Δευτέρα, 2024-05-06, 9:41 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Αθλητικά νέα
    Με στόχο να πετύχει την έκπληξη της αγωνιστικής, η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (19.00) εκτός έδρας, την Λαμία για την 16η αγωνιστική της Α1 Εθνικής.

    Η ομάδα του Χριστόπουλου ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ανεβασμένη Λαμία όμως τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι ώστε να ελπίζει για την μάχη της παραμονής.

    Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους με μεσημεριανή προπόνηση

    και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αναχώρησε οδικώς για την Λαμία.

    Στην αποστολή ο Γιώργος Χριστόπουλος συμπεριέλαβε τους εξής: Γιούρισιτς, Βούγιοβιτς, Μίλεβ, Ασπιώτης, Π. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Καραγιάννης, Μακρυγιάννης, Πατακιάρας, Πατρινός και Χριστοφής.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 258 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    Το Τμήμα Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Πατρέων και η Επιτροπή Πρωταθλήματος Επαγγελματικών Τάξεων, στα πλαίσια των μαζικών προγραμμάτων, διοργανώνει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα εργαζομένων με την επωνυμία "Κώστας Δαβουρλής 2012".
    Tο πρωτάθλημα αρχίζει την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή 19 ομάδων (500 εργαζόμενοι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώμματα), όπου θα χωριστούν σε δύο ομίλους, και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ»
    Για την 1η Αγωνιστική θα γίνουν οι κάτωθι αγώνες:

    Α! ΟΜΙΛΟΣ
    ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

    5:30 μ.μ. ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    7:00 μ.μ. ΔΗΜΟΣ/ΔΕΥΑΠ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
    9:00 μ.μ. ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Ε.Σ.Υ.)

    ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

    7:00 μ.μ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - Ε.Κ.Α.Β.
    9:00 μ.μ. ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ - Π.Κ.Ε. ΟΤΕ

    Β! ΟΜΙΛΟΣ
    ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

    7:00 μ.μ. Λ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ - Σ. ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
    9:00 μ.μ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - LIDL

    ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

    7:00 μ.μ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Κ.Τ.Ε.Λ.
    9:00 μ.μ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 116 Π.Μ. - ΥΠ. ΠΟΛΙΤ. ΤΟΥΡ.
    ΡΕΠΟ ΟΜ. ΛΙΜΕΝΑ (ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 229 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    Ο
    Χρήστος Πλούμης είναι από το 2005 ο πρόεδρος του Πανιωνίου/Αχιλλέα και επί ημερών του η ομάδα ανέβηκε στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΑ και φέτος διεκδικεί την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει ένα εντυπωσιακό σερί 12 νικών στην διαδρομή του πρωταθλήματος. Παιδί του Πανιωνίου που ήταν η ομάδα της γειτονιάς του αποφάσισε να μπει στο διοικητικό συμβούλιο μετά την συγχώνευση το 2004 και ένα χρόνο μετά να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Ο Χρήστος Πλούμης που θεωρείται από τους πιο υγιείς και πετυχημένους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μιλά στον «Κόσμο» για όλους και για όλα.

    Στην διαδρομή των οχτώ χρόνων που διανύετε στον Πανιώνιο/Αχιλλέα έχετε μετανιώσει που αναλάβατε την προεδρία;
    Θεωρώ ότι οι χαρές είναι περισσότερες από τις πίκρες και δεν το έχω μετανιώσει που ανέλαβα την προεδρία. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να ασχοληθείς. Επέρχεται κόπωση αλλά δεν το έχω μετανιώσει.

    Είναι δύσκολο να είσαι πρόεδρος σε ερασιτεχνικό σωματείο;
    Εκτιμώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ασχολούνται πολλοί λίγοι άνθρωποι με ερασιτεχνική ομάδα. Τα πράγματα που έχεις να ασχοληθείς είναι πάρα πολλά και στη μέση της διαδρομής μένεις σχεδόν μόνος σου.

    Με την οικονομική κρίση που υπάρχει, αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας για εσάς;
    Βέβαια δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Εκπροσωπούμε μια γειτονιά από τις μεγαλύτερ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 263 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    Περισσότερο αυξημένο από κάθε άλλη χρονιά φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον των Πατρινών για ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα. Και αυτό είναι κάτι που διαφαίνεται από την ανταπόκριση στις εγγραφές νέων μελών οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης που παραδίδει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος της Πάτρας. Οι εγγραφές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου και θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες. Περιλαμβάνουν επτά θεωρητικά και οκτώ πρακτικά μαθήματα, τα τελευταία εν πλω, με το νέο εκπαιδευτικό σκάφος του ομίλου «Πατρεύς». Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται στους απόφοιτους δίπλωμα ιστιοπλοϊας ανοικτής θαλάσσης, διεθνών αναγνωρισμένο. Όσοι ενδιαφέρονται για τα μαθήματα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ομίλου, στη μαρίνα της Πάτρας
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 264 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    Το μακροβιότερο ελληνικό promotion, No Limits, διοργάνωσε το 17ο του σόου στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, όπου ήταν κατάμεστο έπειτα από πολλά χρόνια. Η διοργάνωση ήταν άψογη, πλήρως επαγγελματική και ικανοποίησε απόλυτα και το κοινό της Πάτρας.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής, Τάσος Μπερδέσης κατάφερε να πάρει τη νίκη στο χθεσινό main event. O Πατρινός πυγμάχος ξεκίνησε τον αγώνα με τον Τυνήσιο Bassem Belklir αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, αλλά τελικά κατάφερε να πείσει τους κριτές για την επικράτηση του εντός τριών τρίλεπτων γύρων.

    Νίκη και για την αθλήτρια της Παναχαϊκής, Χριστίνα Αθανασοπούλου που κέρδισε την Κάλλια Κουρούνη με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

    Ακόμα, ο Στάθης Μπένοφ κατέκτησε τον τίτλο No Limits Welterweight επικρατώντας του Κώστα Νικολαΐδη στα σημεία.

    Από την πλευρά του, ο Αλέξης Σύρος επικράτησε του Χάρη Γκάζη στον δεύτερο γύρο με διακοπή από τον γιατρό λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ήταν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της βραδιάς.

    Τα αποτελέσματα των κυριότερων αγώνων του No Limits 17:
    Ο Τάσος Μπερδέσης κέρδισε τον Bassem Belklir στα σημεία.
    Ο Στάθης Μπένοφ κέρδισε τον Κώστα Νικολαΐδη στα σημεία.
    Η Χριστίνα Αθανασοπούλου κέρδισε την Κάλλια Κουρούνη με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.
    Ο Αλέξης Σύρος κέρδισε τον Χάρη Γκάζη με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.
    Ο Μανώλης Παπάς κέρδισε την Αλέξανδρο Βασιλιειάδη στα σημεία.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 261 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    Μεγάλυτερο περιθώριο από αυτό που περίμεναν έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να ετοιμάσουν την απολογία τους στην Πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για τα χρέη 2,5 εκ. ευρώ.
    Μία εβομάδα μετά την ΑΕΚ θα βρεθούν ενώπιον της UEFA οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ώστε να αιτιολογήσουν γιατί δεν έχουν καλύψει τα χρέη των 2,5 εκ. ευρώ.

    Οι "πράσινοι" θα γνωρίζουν μέχρι τότε αν οι Άραβες θα έχουν βάλει χρήματα στην ΠΑΕ ή αν η μοναδική τους λύση είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 192 | Added by: marios | Date: 2012-02-10 | Comments (0)

    Το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που υποδέχεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» το Καλαμάκι και με νίκη κλειδώνει από νωρίς την παραμονή του στην Α1 κατηγορία Ανδρών πόλο. Μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΝΟΠ, αλλά αν η Πατρινή ομάδα φτάσει στην νίκη θα έχει κάνει το 2-0 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον αντίπαλο της και θα έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Μπορεί το παιχνίδι να είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου και να έχει δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά βάσει προγράμματος ο ΝΟΠ παίζει τα σημαντικά παιχνίδια για την υλοποίηση του στόχου του, που είναι η παραμονή του στην Α1 κατηγορία, στο ξεκίνημα του γύρου, γι αυτό και το αυριανό παιχνίδι ίσως είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς. Μετά την νίκη του ΝΟΠ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κόντρα στον Εθνικό, η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή έχει την ευκαιρία να κερδίσει αύριο το Καλαμάκι και να σφραγίσει την παραμονή του από το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 208 | Added by: marios | Date: 2012-02-10 | Comments (0)

    Όπως είχε αναγγείλει από την Πέμπτη, το πρωί της Παρασκευής, η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΑŠ´à Εθνικής όπου θεωρεί παράνομη και καταχρηστική την διακοπή του πρωταθλήματος της Football League.

    Πλέον αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει απάντηση από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση-εξώδικοπου ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής, είναι η εξής: «ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

    Της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005», που εδρεύει στην Πάτρα, οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου, αρ. 1, νομίμως εκπροσωπουμένης.

    ΠΡΟΣ

    Την διοργανώτρια αρχή Football League - Football League 2 που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους, αρ. 42.

    Η «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» διαμαρτύρεται εντονότατα, διότι σήμερα αποφασίσατε την παράνομη συνέχιση της διακοπής των πρωταθλημάτων της football league και football league 2 με την ψευδή αιτιολογία ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι.

    Η «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» σήμερα δια του Προέδρου της στο Συμβούλιο της Ένωσής μας σας έκανε γνωστά τα άρθρα της αθλητικής νομοθεσίας, από τα οποία προκύπτει ότι, εφόσον οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες είναι συνεπείς στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς το Ι.Κ.Α., δεν δικαιούνται οι ποδοσφαιριστές να ισχυρίζονται ότι είναι ανασφάλιστοι.

    Η «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ, ενόψει των ως άνω, να αρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 202 | Added by: marios | Date: 2012-02-10 | Comments (0)

    Διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και ακόμη αντέχει!Ο Ράιαν Γκιγκς μια ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός θα παραμείνει «κόκκινος διάβολος» για 22η συνεχόμενη σεζόν...

    Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι δεν έχει ξεδιψάσει από διακρίσεις. Ο Γκιγκς αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ για ακόμη ένα χρόνο αφού το ίδιο επιθυμούσε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

    «Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Η επιτομή σε κάθε ομάδα που δημιούργησα. Έχει ακόμη επιθυμία και δίψα για διακρίσεις.Είναι ο πρώτος στις προπονήσεις. Οι νέοι στα αποδυτήρια είναι τυχεροί γιατί έχουν να μάθουν πολλά δίπλα του. Είμαι σίγουρος ότι θα σπάσει ακόμα αρκετά ρεκόρ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Φέργκιουσον ενώ δηλώσεις έκανε και ο Γκιγκς.

    «Οταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο, δεν περίμενα ότι θα μείνω για 22 χρόνια. Νιώθω σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω. Όταν κατακτήσαμε το 19ο πρωτάθλημά μας ήταν απερίγραπτο το συναίσθημα αλλά πιο σημαντικό είναι πως θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας στους επόμενους στόχους της»
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 207 | Added by: marios | Date: 2012-02-10 | Comments (0)

    Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ (21:45, Nova 1) και με νίκη έχει την δυνατότητα να πάρει την κατάσταση του ομίλου του top16 της Eυρωλίγκα στα χέρια του. 
     
    Ύστερα μάλιστα από την ήττα της Ούνιξ Καζάν στο Μιλάνο, ενδεχόμενη επικράτηση σήμερα θα φέρει τους πρωταθλητές Ευρώπης στην κορυφή του εβδόμου ομίλου. 

    Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 186 | Added by: marilou | Date: 2012-02-09 | Comments (0)

    Αθήνα
    Για τετελεσμένο αδίκημα, για παραβίαση των άρθρων 65 και 66 του κανονισμού financial fair play (ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ομάδες, παίκτες, υπαλλήλους και Εφορία), για μόνιμη αναξιοπιστία και για ψευδή στοιχεία που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Ιούνιο και παρουσίαζαν τις οφειλές της στα 2-3 εκατ. ευρώ, κατηγορεί την ΑΕΚ στην έκθεσή του ο Ελβετός πειθαρχικός επιθεωρητής και εισηγητής της υπόθεσης Ζαν Σαμουέλ Λεμπά!
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 156 | Added by: marilou | Date: 2012-02-09 | Comments (0)

    Πειραιάς
    «Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και έχουμε ετοιμαστεί για αυτό» τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης μιλώντας για το ντέρμπι της Παρασκευής με την ΑΕΚ και για τον αγώνα της Τρίτης με την Ρούμπιν Καζάν που ακολουθεί για το Europa League. Επίσης προσέθεσε ότι «κάναμε πολλά δώρα φέτος αλλά δεν είμαστε πλέον σε θέση να ξανακάνουμε».
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 161 | Added by: marilou | Date: 2012-02-09 | Comments (0)

    Χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαρκόπουλου χωρίς απώλειες. Με το 3-0 στο Μετς, σε μια εμφάνιση πρωταθλήτριας ομάδας, το Τριφύλλι εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά τίτλου.

    Οι Πράσινες είναι στη 2η θέση της Α1 γυναικών, μαζί με τον Ολυμπιακό, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Οσο για το Μαρκόπουλο, γνώρισε δεύτερη ήττα του στη β΄ φάση και πλέον οι εμφανίσεις του θα έχουν κυρίως το χαρακτήρα… ατσαλώματος χαρακτήρα ως ομάδα.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 275 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μ. το Σάββατο (04/02) παρουσιάστηκε με δηλώσεις της η Ελενα Φιλάνδρα. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ελλάδος ελπίζει σε ακόμα γρηγορότερους χρόνους, που θα τη στείλουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

    «Αισθανόμουν πολύ ωραία το Σάββατο. Ηταν σίγουρα η καλύτερη κούρσα μου σε κλειστό στίβο και πιστεύω ανάλογη με αυτή που είχα κάνει το 2010 στη Βαρκελώνη στον ανοιχτό. Το ένιωθα ότι μπορώ να τρέξω γρήγορα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η προετοιμασία στην Αιθιοπία. Οχι τόσο η προπόνηση που κάναμε εκεί, αλλά κυρίως η συναναστροφή με την Μεσερέτ Ντεφάρ», είπε η αθλήτρια του Πανελληνίου ΓΣ, η οποία «έγραψε» στο ΣΕΦ 2.02.08.

    Και εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Το να μιλάς καθημερινά με μία παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι πολύ σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν αυτή προσπαθεί να σε πείσει ότι μπορείς να πετύχεις κάποια πράγματα, χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά επιχειρήματα. Από την αρχή της σεζόν είχα ως στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2.01.30). Πλέον βλέπω ότι αυτός ο χρόνος δεν θα αργήσει να έρθει. Πιστεύω στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν πως θα σημειώσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Φυσικά ελπίζω σε μία καλή παρουσία στην Κωνσταντινούπολη».
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 258 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Το πλάνου που έχει εκπονήσει για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (06/02) ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σε αυτό προτεραιότητες είναι η ρύθμιση του δανείου της Morgan Stanley, με 4 εκ. ευρώ από τους μετόχους και δανεικά 3 εκ. ευρώ από δύο πρόσωπα εμπιστοσύνης του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 248 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Διάστρεμμα πρώτου βαθμού έχει υποστεί ο Κουίνσι και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για μια εβδομάδα χάνοντας το ματς με την Ξάνθη.

    Χωρίς τον τραυματία Κουίνσι ο όποιος έπαθε διάστρεμμα Α' βαθμού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα υποδεχτεί την Ξάνθη τη Κυριακή (12/2) ο Παναθηναϊκός.
    Ο Γκανέζος άσος θα απουσιάζει από τις προπονήσεις σχεδόν μια εβδομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.





    Οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για διάστρεμμα πρώτου βαθμού αναφορικά με τον τραυματισμό του Κουίνσι στο ματς με τον Λεβαδειακό επιβεβαιώθηκαν. Έτσι ο Γκανέζος άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 5 έως 7 ημερών χάνοντας την αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/2). Ο Κουίνσι ξεκίνησε από την Δευτέρα θεραπείες προκειμένου να μπει την ερχόμενη εβδομάδα στον ρυθμό των προπονήσεων.

    Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας είχαμε και άλλες απουσίες καθώς Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ προπονήθηκαν ατομικά ενώ και ο Λέτο αρχικά έκανε μόνος του ενώ εν συνεχεία υποβλήθηκε σε θεραπεία.

    Επίσης οι Κατσουράνης και Νίνης απουσίαζαν από την Παιανία λόγω υποχρέωσης με την Εθνική ομάδα, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε και Γιώργος Καραγκούνης λόγω ίωσης.

    Όσοι ήταν στο Αθλητικό Κέντρο τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 225 | Added by: marilou | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Είκοσι λεπτά χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να πάρει το «διπλό» από τον ΠΑΟΚ

     

     

    Το πρώτο πολύ καλό εικοσάλεπτο που είχαν  οι Πειραιώτες με την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα, ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη με σκορ 2-0 επί ενός προβληματικού ΠΑΟΚ.

     

    Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον τερματοφύλακα Γλύκο, να τίθεται νοκ – άουτ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ έκανε και δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Κατσικά και Αθανασιάδη.

     

    Τα τέρματα της συνάντησης πέτυχαν οι Αμπντούν στο 5ο λεπτό και ο Κέβιν Μιραλάς στο 18ο.

     

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 207 | Added by: over | Date: 2012-02-06 | Comments (0)

    Mε το εντυπωσιακό 3-0  και σκόρερς τους Παναγιωτούδη και Πόποβιτς (2), η Κ 20 του Δικεφάλου νίκησε στη Σουρωτή την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της 20ής ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 310 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ. Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έκανε αποδεκτή την τροπολογία που κατέθεσαν 82 βουλευτές, με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο.

    Με την τροπολογία αυτή δίνεται η άδεια στην ΑΕΚ να προχωρήσει στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα πλαισιώνονται από βοηθητικές εγκαταστάσεις (εντευκτήρια, αίθουσες εξυπηρέτησης των μέσων ενημέρωσης, χώροι εστίασης, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κ.ά.) και χώρους εμπορικής εκμετάλλευσης (καφέ, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κλπ.), χωρίς εφαρμογή των περιορισμών του άρθρου 3 του Κτιριοδομικού Κανονισμού. Την τροπολογία υπογράφουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και των «Ελεύθερων Πολιτών».

    Ο Γιάννης Βούρος, στην ομιλία του στο Κοινοβούλιο πριν γίνει αποδεκτή η τροπολογία, ξεκίνησε με αναφορές στην ιστορία της ΑΕΚ και στη συνέχεια τόνισε τα πολλαπλά οφέλη που θα υπάρχουν από το συγκεκριμένο έργο, κάνοντας λόγο για τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας και μίας εστίας αθλητισμού για τη νεολαία, ενώ αναφέρθηκε και στην εύκολη προσβασιμότητα μέσω του νέου σταθμού του «Μετρό» στον Περισσό.

    Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην ΑΕΚ να βάλει τα θεμέλια για την επιστροφή στη φυσική της έδρα. Ασφαλώς είναι αμφίβολο αν μπορούν να βρεθούν τα κεφάλαια για την ανέγερση γηπέδου στην τωρινή οικονομική συγκυρία για την ΠΑΕ (κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 220 | Added by: marios | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Η Τρίτη είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και το gazzetta.gr ακολουθεί τον… παλμό της επικαιρότητας, παρουσιάζοντας όλες τις σημαντικές μεταγραφές στον κόσμο που κλείνουν στο 90`!…

    Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook και κέρδισε τις διακοπές των ονείρων σου. 7 διανυχτερεύσεις στο μαγευτικό Mykonos Grand

    -Ο Ρικάρντο Βαζ Τε, ο οποίος το 2010 πέρασε αλλά… δεν ακούμπησε από τον Πανιώνιο, συμφώνησε με τηνΓουέστ Χαμ, σε μια προσπάθεια να «αναστήσει» την καριέρα του, έχονας δείξει τα πρώτα δείγματα στην Τσάμπιονσιπ!

    - Η Μπλάκμπερν απέκτησε τον δίδυμο αδερφό τουΜάρτιν Όλσον, Μάρκους και πλέον τα δύο αδέρφια αποτελούν κατοίκους…Ίγουντ Παρκ! Ο παίκτης ήθελε όσο τίποτα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αγγλία.
    -Ο Σρνταν Λάκιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στηνΧόφενχαϊμ, καθώς η Βόλφσμπουργκ συμφώνησε να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο.
    -Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε ότι η Τσέλσι κατάθεσε πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Πάτρικ Μπάμφορντ. Πολύ κοντά στους «Μπλε» ο παίκτης, αφού τα οικονομικά προβλήματα των «Tricky Trees» δεν τους επιτρέπουν να αρνηθούν.

    -Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Τσεζένα είναι κοντά στην απόκτηση του Βιντσέντσο Ιακουίντα, με τον οποίο έχει συμφωνήσει. Αν αυτό συμβεί θα αποτελέσει τον τρίτο επιθετικό μετά του Αμάουρι και Τόνι που… στέλνει η Γιουβέντους.

    - ΜΜΕ της Γερμανίας αναφέρουν ότι η Σάντερλαντ εί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 258 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    "Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό". Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας μίλησε. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη. Από τότε και μετά καμία δήλωση από έναν άνθρωπο που δήθεν θέλει να φύγει από την ομάδα αλλά ακόμα εδώ είναι και μάλλον δεν θέλει τελικά. Ούτε αυτός ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να γελοιοποιήσει τον Παναθηναϊκό και να εκνευρίσει τον κόσμο του. Με ένα προ πολλού στημένο παιχνίδι ενορχηστρωμένο από τσάκες, γκοντζάκια και τους λοιπούς γυμνοσάλιαγκες που τον περιβάλλουν και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των δικών του μέσων μαζικής ενημέρωσης, κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας μας από τα πραγματικό ζήτημα.
    Κι ενώ, λοιπόν, έπρεπε να δοθούν απαντήσεις για την εταιρία ”φάντασμα” ΓΗΠΕΛ, με όλα αυτά κατάφερε να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε ένα χονδροειδές αντικείμενο και τους άραβες του που όλο ερχόντουσαν και ποτέ δεν ήρθαν. Αυτό είναι το μεγάλο ”αγκάθι” για την πώληση της ΠΑΕ: το γήπεδο και οι μυστικές λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω από αυτό. Και λέμε μυστικές γιατί κανείς δεν ξέρει, ούτε τι συμφωνίες έχουν υπογραφεί, ούτε μεταξύ ποίων, ούτε ποιός ζημιώνεται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού. Φυσικά, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ήξεραν τις περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες, ούτε γιατί ξόδεψε η ΓΗΠΕΛ τόσα εκατομμύρια ευρώ για να γίνουν τρεις μακέτες και που πήγαν τα υπόλοιπα λεφτά, ούτε και θα τις μάθουν μάλλον ποτέ. Και μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι αν γίνει κάποιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναγκαστεί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 219 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Παρά το γιορτινό των ημερών η κατάσταση γύρω μας όσο πάει και χειροτερεύει. Μέσα σε μια μέρα μάθαμε ότι στο νέο προϋπολογισμό μειώνονται στο ελάχιστο οι δαπάνες για την παιδεία, η ανεργία έσπασε κάθε ρεκόρ, ότι συζητιέται στη βουλή νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει την μετατροπή πλημμελημάτων σε πταίσματα με σκοπό την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων και φυσικά την συζήτηση για τον νέο αθλητικό νόμο.
    Δηλαδή με απλά λόγια ζούμε σε μία κοινωνία που βγάζει στρατιές αγράμματων και άνεργων νέων, που οι ποινές για τον οποιοδήποτε γίνονται πιο ελαστικές εκτός απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ που με την επιστροφή του ιδιώνυμου, την κατάργηση των συνδέσμων και την απαγόρευση των μετακινήσεων δέχονται ένα πρωτοφανή πόλεμο. Για να μπούμε στο θέμα χωρίς πολλά λόγια αυτό που είναι πολύ σημαντικό στη συζήτηση για το νέο νόμο είναι πρώτα απο όλα να γνωρίσουν όλοι τι είναι ο νέος αυτός νόμος, ποιοί νομοθετούν, σε ποιό κοινωνικό περιβάλλον θα εφαρμοστεί και ποιά θα είναι τα όργανα που θα τον εφαρμόσουν.
    Το πρόβλημα λοιπόν είναι η αθλητική βία, ένα φαινόμενο που σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκομμένο απο την κατάσταση που κυριαρχεί στη κοινωνία μας. Όποιος θεωρεί την αθλητική βία ένα σημείο των καιρών που δημιουργείται απο εξωγήινους που κατεβαίνουν κάθε Κυριακή τα σπάνε και μετά γυρίζουν στο πλανήτη τους και ότι η λύση θα δοθεί με ξαναζεσταμένα και αποτυχημένα μέτρα της λογικής "πονάει κεφάλι, κόβεις κεφάλι″ είναι άσχετος και επικίνδυνος. Πάρτε το χαμπάρι η βία είναι το αποτέλεσμα, η αιτία είναι η έ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 256 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Η απαγόρευση της μετακίνησης, το σπάσιμο νεύρων (στο πλαίσιο του γενικευμένου πολέμου που δεχόμαστε από τους παράγοντες της πολιτείας αλλά και τον "εχθρό εντός”) και η αστυνομική καταστολή δεν εμπόδισαν την Θύρα 13 να βρεθεί στα Γιάννενα και να σταθεί γερά εκτός και εντός γηπέδου. Θέλουνε λοιπόν πόλεμο; Θα τον έχουν και χωρίς εκπτώσεις. Η στρατηγική επιλογή της Θ.13 να σπάσει τις απαγορεύσεις (που συνιστούν επί της ουσίας ένα παραλογισμό) υλοποιήθηκε με επιτυχία στα Γιάννενα και αυτό παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπεστήκαμε, με την αγαθή συνεργασία των αθλητικών και αστυνομικών αρχών και των δύο ΠΑΕ, που μας κορόιδευαν ότι από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο θα μπούμε αφήνοντας μας για ώρες, είτε σε πάρκινγκ έξω από την πόλη, είτε έξω από το γήπεδο σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Με ότι κάνουν επιδεινώνουν τη θέση τους, που θα ήταν σίγουρα διαφορετική αν κατανοούσαν ότι από εμάς ζουν και υπάρχουν και χωρίς εμάς θα έψαχναν μάταια σε μια περίοδο απόλυτης κρίσης του συστήματος για οπαδούς πρόβατα και πελάτες. Σε ένα λοιπόν πολικό τοπίο υποχρεωθήκαμε να περιμένουμε ώρες με την αστυνομία να μην αφήνει περιθώρια να μπούμε μέσα στους Ζωσιμάδες και τα στελέχη της ΠΑΕ να αδιαφορούν για τους 600 πλέον οπαδούς μας από τους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα της Θ.13 από την Αττική, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Εύβοια, τη Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα που έκαναν χιλιόμετρα για να βρεθούν όπως έχουν υποχρέωση κοντά στο Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, ενώ οι κύριοι αυτοί είν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 264 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε χρόνο, στο πιο δημοφιλές καρναβάλι της χώρας το οποίο διαρκεί περίπου οκτώ μήνες και ονομάζεται «σουπερλιγκ», μόλις η ομάδα του δημοσίου (γνωστή και ως γαλάκτικος ή νέα μπαρτσελόνα) ξεβρακωθεί αγωνιστικά ξεκινάει η κορύφωση των κωμικών εκδηλώσεων με προέδρους, αντιπροέδρους, παραπροέδρους, δημοσιογράφους ή μη και διαφόρων άλλων γραφικών επιστημόνων και κερατάδων στα παράθυρα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για την ομάδα τους που αδικείται συστηματικά εδώ και κάποιες δεκαετίες. Και όλο αυτό το θέατρο αποτελεί ταυτόχρονα εύκολη τροφή για τα πρόβατα άλλα και πηγή γέλιου για όλους τους υπόλοιπους.
    Και πώς να μην γελάς και να είσαι ευχαριστημένος όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αρνείται να χάσει; Όταν αρνείται να χάσει απέναντι σε «σουπερλιγκ», σε «κεδ» και σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο των ποδοσφαιρικών δορυφόρων; Όταν αρνείται να χάσει απέναντι στην επιστημονική καραπαπαρολογία των δημοσιογράφων που βάπτιζαν τους «γελάκτικος» και έστελναν τον Σισέ για εντατικά μαθήματα στη σχολή βρύζα και που τελικά εξαργύρωσαν τους τόνους βλακείας που ξεστόμισαν με διοικητικές θέσεις; Όταν αρνείται να χάσει ακόμα και όταν της επιβάλλεται να παίξει ποδοσφαιρικό αγώνα σε μισό γήπεδο(!), επειδή στο άλλο μισό είχε βγάλει απαγορευτικό το τοπικό χιονοδρομικό κέντρο; Και πάνω από όλα όταν αρνείται να χάσει απέναντι στον μεθοδικό σχεδιασμό του μεγαλομετόχου του που παλεύει να οδηγήσει την ομάδα στην πτώχευση και την αγωνιστική απαξίωση;
    Αυτή η χρονιά θα μείνει χαραγμένη σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 259 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το Σάββατο δίνει ακόμα μια μάχη δίχως αύριο στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα είναι γνωστό ότι δέχεται πόλεμο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εγγυητής και προστάτης της ομάδας είναι η Θύρα 13 όσο και να πονάει μερικούς. Είμαστε δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες μέχρι τέλους και μαζί δίνουμε την άνιση μάχη κόντρα σε κοινωνικοπολιτικά συστήματα και αθλητικά καταστημένα. Το Σάββατο στην Λειβαδιά κόντρα στο διαχρονικά τοπικό παράρτημα του γαύρου πάμε για μια ακόμα μάχη με το κατεστημένο.
    Είναι γνωστό ότι το σύστημα παίζει όλα του τα χαρτιά για να χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς ή να τιμωρηθεί η ομάδα με στόχο, το επικείμενο ντέρμπυ με την ομάδα του στόλου να διεξαχθεί χωρίς τον κόσμο μας. Αρχής γινόμενης από το Σάββατο και μέχρι το παιχνίδι με τους γαύρους στο ΟΑΚΑ απαιτεί την προσοχή και το μυαλό όλων μας, να είναι συγκεντρωμένο και με μοναδικό στόχο την προστασία της ομάδας. Είναι γνωστό ότι μπαίνουν εμπόδια σε ομάδα και κόσμο, είναι γνωστό ότι αυτή η χημεία μεταξύ μας, έχει χαλάσει τα σχέδια πολλών.
    Το Σάββατο στην Λιβαδειά πάμε για πόλεμο με όπλα την φωνή και την δυναμική μας παρουσία. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Είμαστε ξεκάθαροι και σαφείς .Καμία λάθος ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα δεν θα γίνει αποδεκτή. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα σε κανέναν να βρει πάτημα για να επιδοθεί στο σπορ του τσουβαλιάσματος και της ισοπέδωσης. Προσέχουμε όλοι μαζί για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Σκεφτεί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 237 | Added by: marios | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Μπορεί σήμερα να ολοκληρώνεται η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
    ..

    στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχουν μπει χρήματα, ωστόσο από την πλευρά των Σαουδαράβων εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

    Δεν έφτασε η παράταση…

    Στο τέλος του Δεκέμβρη, σε ΔΣ που είχε γίνει στις 29 του μήνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να δώσει παράταση για έναν μήνα ακόμα στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έτσι ώστε να βοηθήσει τις διαδικασίες που διενεργούνταν από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία είτε την εισροή χρημάτων από τη συμμετοχή κάποιου εκ των νυν μετόχων στη διαδικασία.

    Ο μήνας μπορεί να πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια χειροπιαστή κίνηση από την πλευρά των Σαουαδαράβων, με την ΑΜΚ να ολοκληρώνεται σήμερα, 31 Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Fund από τη Σαουδική Αραβία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

    Κομβική η ψήφιση του νόμου

    «Κλειδί» παραμένει πάντα η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα επιτρέψει σε πολίτες εκτός ΕΕ, όπως οι Άραβες, να γίνουν ιδιοκτήτες ΠΑΕ και στην προκειμένη περίπτωση του «τριφυλλιού». Σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών, όπως αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Βλάση Τσάκα, «η απόφαση των επενδυτών για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και θα παραμείνει αμετάκλητη, ανεξάρτητα από το χρό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Κοντά στην απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα Αλεξάντερ
    Χλέμπ βρίσκεται ο... Ολυμπιακός, την ίδια ώρα που εξετάζει και δεύτερη εξίσου ελκυστική περίπτωση - Φθάνει στην Αθήνα την Τρίτη (31/1) ο Λευκορώσος!

    Το… παραθυράκι που είχαν αφήσει ανοιχτό οι «ερυθρόλευκοι» για την πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής, παρά και τις εξαγγελίες για το αντίθετο, φαίνεται πως έγινε… πόρτα από την οποία θα περάσει ο 31χρονος Λευκορώσος που μένει ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα»!

    Μετά από τον δανεισμό του στη Βόλφσμπουργκ με την οποία ωστόσο πραγματοποίησε μόλις τέσσερις συμμετοχές (1 γκολ), ο Χλεμπ επέστρεψε στην Καταλονία, με δεδομένο ωστόσο πως δεν υπολογίζεται ούτε στις δευτερεύοντες επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και το πως οι οποίες προσπάθειες πώλησής του μέσω δανεισμού (σε Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ) αποβήκαν άκαρπες, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

    Το γεγονός έτσι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές οι οποίοι ναι μεν έλεγαν «όχι» σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να πετάξουν την ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή (έστω και σε πτώση) εγνωσμένης αξίας, με εμπειρίες και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα είχε βγάλει 15 εκατ. ευρώ από τα ταμεία προκειμένου να τον αποκτήσει από την Άρσεναλ!

    Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στην κούρσα για την απόκτηση του Χλεμπ, ο Ολυμπιακός δεν τρέχει μόνος του, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν εκφράσει τόσο οι ΚΠΡ, Τβέντε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 241 | Added by: marilou | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

    Ο Αργεντίνος θεωρεί ότι εκεί θα καταλήξει ο Ισπανός

    Στον πάγκο της Ίντερ θα κάτσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα. Αυτό υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε συνέντευξή του στην “El Economist”.

    «Ο Πεπ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής ο οποίος έχει και την τύχη να έχει υπό τις εντολές τους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Αλ Ουάσλ.

    «Εάν αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα τότε θα λάβει προτάσεις από πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ήθελε να προπονήσει την Ίντερ», τόνισε ο Αργεντινός.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 288 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Oπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσομ
    πατζόγλου στον Libero είναι οριστικό ότι ο Θεόδωρος Ζαγοράκης δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή...



    και τον ενημέρωσε ότι δεν διατίθεται να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

    Αναμένεται συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για τις αποφάσεις της επόμενης μέρας. Ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει καθήκοντα προέδρου εκ νέου ο Ζήσης Βρύζας. Παράλληλα, πιθανότητες έχει το σενάριο να παραιτηθούν όλα τα μέλη του ΔΣ και να οριστεί καινούριο από το Πρωτοδικείο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 233 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Όπως ήταν αναμενόμενο

    , ο Ζήσης Βρύζας θα είναι στην κεφαλή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή (26/1), διάρκειας 1,5 ώρας περίπου, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, το πρώτο μετά την παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ο Βρύζας θα έχει διπλή ιδιότητα, καθώς εκτός από πρόεδρος, θα είναι και διευθύνων σύμβουλος.



    Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν επίσης ότι αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Σαχπαζίδης, ενώ το προσεχές διάστημα θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες στους υπόλοιπους εκ της των διοικούντων.

    Βγαίνοντας από τη συνάντηση, το μέλος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης της
    ΠΑΕ, εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ σε αυτήν, Δημήτρης Ζιγκερίδης τόνισε
    στους παριστάμενους δημοσιογράφους: «Συνεχίζουμε στη διοίκηση με πρόεδρο
    τον Ζήση Βρύζα και το ίδιο μότο, δηλαδή την απόλυτη διαφάνεια, ώστε να
    γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ο κόσμος του ΠΑΟΚ τι συμβαίνει σε αυτήν».

    Βρύζας: «Δέχτηκα μεγάλη πίεση»

    Ο Ζήσης Βρύζας αποδέχτηκε με ιδιαίτερο προβληματισμό τη θέση του
    προέδρου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στις
    δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του διοικητικού
    συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, το μεσημέρι της Παρασκευής
    (26/1), σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 195 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Το ασημένιο μετάλλιο στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, κατέκτησε η εθνική μας ομάδα των γυναικών
    . Στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση ηττήθηκε 13-10 από την Ιταλία και έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση όπως δηλαδή και πριν από δύο χρόνια στο Ζάγκρεμπ.

    Οι τελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν ταιριάζουν στην εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών. Όπως είχε συμβεί και το 2010 στο Ζάγκρεμπ (τότε απέναντι στη Ρωσία), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε «με κάτω τα χέρια» από την Ιταλία με 13-10 και επιστρέφει από το Αϊντχόφεν με το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η «σετερόσα» πανηγυρίζει την επάνοδο στην κορυφή μετά από εννέα χρόνια και πλέον είναι η πολυνίκης του θεσμού με πέντε τρόπαια.

    Πλέον η ελληνική ομάδα θα επικεντρώσει την προσοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά του Απριλίου, στην Τεργέστη, και μετά -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στο μεγάλο στόχο της φετινής χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

    Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την εθνική στο σημερινό τελικό, ένα ματς που έμοιαζε να αντικατοπτρίζει τους χειρότερους εφιάλτες του Γιώργου Μορφέση. Οι Ιταλίδες επιστράτευσαν μία πολύ κλειστή άμυνα, διακόπτοντας την τροφοδότηση της Ασημάκη και γλιτώνοντας τις αποβολές που η Ελληνίδα φουνταριστή θα τις φόρτωνε.

    Η δυνατότητα για καλά περιφερειακά σουτ δεν αξιοποιήθηκε ποτέ από τις διεθνείς μας, που είχαν βεβιασμένες επιλογές στ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 226 | Added by: marilou | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

    Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη παρότι μπήκε τελευταία στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, έφτασε πρώτη τις 10 ήττες!

    Έχει σκοράρει μόλις σε τρία παιχνίδια (από μία φορά), αλλά στα δύο έχασε.

    Εκτός από τη νίκη με τον Αστέρα, έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε τρία παιχνίδια, στα οποία δεν σκόραρε, αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της (με Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό)!

    Το παθητικό της είναι στο 3-22!

    Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό φιλοδοξεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παραμένει η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας βαθμολογική απώλεια (9 στα 9).

    Μακριά από το ΟΑΚΑ έχει δεχθεί τα 10 από τα 15 γκολ που έχει στο παθητικό του.

    Η ήττα του στο Κλ. Βικελίδης από τον Αρη είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα. Στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια, έχει 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

    Από τις 14 νίκες του τριφυλλιού, οι μισές είναι στο γκολ...

    Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κερδίσει τα 8 παιχνίδια στις τελευταίες 11 αγωνιστικές και τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε με σκορ 1-0.

    Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στα παιχνίδια με την Δόξα. Το τριφύλλι προέρχεται από 19 διαδοχικές ανεξαρτήτου έδρας νίκες (17 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλο). Η Δόξα έχει να του κόψει βαθμούς από τον Μάρτιο του 1986 (1-1).

    Με γηπεδούχο τη Δόξα, οι μαυραετοί έχουν μόλις 2 επιτυχίες (1981 και 1983), 6 ισοπαλίες και 12 ήττες

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 283 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Λέισα Αντριόλι είναι επίσημα η πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου.
    Έχοντας μεγαλώσει στην Βραζιλία, η Λέισα Αντριόλι δεν θα μπορούσε να μην έχει κολλήσει το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου.

    Η ίδια στα 20 της πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ψηφίστηκε ως η πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου.

    Όποιος έχει αντίθετη άποψη… ας μάθει λίγο μπαλίτσα…[img]http://images.balleto.gr/PICTURES/OREES%20KOIMOMENES/6076.jpg[/img]





    Category: Αθλητικά νέα | Views: 265 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα θα πρέπει να προσέξετε

    πολύ ποιο θα είναι αυτό! Γιατί εμείς οι γυναίκες, όσο πολύπλοκα όντα είμαστε, έχουμε κάποια αθλήματα που....

    θεωρούμε πολύυυυ σέξυ για το σύντροφό μας! Και επειδή νους υγιής εν σώματι υγιεί ορίστε η πολύτιμη πεντάδα:

    5) Ποδοσφαιριστές


    Και δεν εννοούμε σε επαγγελματικό επίπεδο... Αλλά με τους φίλους σας σε 5x5 είναι μια χαρά άθλημα... Ποια γυναίκα εξάλλου μπορεί να αντισταθεί στους 6-pack κοιλιακούς???? Το ποδόσφαιρο μπορεί να τους προσφέρει! Εξάλλου είστε τόσο sexy όταν γυρίζετε από το γήπεδο που μας έρχονται πολλά στο μυαλό....

    4) Κολυμβητές


    Το σώμα των κολυμβητών είναι το πιο σέξυ απ'όλα.... Το σχήμα ''ανάποδη πυραμίδα'' είναι νούμερο ένα στις γυναικείες προτιμήσεις! Το μόνο μείον είναι το μαγιώ-βρακάκι που μας χαλάει λίγο....

    3) Πολεμικές τέχνες


    Ένα μόνο πράγμα που τα λέει όλα: Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να αισθάνεται αφάλεια δίπλα στο σύντροφό της? Και οι πολεμικές τέχνες το προσφέρουν αυτό και με το παραπάνω!

    2) Μπασκετμπολίστες
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 266 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Νικώντας τη Μαρία Σαράποβα


    Η Βικτόρια Αζαρένκα στέφθηκε «βασίλισσα» στο Αυστραλιανό Open νικώντας στον μεγάλο τελικό τη Μαρία Σαράποβα με 2-0 σετ, 6-3 και 6-0, μέσα σε 1 ώρα και 21 λεπτά. Πέρα από τον πρώτο της τίτλο στην παρθενική της συμμετοχή σε τουρνουά Grand Slam, η 22χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

    Η Ρωσίδα τενίστρια, νούμερο τέσσερα στον κόσμο, ξεκίνησε καλύτερα και πήρε τα δύο πρώτα γκέιμ στο πρώτο σετ. Ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην Αζαρένκα, η οποία κατέκτησε τα 12 από τα 13 γκέιμ που ακολούθησαν παίζοντας εξαιρετικό τένις απέναντι σε μία αγχωμένη και με πολλά λάθη αντίπαλο.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 219 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2012

    Οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν έχουν τη δυνατότητα να κλέψουν φέτος τη παράσταση και να καθιερωθούν ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

    Ορισμένοι αγωνίζονται ήδη στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και απλά περιμένουμε να μας μαγέψουν με τις ικανότητές τους. Άλλοι, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις των μεγάλων συλλόγων και εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε να αγωνίζονται σε υψηλότερο επίπεδο.

    Όπως και να 'χει, πρόκειται τα ταλέντα της εποχής μας και τους «αστέρες» του μέλλοντος.

    Ρομέλου Λουκάκου

    Ο 21χρονος Βέλγος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της Τσέλσι ως το μεγαλύτερο ανερχόμενο ταλέντο του συλλόγου. Ο Λουκάκου δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και μέτρα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, ο προπονητής του πιστεύει οτι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να χαράξει το όνομα του στη λίστα των καλύτερων επιθετικών. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον επόμενο Ντιντιέ Ντρογμπά της Τσέλσι.

    Τέο Γουόλκοτ

    Ο 22χρονος Άγγλος δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεδιπλώσει όλες του τις ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο. Μετρά αρκετούς τραυματισμούς, αλλά τελευταία έχει δείξει οτι ανεβάζει ρυθμούς. Πέρσι πέτυχε οχτώ γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ και μοίρασε 13 ασίστ. Η δυνατότητα του νεαρού άσου να τελειώνει τις φάσεις, καθώς και οι ακριβείς σέντρες του, είναι τα στοιχεία που καθιστούν τον Γουόλκοτ ένα απ' τα μεγαλύτερα ανερ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 276 | Added by: marilou | Date: 2012-01-25 | Comments (0)

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 254 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 241 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 243 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 217 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 241 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B7rGN2fZ23s#!video]
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 253 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)


    Η MINI επιστρέφει στον μαγικό κόσμο των rally με το Countryman WRC και θέλοντας να το γιορτάσει έδωσε ένα νέο video από την διαδικασία κατασκευής του αλλά και από τις δοκιμές εξέλιξης. Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στο Ιστορικό Rally του Monte Carlo και παρόν έδωσαν το παλιό πλήρωμα του 1960, Rauno Aaltonen και Paddy Hopkirk καθώς και οι νέοι οδηγοί Dani Sordo και Kris Meeke.

    Να θυμίσω ότι το Countryman WRC έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Prodrive και φορά έναν 1600αρη turbo κινητήρα από την BMW Motorsport. Θα τρέχει σε 6 από τους 13 αγώνες φέτος, για να πάρει το homologation ώστε να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα του 2012.

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 281 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)



    Και ενώ το Rally Monte Carlo, ένα από τα πιο δύσκολα rally του θεσμού, βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Sebastien Ogier, νυν οδηγός της VW, συμμετέχει φέτος με ένα εξελιγμένο Skoda S2000, για να μείνει σε επαφή, εν αναμονή του Polo R WRC που θα ναι έτοιμο του χρόνου. Μάλιστα μέχρι τώρα στο rally είχε βάλει τα γυαλιά σε οδηγούς WRC οχημάτων καθώς είχε σκαρφαλώσει μέχρι και τη 4η θέση της γενικής.

    Όμως, όταν εμπλέκεσαι σε ατύχημα με 160 χλμ/ώρα μετά δε μένει ούτε ζάντα για να συνεχίσεις. Ευτυχώς οδηγός και συνοδηγός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ένα τυπικό έλεγχο καθώς βγήκαν σχεδόν ανέπαφοι από το Skoda.



    Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Video: O Sebastiel Ogier χάνει τον έλεγχο στο Monte Carlo - AutoBlog.gr
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 252 | Added by: Rounis | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Μετά την ισοπαλία στη Λειβαδιά ο Μανουέλ Μασάδο ήθελε μία νίκη για να κάνει "σεφτέ" στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και το ματς με τη Δόξα στο Καυτατζόγλειο ήταν ιδανική ευκαιρία.



    Άρης και Δόξα έπαιξαν ένα ανοικτό παιχνίδι και αυτό δεν θύμισε επ’ ουδενί τους προηγούμενους αγώνες της Δόξας που έπαιζε κλειστή άμυνα και μάλιστα επιφύλασσε ψυχρολουσία για τον Άρη αφού άνοιξε στο 19’ το σκορ όταν ο Βελλίδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον Παπαδόπουλο και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Άρη.

    Ο Άρης ωστόσο ήταν πολύ καλύτερος και αφού είχε προειδοποιήσει με την ευκαιρία του Σανκαρέ στο 13’, κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ της Δόξας ισοφαρίζοντας με τον Ακόστα που πήρε ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Καζναφέρη.

    Στο 31’ ο Άρης έκανε την ολική ανατροπή με τον αναγεννημένο Καστίγιο να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ μετά τη φυγή του Πρόμπιερζ, μετά από πάσα του Καπετάνου από τα δεξιά της άμυνας της Δόξας.

    Οι κίτρινοι είχαν μάλιστα την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι στο 45’ με τον Ούμπιντες, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα επάνω στο Σερεμέτ.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το ματς και έχασε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με πιο χαρακτηριστικές αυτές του Καστίγιο στο 54’ που σούταρε και απέκρουσε ο Σερεμέτ, του Νέτο που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 313 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Προσαγωγές 227 οπαδών του Ολυμπιακού

    Σε 227 προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία στο σταθμό «Νερατζιώτισσα», καθώς κατά τη μετάβασή τους στο Ολυμπιακό στάδιο έφεραν εννέα βόμβες μολότοφ, λεπίδες, σουγιάδες, ρόπαλα, γκλομπ κ.ά. επικίνδυνα αντικείμενα.

    Στις αστυνομικές αρχές υπήρχαν υποψίες για προγραμματισμένο «ραντεβού» με οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν εκεί ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 292 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Παναθηναϊκό οι Αντώνης Φώτσης και Ντρου Νίκολας. Οι δύο πρώην «πράσινοι» και τώρα συμπαίκτες στην Αρμάνι Μιλάνο δεν ξεχνούν με τίποτα τα χρόνια που έπαιξαν με την φανέλα του «τριφυλλιού» ενώ τόνισαν είναι μεγάλη και ιδιαίτερα τιμή η αναγνώριση του κόσμου που στηρίζουν τον Παναθηναϊκού.

    Ο Αντώνης Φώτσης:

    «Η αναγνώριση του κόσμου μου δίνει ιδιαίτερη και μεγάλη χαρά, ήμουν τόσα πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν ξεχνιέται τίποτα, τους ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα είναι μέσα στην καρδιά μου η ομάδα, ωστόσο οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι, να παίξω σε μια άλλη ομάδα, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, είμαστε λίγο απογοητευμένοι από την απόδοσή μας, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, συνεχίζουμε.

    Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μια πολύ σοβαρή ομάδα, εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι και αν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να περιμένεις δεύτερες ευκαιρίες. Πήραν μια διαφορά και την κράτησαν. Δεν είμαστε καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε δέκα βήματα, πρέπει σιγά σιγά να βελτιωνόμαστε. Το top-16 είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχει πολλές ομάδες και πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

    O Ντρου Νίκολας:

    «Είχα ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που τους συνάντησα όλους. Έχω πει ξανά πως πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την αναγνώριση, τους εκτιμώ πολύ, όπως φυσικά και την ομάδα, πρώτα από όλα για όλα όσα έκανε για μένα. Ανυπομονώ να έρθω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 276 | Added by: marioukos | Date: 2012-01-21 | Comments (0)

    Την ευκαιρία να διεκδικήσει το ολυμπιακό μετάλλιο που λείπει από τη λαμπρή καριέρα του

    θα έχει ο Βλάσης Μάρας. Όπως ήταν αναμενόμενο ο 28χρονος γυμναστής του Δημήτρη Ράφτη εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα (10/1) στην αγγλική πρωτεύουσα.

    Ο Μάρας συγκέντρωσε 85,315 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό (έδαφος: 13,850, πλάγιος ίππος: 13,433, κρίκοι: 13,900, άλμα: 15,600, δίζυγο: 13,866, μονόζυγο: 14,666), μέσω του οποίου κρίνεται η ολυμπιακή πρόκριση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

    Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε άμεσα τον στόχο του, που ήταν να ξεπεράσει τουλάχιστον πέντε από τους αθλητές των συνολικά 33 χωρών που διεκδικούν την πρόκριση με τον ίδιο τρόπο.

    Ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης δήλωσε σχετικά "με το σπαθί του πηγαίνει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Βλάσης. Αυτό λέει πολλά, όμως δεν λέει και τίποτε, γιατί σημασία για μας δεν έχει η συμμετοχή, αλλά η διάκριση! Θέλουμε πολύ ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και ελπίζω να καταφέρει να το κατακτήσει αυτή τη φορά. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

    Τη σκυτάλη θα πάρουν την Τετάρτη (11/1) η Βάσω Μιλλούση και η Λίνα Μητράκου στο σύνθετο ατομικό των γυναικών.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 261 | Added by: marilou | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί ποια είναι ιστορικά η προέλευση του βασιλιά των σπορ;

    Ποιος το ανακάλυψε και ποιος το καλούπωσε έτσι ώστε σήμερα να αποτελεί το κορυφαίο παιχνίδι κίνησης, διασκέδασης, άθλησης, έντασης ακόμα και επεισοδίων όλου του πλανήτη;

    Ο πολύς κόσμος πιστεύει ότι......

    το ποδόσφαιρο είναι αγγλική υπόθεση.

    Το σίγουρο είναι ότι πράγματι η προσφορά των Άγγλων στο Άθλημα είναι τεράστια και αυτοί είναι που βοήθησαν έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να έχει τη σημερινή του μορφή. Όμως η ανακάλυψη του αθλήματος δεν ανήκει στο Μεγάλο Νησί…

    Ιστορικά η καταγωγή του ποδοσφαίρου δεν είναι εύκολο να καθοριστεί.

    Πριν από 3.500 χρόνια κάτι σαν ποδόσφαιρο έπαιζαν οι αρχαίοι κινέζοι.

    Η αμερικανική ήπειρος και οι αρχαίοι πολιτισμοί των Ίνκας, οι Αζτέκοι και οι Μάγια, «παίζουν» κι αυτοί στην ανακάλυψη.

    Οι Ιάπωνες αναφέρεται ότι το γνώριζαν πρώτοι και μάλιστα του προσέδιδαν και θρησκευτικό χαρακτήρα. Το ονόμαζαν δε «Κέμαρι» ή «Κρέμαρι» ή «Κρεμάρι».

    Μερίδιο…ευθύνης στην ανακάλυψη του ποδοσφαίρου έχουν και οι Ρωμαίοι. Όπως και οι Γαλάτες. Και οι Ιταλοί. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες με κάποια αρχαία κείμενα του Πολυδεύκη και του Όμηρου!

    Όμως όπως είπαμε και νωρίτερα αυτοί που το κωδικοποίησαν και το έφεραν στη σημερινή του μορφή είναι οι Άγγλοι. Το 1846 καθορίζονται για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ οι αρχικοί κανόνες και δύ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-01-19 | Comments (0)

    « 1 2 ... 24 25 26 27 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz