Βάλτε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Σωτάρετε τούς κύβους αρνιού μεχρι να σφραγισθούν και να πάρουν χρώμα.
Χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε τα κρεμμύδια. Αλάτι & πιπέρι. Μαγειρέψτε τα υλικά μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα.
Προσθέστε το αλεύρι και τον πελτέ, αφήστε να βράσουν για 4-5 λεπτά.
Προσθέστε το ζωμό και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι το κρέας να ειναι τρυφερό. Όσο περισσότερο χρόνο τόσο καλύτερα.
Σουρώστε τα βερύκοκα και προσθέστε τα στην κατσαρόλα μαζι με τη σάλτσα δυόσμου. Ελεγξτε αν χρειάζεται περισσότερο αλατοπίπερο.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ενα βαθύ πυρέξ και
καλύψτε το με τη ζύμη, κόβωντας τα κομμάτια που περισσεύουν έξω απο το
πυρέξ έτσι ώστε η ζύμη να κολλάει στην περίμετρο του ταψιού μας. Αλείψτε
τη ζύμη με αυγό (με λιγο νερό μέσα).
Κάντε με ένα μαχαίρι 6 τρύπες στη ζύμη και
βάλτε σε προθερμασμένο φουρνο στους 180 βαθμούς. Αφήστε μέχρι να πάρει
χρυσαφένιο χρώμα η ζύμη ( περιπου 30-40 λεπτά).
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.