεύετε πολύ καλά.
Ρίχνετε αυτό το μείγμα στον ταβά (ταψί),
πάνω στους κεφτέδες. Ραντίζετε με το λυωμένο βούτυρο (6-7 κουτ. σούπας)
και προσθέτετε λίγους κόκκους μπαχάρι.
Βάζετε τον ταβά στο φούρνο - στους 250 βαθμούς - μέχρι να πήξει η κρέμα γιαουρτιού.
Μόλις είναι έτοιμη, βγάζετε τον ταβά από το
φούρνο, τον αφήνετε να κρυώσει λίγο, και μετά, με μία σπάτουλα,
σερβίρετε κάθε κεφτέ με την 'κρέμα' του.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πάει πολύ με πατατούλες τηγανιτές, οι οποίες θα 'κάνουν βουτιά' στην γιαουρτάτη κρέμα! Καλή σας όρεξη! :-)
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πάει πολύ με πατατούλες τηγανιτές, οι οποίες θα 'κάνουν βουτιά' στην γιαουρτάτη κρέμα! Καλή σας όρεξη! :-)