Στα γρήγορα Κατηγορία Βασιλόπιτες Εποχιακά Χριστουγέννων Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Δυσκολία Εύκολο Περιέχει Ρόδι Γάλα Αβγά Ξηρούς καρπούς Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο (το οποίο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και συνεχίζουμε το χτύπημα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και το κονιάκ και το αδειάζουμε στο μίξερ. Εξακολουθούμε το χτύπημα και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, το μαχλέπι και τη βανίλια. Αφήνουμε το μίξερ να συνεχίσει να δουλεύει. Σ΄ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας το αλεύρι με το bakin και την καρυδόψιχα. Προσθέτουμε και το μείγμα του αλευριού στο μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια αρκετά παχύρρευστη ζύμη. Σταματάμε το μίξερ. Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψί Νο 40. Το ισιώνουμε καλά με μια σπάτουλα να απλωθεί παντού ισόπαχα. Ψήνουνε την πίτα στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Τη βγάζουμε από το ταψί αφού κρυώσει καλά και την πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Διακοσμούμε βάζοντας κερασάκια στο κέντρο της βασιλόπιτας. Αν θέλουμε να γράψουμε κάτι (π.χ τη χρονιά) παίρνουμε κανέλα και "γράφουμε" με τα ακροδάχτυλα μας πάνω από την άχνη ζάχαρη. Τέλος τοποθετούμε σπόρους ροδιού γύρω-γύρω στην πιατέλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.