ΕΝΑ BLOG ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ.... Ειδήσεις και ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο- Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Πολιτική, Κοινωνία,Οικονομία, Lifestyle- Gossip, Αθλητισμός, Games,Πολιτισμός,Αυτοδιοίκηση,Επιστήμη και Τεχνολογία,Περιβάλλον,Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα , Απόψεις, Αγγελίες,Mηχανή αναζήτησης, Κατάλογος, Νέα, Χρηματιστήριο, Shopping, Forum, Blogs Friebies,ελεύθερος χρόνος ,Διασκέδαση,Αμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με χρήση βίντεο και ήχου (chat rooms),video, chat, dating Free Live Cam Chat Rooms - Webcam Chat ...γνωριμίες, συζητήσεις, Sex και Σχέσεις...... και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα που χτίζεται από τα μέλη της! "Η παρέα μεγάλωσε και λείπεις εσύ;"
Πλένουμε καλά το κρέας και το τοποθετούμε στην γάστρα.
Κόβουμε το σκόρδο σε ροδέλες και τρίβουμε με
αυτό το κρέας γύρω γύρω. Τα κομμάτια από το σκόρδο τα παραχώνουμε
ανάμεσα στο κρέας όπου έχει πτυχές ή κάνουμε με το μαχαίρι τρυπούλες και
τα βάζουμε μέσα.
Αλατίζουμε καλά με μπόλικο αλάτι και ανάμεσα
στις πτυχές. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα αρωματικά και μπαχαρικά,
αλοίφοντας με αυτά το κρέας και στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό του
πορτοκαλιού.
Ρίχνουμε και το λάδι και κλείνουμε την γάστρα.
Ο συνολικός χρόνος μαγειρέματος από την στιγμή που βάζουμε την γάστρα στον φούρνο είναι 3 1/2 ώρες.
Κάπου στην μέση του μαγειρέματος ανοίγουμε
μία φορά την γάστρα και βρέχουμε το χοιρινό με τα ζουμιά που έχει
βγάλει, φροντίζοντας να πάνε και ανάμεσα στις πτυχές.
Το τελευταίο τέταρτο αφήνουμε ανοιχτό το καπάκι για να κάνει κρούστα ενώ το γυρνάμε κι από την άλλη πλευρά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.