1/2 κιλό βακαλάος σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι χυμό λεμόνι
Πουρές
250 γραμ. αρακάς 6 μέτρια καρότα (κομμένα σε 3 κομμάτια) 5 μέτριες πατάτες (σε κομμάτια) ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι λίγο σέλινο, λίγο άνηθο χυμό λεμόνι
Στα γρήγορα Κατηγορία Θαλασσινά Μέθοδος Στον ατμό Ειδικές περιστάσεις Για μπουφέ Σερβίρει 4 άτομα Πως το κάνουμε: ΨΑΡΙ
Βάζω σε κατσαρόλα λίγο νερό να βράζει Αλατοπιπερώνω τις φέτες του ψαριού Βάζω στο σουρωτήρι της χύτρας το ψάρι Το τοποθετώ πάνω στο τρίποδο μέσα στην κατσαρόλα Σκεπάζω την κατσαρόλα Αφήνω για λίγα λεπτά το ψάρι να βράσει στον ατμό
ΠΟΥΡΕΣ
Βράζω με νερό, αλάτι και πιπέρι αρακά, πατάτες, καρότα Πολτοποιώ τον αρακά στο μούλτι με άνηθο, σέλινο, ελαιόλαδο, πιπέρι και μερικό από τον χυμό λεμόνι Πολτοποιώ τα καρότα με ελαιόλαδο, πιπέρι και χυμό λεμόνι Πολτοποιώ τις πατάτες με ελαιόλαδο, πιπέρι, χυμό λεμόνι Σερβίρω σε διάφορα σχέδια τον πουρέ μου Συνοδεύω με τον πουρέ το ψάρι και το περιχύνω με λαδολέμονο
Λίγα μυστικά ακόμα
Το πιάτο είναι ελαφρύ και νόστιμο.
Μπορώ να προσθέσω και λίγη μουστάρδα στον πουρέ αν αγαπώ τη γεύση της!
Επίσης μπορώ να ανακατέψω τα τρία χρώματα του πουρέ σε ένα, αλλά και να πολτοποιήσω μαζί με πουρέ κομμάτι από τον βακαλάο
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.