1 kg άπαχο χοιρινό κρέας με το κόκκαλό του, τεμαχισμένο σε κύβους 1 ποτήρι (200 ml) κόκκινο κρασί 1-2 κουταλιές της σούπας χοντραλεσμένοι σπόροι κολιάνδρου αλάτι και πολύ φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 ξυλάκι καννέλα 6 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο ή κάποιο άλλο φυτικό έλαιο
Στα γρήγορα Κατηγορία Με κρεατικά Χοιρινό Μέθοδος Κατσαρόλας Διατροφή Χωρίς γλουτένη Κουζίνα Κυπριακή Σερβίρει 4-6 άτομα Πως το κάνουμε:
Μαρινάρετε το κρέας με το κρασί και τα μπαχαρικά για τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση αποβραδίς. Έπειτα βγάζετε το κρέας και κρατάτε τη μαρινάδα για αργότερα. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα για να τσιγαρίσετε λίγο-λίγο τους κύβους του κρέατος μέχρι να ροδίσει και να γίνει κάπως τραγανιστό. Αν χρειαστεί, προσθέτετε κι άλλο λάδι. Σκουπίζετε όλα τα υπολείμματα του λαδιού από την κατσαρόλα και ξαναβάζετε το κρέας με τη μαρινάδα και τόσο κρύο νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας. Κλείνετε με το καπάκι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά, στο μάτι της κουζίνας, για μισή ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Θα πρέπει να έχει πιει σχεδόν όλο του το ζουμί αφήνοντας μια πηχτή σάλτσα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.