Σάββατο, 2024-05-18, 9:18 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Αθλητικά νέα
    Η ώρα για την αποθέωση των εκπορθητών της Μόσχας, έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο (17:15-NS1) στον ΝΑΟ και είναι πανέτοιμος να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

    Το κλίμα είναι εξαιρετικό στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων μετά και απο την μεγάλη εμφάνιση στην ... ρωσική πρωτεύουσα, απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν.

    Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι κάθονται στους καναπέδες και κλαίγονται για το ένα ματς που δίνουν κάθε εβδομάδα-και αυτό ΦΙΛΙΚΟ-οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν μάχες σε τρία μέτωπα.

    Πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ διεκδικεί φέτος η ομαδάρα του Ερνέστο Βαλβέρδε και σας καλεί σήμερα να της συμπαρασταθείτε εκ νέου και να την γεμίσετε με περισσότερη δύναμη για την συνέχεια.

    Αγωνιστικά υπάρχουν τα προβλήματα με τις απουσίες των Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, αλλά ο Θρύλος δεν μασάει απο αυτά και το έχει δείξει και στο παρελθόν.

    Πατήστε εδώ για να δείτε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και αυτή του Πανιωνίου.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 202 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Ένα σπουδαίο ρεκόρ σημείωσε ο Γάλλος Ρόμπερτ Μαρτσάντ, που κατάφερε να κάνει ποδήλατο επί μία ολόκληρη ώρα σε κανονική πίστα, τρεις μήνες αφότου συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια.
    Ο κ. Μαρτσάντ διήνυσε συνολικά 24.251 χλμ. σε εσωτερικό χώρο, σε κανονική πίστα ποδηλασίας. Έτσι, έγινε ο πρώτος σε όλο τον κόσμο που καταφέρνει να βρεθεί σε ποδήλατο εν κινήσει σε πίστα για μία ώρα και να έχει ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής.
    «Θα μπορούσα να τρέξω και γρηγορότερα, αλλά δεν το επιδίωξα. Δεν το παίζω πρωταθλητής, απλώς ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για τα 100α μου γενέθλια», σχολίασε μετά το τέλος της προσπάθειας του ο γηραιός ποδηλάτης. Πριν το κατόρθωμα του, είχε πάρει την άδεια του καρδιολόγου του, ενώ προετοιμάστηκε για αυτόν τον σκοπό επί μια εβδομάδα.
    Ο κ. Μαρτσάντ, που είναι ερασιτέχνης ποδηλάτης πέρασε και από ντόπινγκ κοντρόλ. Στα 90 του είχε τρέξει στον αγώνα Μπορντό – Παρίσι, καλύπτοντας όλη την απόσταση των 600 χλμ. σε 36 ώρες.
    Τα τελευταία χρόνια έριξε τους ρυθμούς, καλύπτοντας αποστάσεις μικρότερες των 100 χλμ. ανά μέρα. Για τον ίδιο η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να καταφέρει να τρέξει ξανά σε πίστα, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά το μακρινό 1937.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 210 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Γεμάτοι ιδέες, πλάνα, θεμέλια και ό,τι άλλο της... μόδας μπορεί να φανταστεί κανείς, συντηρούν την ομάδα στα προβλήματά της, χωρίς οι ίδιοι να πείθουν για τις προθέσεις τους.

    Σχεδιάζουν γι' αυτήν ένα λαμπρό μέλλον, όταν το παρόν της ακροβατεί μεταξύ φθοράς και... ανυπαρξίας.

    Αραβες, Κινέζοι, Αμερικάνοι και Μογγόλοι, παλιοί και νέοι μέτοχοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους γύρω από ένα τραπέζι, αναμένοντας παράλληλα μια "μάνα εξ ουρανού".

    Η ΑΕΚ καθημερινά ταπεινώνεται και η αιτία του κακού έχει ονοματεπώνυμο. Για την ακρίβεια, πολλά και συγκεκριμένα.

    Το ότι δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πράγματι είναι ξεφτίλα για την ιστορία του συλλόγου.

    Ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα, όμως, αποτελούν οι "βάσιμες πληροφορίες" της Αστυνομίας, που υιοθετεί και επικαλείται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να αναβάλλει το παιχνίδι.

    Οτι δηλαδή "οι φίλαθλοι αυτής θα αντιδράσουν δυναμικά προσερχόμενοι στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξουν να εισέλθουν εντός δια της βίας, ενώ θα δημιουργήσουν επεισόδια στην αστική περιοχή. Με σφοδρή πιθανότητα την προσέλευση οπαδών, την δημιουργία αντεγκλήσεων, με πρόδηλο κίνδυνο εκ των ως άνω αιτιών να προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια".

    Ισως η ΑΕΚ θα μπορούσε να γλιτώσει την ταπείνωση αν ανακοίνωνε ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων στο παιχνίδι και δεν κρυβόταν πίσω από την ανακοίνωση της ΓΓΑ.

    Ισως η Γ.Γ.Α. θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί πριν εκδώσει τέτοιου περιεχομένου ανακοίνωση.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 147 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Γενικά είμαι άτομο που απεχθάνεται τη γκρίνια και τη μιζέρια αλλά από τη στιγμή που αυτά τα 'οφέλη' μου προσφέρει η SUPERLEAGUE, αυτά θα αναδείξω. Καλό θα είναι πλέον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η διοίκηση - λέμε τώρα - του Παναθηναϊκού να βάλει ένα τέλος, δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο και με ποιο κόστος, στη φαρσοκωμωδία.

    Ας χαρίσει το πρωτάθλημα στους απέναντι και να διασώσει επιτέλους την όποια αξιοπρέπεια έχει απομείνει στο σύλλογο. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει μία πραγματική αντίδραση. Κάτι που μόνο οι παλαίμαχοι είναι σε θέση να πράξουν. Σήμερα παίχτηκε άλλη μία πράξη της τραγωδίας - παρωδίας που λέγεται πρωτάθλημα.

    Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και αποφάσισαν να αναβληθεί η 23η Αγ. Ε, τώρα έτυχε μεσοβδόμαδα να αγωνίζονται τα αδελφά σωματεία μεσοβδόμαδα παλεύοντας για την "υπέρβαση"... στους "32" του Europa. Φυσικά δε χρειάζεται να έχεις master για να καταλάβεις ότι πρόκειται για ακόμη μία αλλοίωση πρωταθλήματος.

    Καλό θα είναι τα καμάρια μας να ξυπνήσουν επιτέλους και να το κυνηγήσουν νομικά το ζήτημα.

    Την περασμένη εβδομάδα ο ΟΣΦΠ, που αδίκως θεωρείται ομάδα του δημοσίου είχε άλλο ένα bonus από την διοργανώτρια αρχή, παίζοντας Παρασκευή τον αγώνα πρωταθλήματος στο πλαίσιο της υπέρβασης που προσπαθεί να πετύχει προκρινόμενος στους 16 του Εuropa, σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που όσες φορές έχει ζητήσει κάτι ανάλογο με αποκορύφωμα το 2003 όπου για την ίδια διοργάνωση μετά από νίκη στο Οπόρτο εβ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 127 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Το πάθημα από την Νοβάρα την προηγούμενη αγωνιστική, φαίνεται πως δεν έγινε μάθημα στην Ιντερ, η οποία γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Μεάτσα, με 0-3 από την Μπολόνια! Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Ντι Βάιο, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

    Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο 37', με τον Ντι Βάιο, ενώ πριν προλάβει η Ιντερ να συνέλθει από το 0-1, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, ξανά από τον Ντι Βάιο, ένα λεπτό αργότερα! Ετσι, ο έμπειρος επιθετικός, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, στο 38'!

    Η ομάδα του Ρανιέρι προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να πετύχει ένα γκολ, που θα την έβαζε εκ νέου στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 85', ο Ακουαφρέσκα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Μπολόνια, γράφοντας το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

    Στο άλλο ματς της Παρασκευής (17/2), η Νάπολι πέρασε σαν σίφουνας από το Αρτέμιο Φράνκι, επικρατώντας με 3-0 της Φιορεντίνα, με τον Καβάνι να πετυχαίνει δύο γκολ. Μόλις στο 3', ο ουρουγουανός άνοιξε το σκορ για τους παρτενοπέι, με το 1-0 υπέρ της Νάπολι να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

    Στο 55', ο Καβάνι ξαναχτύπησε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 3-0 για την Νάπολι, διαμόρφωσε ο Λαβέτσι, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
    Παρασκευή (17/2)
    Ιν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 131 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσιτς στη Nova:
    «Η αίσθηση που έχω σήμερα, λίγες ώρες μετά τον αγώνα είναι πως ... εντάξει, αναδειχτήκαμε ισόπαλοι 0-0, αλλά δε νομίζω πως εξασφαλίσαμε κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Επειδή γνωρίζουμε πως στον επαναληπτικό αν δεχτούμε γκολ θα πρέπει να πετύχουμε δυο. Γι' αυτό ξαναλέω πως δεν πετύχαμε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο αποτελεσματικά, με τον ίδιο τρόπο στην Τούμπα. Μπορούμε να το κάνουμε επειδή στην έδρα μας είμαστε ισχυροί, όμως θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

    Ο αντίπαλος εμφανίστηκε όπως τον περιμένατε, μήπως τον υποτιμήσατε επειδή έλειπαν δυο σημαντικότατοι ποδοσφαιριστές τους;

    «Γνωρίζαμε πως επρόκειτο για ένα πολύ καλό αντίπαλο καθώς τους παρακολουθήσαμε στην ανάλυση με οπτικοακουστικά μέσα, όμως αποδείχτηκαν ακόμη καλύτεροι. Κι όπως είδαμε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στα πρώτα είκοσι λεπτά να ... μπούμε στον αγώνα και να καταλάβουμε τί ακριβώς έπρεπε να κάνει ο καθένας από εμάς. Αλλά μετά βελτιωθήκαμε για να έρθει το τελικό, ισόπαλο αποτέλεσμα».

    Πως ένιωσες παίζοντας ουσιαστικά εντός έδρας;

    «Ήταν όντως σα να παίζαμε στην έδρα μας κι είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ξέραμε πως θα παίζαμε κόντρα σ' έναν ισχυρό αντίπαλο με την έδρα να παίζει μικρότερο ρόλο γι' αυτούς καθώς πάντα αποδίδουν υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Συνολικά για μας ήταν πολύ ωραία αίσθηση».

    Γνωρίζεις πως ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που συνεχίζουν σε ευρωπαϊ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 125 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    .Ετοιμος για την επιστροφή του στους πάγκους είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Οτο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Kicker, o Οτο Ρεχάγκελ είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρτα Βερολίνου, για να διαδεχθεί τον Μίκαελ Σκίμπε.

    Την περασμένη Πέμπτη (16/2) ο Ρεχάγκελ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας του Βερολίνου, Βέρνερ Γκεχενμπάουερ και με τον τεχνικό διευθυντή, Μίκαελ Πρέετζ και συνομίλησαν σε καλό κλίμα και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν, μετά τον αγώνα της Χέρτα με την Ντόρτμουντ το Σάββατο (18/2).

    O Ρεχάγκελ δεν έχει εργαστεί από το καλοκαίρι του 2010 και μετά όταν και αποχώρησε από την Εθνική Ελλάδος, ενώ σε ότι αφορά την Χέρτα την έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής την τριετία 1963-1996 έχοντας 78 συμμετοχές με τη φανέλα της.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 106 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    "Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως πάντα και όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι με τη Μίλαν, ήταν φανταστικοί, οπότε το μόνο που μπορώ να τους πω είναι συγγνώμη. Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι ποτέ, θα το έχουμε μαζί μας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μας", δήλωσε ο αλσατός τεχνικός για την ήττα στο Μιλάνο, αλλά υπογράμμισε πως τώρα η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει μπροστά:

    "Βρισκόμαστε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό να έχουμε καλό ηθικό και να μην νιώθουμε άσχημα για μια μόνο εμφάνιση".
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 139 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Η ομάδα της Νέας Υόρκης τα περίμενε όλα για ακόμη μία φορά από τον Λιν, αλλά αυτή τη φορά οι 26 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί. Πιο ψύχραιμοι στο φινάλε οι Χόρνετς πέτυχαν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 89-85.

    Η αγωνιστική άνοδος του Ντιρκ Νοβίτσκι πιστοποιήθηκε και στο ματς των Ντάλας με τους Σίξερς, τους οποίους νίκησαν με 82-75. Ο γερμανός άσος σημείωσε 28 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ για τους πρωταθλητές.

    Στο Λος Αντζελες, η τριπλέτα, Μπράιαντ, Μπάινουμ και Γκασόλ έκανε εξαιρετική δουλειά και οι Λέικερς ξεπέρασαν χωρίς προβλήματα το ματς με τους Σανς. Οι Λιμνάνθρωποι επικράτησαν με 111-99, με τον Κόμπι να σημειώνει 36 πόντους.

    Φοβερό ματς έγινε στο Μέμφις, το οποίο κρίθηκε δύο δέκατα πριν από το φινάλε. Ο Κάνινγχαμ με φόλοου στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στους Γκρίζλις με 103-102 επί των Νάγκετς. Ο Κώστας Κουφός αγωνίστηκε για έξι λεπτά, αλλά δεν σημείωσε κάποιο καλάθι.

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Παρασκευής (17/2) στο ΝΒΑ:

    Ορλάντο Μάτζικ-Μιλγουόκι Μπακς 94-85
    Χάουαρντ 26 (20 ριμπ.) - Ντελφίνο 16

    Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 91-98
    ΝτεΡόζαν 24 - Ουίλιαμς 22

    Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μαϊάμι Χιτ 87-111
    Ίρβινγκ 17 - Τζέιμς 28

    Ντιτρόιτ Πίστονς-Σακραμέντο Κινγκς 114-108
    Στάκεϊ 36 - Κάζινς 26 (15 ριμπ.)

    Μέμφις Γκρίζλις-Ντένβερ Νάγκετς 103-102
    Γκέι 20 - Μπρούερ 26

    Χιούστον Ρόκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 98-111
    Πάρσονς 18 - Λι 33 (17 ριμπ.)
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 118 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    ι διαδηλώσεις συμπαράστασης θα γίνουν το Σάββατο στις 15:00 (ώρα Ελλάδας).

    Κινητοποίηση προγραμματίζεται ακόμη και στη Νέα Υόρκη το Σάββατο στις 14:00 στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

    Όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακό κάλεσμα προς το διεθνές κοινό, τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου επιβάλλουν μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

    Οι Αγανακτισμένοι προσθέτουν ότι η Ελλάδα «χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν αυτά τα μέτρα» τα οποία χαρακτηρίζονται κοινωνικά άδικα και αντιδημοκρατικά.

    «Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», τονίζεται.

    Στον μπλογκ http://jesuisgrec.blogspot.com Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

    Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι και εγώ Έλληνας».

    Στο Facebook υπάρχει, μάλιστα, ομάδα που ονομάζεται: «We are all Greeks». Πάνω από δέκα σελίδες στο Facebook είναι αφιερωμένες στο ίδιο θέμα, με επίκεντρο -η κάθε μία- μία πόλη της Γαλλίας όπου οργανώνεται η κινητοποίηση.

    Αντίστοιχες σελίδες (κυρίως στο Facebook, αλλά όχι μόνο) υπάρχουν αφιερωμένες σε άλλες χώρες, όπως: Γερμαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 96 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο ρουμάνος τεχνικός δεν ονειρεύεται να φτάσει στην κορυφή με τον Δικέφαλο. Απλώς, θεωρεί πως τη φετινή χρονιά, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη μάχη για την κορυφή.

    Ο Μπόλονι δήλωσε τα παραπάνω σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, λίγες ώρες μετά το 0-0 με την Ουντινέζε.

    Αναλυτικά, το κείμενο της συνέντευξης:

    Συγχαρητήρια για την ισοπαλία στο Ούντινε, κ. Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση;"Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε φαβορί για να προκριθούμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη".

    Παίξατε σαν να ήσασταν στην έδρα σας, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα:"Ο κόσμος είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Μας υποστήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και πάλι, όμως, τα πράγματα στη ρεβάνς με την Ουντινέζε δεν θα είναι εύκολα".

    Ποιο είναι το μυστικό της πετυχημένης πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη; "Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Τα αποτελέσματα ήρθαν από τη δουλειά των παικτών, τη συγκέντρωσή τους και φυσικά την αξία τους. Δεν πάμε άσχημα και στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι θα ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τη δεδομένη περίοδο δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο".

    Μήπως, όμως, ονειρεύ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 131 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Την Κυριακή (19/2, 17:15GR) θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (18/2), αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλεία
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 143 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    "Θα γυρίσω σύντομα κοντά σας και ακόμα πιο δυνατός. Ολα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος, και για μένα και για την ομάδα.

    Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και θα είμαι γρήγορα πάλι μαζί σας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στον Πάντελιτς αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Μάρκο, είσαι παλικάρι, και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις γρήγορα κοντά μας ακόμα πιο δυνατός".

    Να σημειώσουμε ότι στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ συζητήθηκε ήδη το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Πάντελιτς, θέλοντας να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως πιστεύουν στις ικανότητές του.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 112 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Οι πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να μη ρισκάρουν να χάσουν την πρώτη θέση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +2 και με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή στην κορυφή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος.

    Τα προβλήματα, όμως, δεν λείπουν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί και τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του.

    Ο πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τούς Λέτο, Κουίνσι, Νίνη, Μπουμσόνγκ και Καντέ, κάτι που σημαίνει πως είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει την 11άδα.

    Ετσι, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βιτόλο, Σιμάο και Κατσουράνης. Αριστερά θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Κλέιτον και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.

    Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαυρίας, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Βύντρα και Καραγκούνης.

    Από την πλευρά του ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Μπούντιμιρ, αλλά και τον τραυματία Λεάλ. Επίσης, απόντες είναι και οι Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Γιαλούσης, Ολίσε, Μπουχαλάκης, Αθανασίου.

    Γι` αυτό το λόγο και ο Καραγεωργίου τόνισε πως για να πάρει βαθμό στο συγκεκριμένο ματς ο Εργοτέλης, θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

    Αναλυτικά την αποστολή των κρητικών απαρτίζουν οι: Πίρσον, Καβουσάκ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 112 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Τον Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε ο Ολυμπιακός για τους αγώνες των ερυθρόλευκων στους αγώνες του Europa League. Οι δυο νεαροί τερματοφύλακες δηλώθηκαν την Παρασκευή στην UEFA και έτσι πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στους υπόλοιπους αγώνες.

    Ο πρώτος θα αγωνίζεται με τον αριθμό «76» στη φανέλα του, ενώ ο δεύτερος με το «75».

    Εάν υπάρχει ανάγκη για εκπρόθεσμη συμπληρωματική δήλωση παικτών στην UEFA, ο κανονισμός προβλέπει πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών. Εφόσον οι Μπάμποβιτς και Παπαδόπουλος δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα το 21ο έτος της ηλικίας τους, ο Ολυμπιακός τους συμπεριέλαβε στη νέα λίστα που δήλωσε στη διοργανώτρια αρχή του Europa League.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 135 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Μεγάλος κίνδυνος υπάρχει η ΑΕΚ να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της στο πλευρό της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το Σάββατο (18/02, 19:30), αφού μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να σφραγίσει κανένα εισιτήριο, λόγω μη πληρωμής της εφορίας.
    Από την Πέμπτη (16/02) ο πρόεδρος της Ενωσης είχε κάνει έκκληση προς του μετόχους να πληρώσουν το οφειλόμενο ποσό που φτάνει περίπου στις 200.000 ευρώ για να μπορέσουν να σφραγιστούν τα εισιτήρια.

    Όμως μέχρι και την Παρασκευή (17/02) το απόγευμα δεν έγινε καμία κίνηση από πλευράς κάποιου μετόχου και έτσι μόνο με ένα θαύμα θα βρεθούν φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου ούτε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

    Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για την ιστορία του συλλόγου ο οποίος χωρίς να έχει τιμωρηθεί θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Φυσικά εάν συμβεί κάποιο στην κυριολεξία θαύμα, μόνο και μόνο τότε ο Νίκος Κωστένογλου και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους.

    Δηλαδή θα πρέπει Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί να βρεθούν τα χρήματα και ο αρμόδιος έφορος να ανοίξει τη ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών ώστε να σφραγιστούν τα εισιτήρια της σαββατιάτικης (18/2) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ!

    Το ίδιο είχε συμβεί και με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αλλά εκείνη την φορά πληρώθηκαν τα 40.000 ευρώ στην εφορία και σφραγίστηκαν τα εισιτήρια. Από ότι φαίνεται όμως αυτό δεν θα συμβεί και αυτή τη φορά.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 133 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Την απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου (18/2) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ πήρε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
    Η ανέχεια των μετόχων της Ενωσης οδήγησε στο να μην βρεθούν 200.00 ευρώ ώστε να σφραγιστούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Κρητικούς και έτσι πάρθηκε η παραπάνω απόφαση υπό τον φόβο των επεισοδίων που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από τους οπαδούς των Κιτρινόμαυρων που θα επιχειρούσαν να εισβάλλουν στο γήπεδο παρά τη μη διάθεση εισιτηρίων για το εν λόγω ματς.
    Ας δούμε αναλυτικά τις σχετικές ανακοινώσεις:

    Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

    «Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της 22ης Αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ.

    Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή:

    «Οπως γνωρίζετε, το Σάββατο 18-2-2012 και ώρα 19:30, είναι προγραμματισμένη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της «Superleague», η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ.

    Επειδή μέχρι και την Παρασκευή 17-2-2012 και ώρα 21.00, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν κατόρθωσε λόγω οικονομικών προβλημάτων να σφραγίσει τα εισιτήρια και να τα διαθέσει στους φιλάθλους της, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι οι φίλαθλοι αυτής θα αντιδράσουν δυναμικά προσερχόμενοι στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξουν να εισέλθουν εντό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 107 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague θέλει ο Παναθηναικός το απόγευμα (17:15, Novasports 2) του Σαββάτου (18/2) κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Με 4-3-3 θα παραταχθούν οι Πράσινοι. Με το ίδιο σύστημα οι Κρητικοί.
    Εργοτέλης
    Να κάνει την έκπληξη και παράλληλα να αποκομίσει τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, θα προσπαθήσει ο Εργοτέλης το Σάββατο (18/2) στο Παγκρήτο κόντρα στον Παναθηναικό. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 10 θέση με 23 βαθμούς και απέχουν μόλις πέντε από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν κόντρα στους Πράσινους.

    Στα αγωνιστικά ο Νίκος Καραγεωργίου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Πίρσον στο τέρμα, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας στην άμυνα, Τζούνιορ, Μπέτο, Κυριακίδης στο κέντρο και Κουτσιανικούλης, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης στην επιθετική τριάδα.

    Η αποστολή του Εργοτέλη: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Φραγκουλάκης, Κανδηλάκης, Χαντί , Καρέλης, Κατσικοκέρης, Ρέντζας, Δάρλας, Ευαγγέλου.

    Παναθηναικός

    Με αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο» θα αγωνιστεί ο Παναθηναικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/2) κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 91 | Added by: Giwrgakis_Treloutsiko | Date: 2012-02-18 | Comments (0)

    Το κλίμα ανάμεσα στον προπονητή και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι ότι ο ισπανός τεχνικός θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας.

    Η καλή παρουσία του Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό σκηνικό, που πιστοποιήθηκε και από το διπλό στη Ρωσία επί της Ρούμπιν, αλλά και το ότι βρίσκεται εντός και των τριών στόχων του, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

    Το ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει σε εκτίμηση τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι γνωστό και όπως όλα δείχνουν, ο ισπανός τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και του χρόνου.

    Αυτό, τουλάχιστον, ευελπιστούν στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπως τονίζει η εφημερίδα Γαύρος, που επικαλείται πηγές της ΠΑΕ. "Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα βρει καλύτερο προπονητή από τον Βαλβέρδε και ο Βαλβέρδε δύσκολα θα βρει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό", αναφέρεται στο δημοσίευμα, που συμπληρώνει:

    "Ξέρουμε όλοι τι θέλει ο πρόεδρος για τον Βαλβέρδε, αλλά δεν μπαίνουνε αυτή την εποχή σε καμία τέτοια διαδικασία συζητήσεων. Όταν έρθει η ώρα, όλα θα γίνουν".

    Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για Σιόβα
    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει ξανά το "φάκελο" του Δημήτ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 162 | Added by: over | Date: 2012-02-17 | Comments (0)



     


    ΠΑΟΚ, η… Μπαρτσελόνα της Ελλάδας

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 183 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-02-17 | Comments (0)

    ΠΑΟΚ είσαι, όλα τα μπορείς 

    Όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων του Europa League πολλοί τον είχαν καταδικασμένο. Θεωρούσαν δεδομένο τον… περίπατο της Τότεναμ και πιθανή δεύτερη τη Ρούμπιν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, έδειξε ότι τα δύσκολα του πάνε. Τερμάτισε στην 1η θέση και συμπλήρωσε 10 αγώνες χωρίς ήττα στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και η Διεθνής Υπηρεσία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου ανακήρυξε τον «Δικέφαλο του Βορρά» καλύτερη ελληνική ομάδα για το 2011…

    Έπειτα από την πρωτιά στον όμιλο οι «ασπρόμαυροι» περίμεναν, σίγουρα, έναν πιο βατό αντίπαλο από την Ουντινέζε. Η κ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 204 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Την Παρασκευή το υπόμνημα ο Παναθηναϊκός

    Παράταση μιας ημέρας πήρε η κατάθεση υπομνήματος, από πλευράςΠαναθηναϊκού, στην UEFA με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν ότι θα γλιτώσουν την τιμωρία με αναστολή και θα δεχθούν απλή επίπληξη.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 214 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… κινδυνεύει!


    Από... πιθανή δηλητηρίαση κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Όχι δεν έχει γίνει στόχος δολοφονίας ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, απλά η σύντροφός του, Ιρίνα Σάικ δεν ξέρει να μαγειρεύει και αποκάλυψε πως: «Μ' αρέσει πολύ όταν ο κ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 215 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Σε ποιον κλείνει το μάτι ο Παπάζογλου;


    Στο Ούντινε βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τηνΟυντινέζε.

    Η αποστολή του Δικεφάλου έκανε ήδη προπόνηση στο «Φρίουλι» και το ηθικό είναι στα ύψη. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα και ο Θανάσης Παπάζογλου έκλεισε το μάτι στον φωτογραφικό φακό με... νόημα πως όλα θα πάνε καλά στον σημερινό αγώνα και ο ΠΑΟΚ θα δείξει το καλύτερό του πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ουντινέζε.

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 206 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Μπαρτσελόνα και σε… ποδοσφαιράκι

    Ότι έχει πάνω την υπογραφή των παικτών της Μπαρτσελόνα γίνεται... χρυσός.

    Ακόμα και αν πρόκειται για ένα απλό ποδοσφαιράκι. Η Λεβερκούζεν αγωνίστηκε κόντρα στους Καταλανούς για το Champions League  και σκέφτηκε να βάλει τους αντιπάλους της σε... ποδοσφαιράκι και έβαλε να υπογράψουν πάνω σε αυτό όλοι οι παίκτες των  ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 229 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την ευλογία του Πάπα

    Την Λάτσιο αντιμετωπίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης στα πλαίσια του Europa Leagueκαι βρίσκεται ήδη στην Ρώμη.

    Η αποστολή των Ροχιμπλάνκος δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το Β ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 250 | Added by: marilou | Date: 2012-02-16 | Comments (0)

    Ο Μανουέλ Μασάδο δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως η ομάδα έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 391 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-15 | Comments (0)

    Ο Μανουέλ Μασάδο δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως η ομάδα έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 238 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-15 | Comments (0)

    Με την γνωστή κομψότητα και διπλωματικότητα που χαρακτηρίζει έναν λαό που αιματοκύλισε δύο φορές τον κόσμο για να διασωθεί στο τέλος από το έλεος των νικητών τους, οι γερμανοί ζητούν από όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα να δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει το μνημόνιο πριν και μετά τις εκλογές.

    Διαφορετικά προειδοποιούν δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα για το νέο δανεισμό της χώρας. Αν δεν το ζητούσε ένας γερμανός ο Σόιμπλε θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος τύπος με χιούμορ ζητά υπογραφές από τον Τσίπρα και την Παπαρήγα. Ο Σόιμπλε δεν έχει χιούμορ.  Κατ αρχήν είναι απαράδεκτες οι παρεμβάσεις όλων των ευρωπαίων στα εσωτερικό της χώρας μας και είναι όνειδος για τον πολιτικό κόσμο ότι καταπίνουν τις προσβολές χωρίς να απαντούν.

    Φυσικά ο Τσίπρας και η Παπαρήγα δεν θα υπογράψουν. Έρχεται λοιπόν το επόμενο βήμα: εφόσον δεν συμφωνούν όλα τα κόμματα, τα λεφτά θα δωθούν μετά τις εκλογές.

    Έτσι ο εκβιασμός μεταφέρεται σε ολόκληρο λαό. Είναι σαν να λένε σε δέκα εκατομμύρια έλληνες αν θέλετε τα λεφτά τότε υπογράψτε όλοι ή τουλάχιστον η πλειοψηφία σας και ψηφίστε κόμματα που είναι υπέρ του μνημονίου. Είναι η ολοκληρωτική λογική της συνολικής ευθύνης ενός λαού.Το επικίνδυνο είναι ότι αν επιμείνουν θα προκαλέσουν διχασμό στον ελληνικό λαό.

    Κάποιοι θα πουν να ψηφίσουμε τα μνημονιακά κόμματα για να μην χάσουμε μισθούς και συντάξεις. Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι προέχει η ελάχιστη -στο σημείο που φθάσαμε- αίσθηση προσωπικής, συλλογικής και εθνική ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 256 | Added by: alexia | Date: 2012-02-15 | Comments (0)

    undefinedΑπό χθες έχουν βγει στους δρόμους τα πούλμαν που μεταφέρουν με οδικές εκδρομές τον κύριο όγκο του κόσμου του Π ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 234 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-02-15 | Comments (0)

    Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν πιο... ζεστοί από τους Ρώσους και τώρα έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση


    Θεμέλια πρόκρισης για την επόμενη φάση του EUROPA LEAGUE έβαλε χτες ο Ολυμπιακός, που κέρδισε στην παγωμένη Μόσχα (1-0) τη Ρούμπιν Καζάν έχοντας σαν μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φουστέρ και Κάρολ (τερματοφύλακας). Ο πρώτος ήταν ο χρυσός σκόρερ, ο δεύτερος αυτός που είπε «όχι» στους αντιπάλους, αφού μπήκε αλλαγή και αμέσως έπιασε πέναλτι, διατηρώντας το τελικό σκορ.

    Στα αγωνιστικά: Το θερμόμετρο στους -12, αλλά οι «ερυθρόλευκοι»... ζεστοί. Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που... πάγωσαν, και στο α' ημίχρονο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, έστω και αν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Η τριάδα του κέντρου αποδείχθηκε... λίρα εκατό - Μανιάτης, Μακούν, Ορμπάιθ είχαν τον απόλυτο έλεγχο, εγκλώβισαν τη Ρούμπιν και μπορούσαν άνετα να αναχαιτίζουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

    Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η Ρούμπιν φάνηκε πιο κινητική σε σχέση με το πρώτο μέρος, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 71' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Φουστέρ, αφού νωρίτερα ο Τοροσίδης είχε δοκάρι.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Αθλητικά νέα | Views: 236 | Added by: over | Date: 2012-02-15 | Comments (0)

    Ο
    Ολυμπιακός των δύο αναγκαστικών αλλαγών, ο Ολυμπιακός που είδε τον Μέλμπεργκ να παθαίνει διάσειση, των 10 παικτών, του Ρόι Κάρολ, που αψήφησε τους -15, έδειξε το μεγαλείο του στη Ρωσία και μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν φουλάρει για πρόκριση στους 16 του Europa League!



    Η εικόνα του αγώνα



    Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί να ελέγξει την κατοχή της μπάλας σε έναν αγωνιστικό χώρο όπου δύσκολα γίνονταν κοντρόλ. Στα πρώτα λεπτά, οι δύο ομάδες δύσκολα έλεγχαν τη μπάλα με την πρώτη, πράγμα φυσιολογικό αφού δεν ήταν οικείος σε αυτούς ο συνθετικός χλοοτάπητας. Στη συνέχεια, έδειξε γιατί είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!!!

    Στο 10', ο Τζεμπούρ δεν μπόρεσε να περάσει τον Αρλαούσκις που έκανε λανθασμένη έξοδο μακριά από τα γκολποστ του , χάνοντας έτσι καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

    4 λεπτά αργότερα, ο Φουστέρ σέντραρε, η μπάλα έφτασε έξω απο την περιοχή στον Μανιάτη, ο οποίος δεν σούταρε όπως ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ.

    Στο 16' , ο συνδυασμός ανάμεσα σε Μιραλάς και Μακούν ήταν εξαιρετικός, με τον Βέλγο να παιρνει τη μπάλα στην περιοχή και να γυρίζει, αλλά ο Τζεμπούρ δεν κάταφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

    Στο 17', ο Χολέβας έπιασε το δυνατό συρτό σουτ και η μπαλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αρλάουσκις.

    Στο 19', ξανά ο Μιραλάς έβγαλε τη σέντρα απο τα αριστερά, με τον Φουστέρ να χάνει για χιλιοστά την κεφαλιά που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα των ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 215 | Added by: marios | Date: 2012-02-14 | Comments (0)

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Ο Πολύτεκνος, παράλληλα με την της κοπή της πίτας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.
    Τα μέλη του Δ.Σ, οι παίκτες, οι τεχνικοί, έδωσαν το παρόν και το φλουρί "έπεσε" στον λεγόμενο "Πύργο" της ομάδας Ανδρες Φραμπίτση.
    Στον σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος κ. Αναστασία Μανωλοπούλου μίλησε για την ομάδα, που με την αμέριστη βοήθεια των Δημήτρη Μαραβέλια και Φώτη Δουλαβέρη, προσπαθεί για άλλη μια χρονιά να σταθεί αντάξια των προσδοκιών και ανακοίνωσε μια απόφαση του Δ.Σ. (όχι και τόσο συνηθισμένη για ποδοσφαιρική ομάδα)
    Συγκεκριμένα είπε: «Κλείνοντας θέλω να πω ότι επειδή τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από έργα και μίλησα για αγάπη και προσφορά, φέτος η ομάδα μας θα κάνει κάτι που δεν συνηθίζεται, αλλά που εμείς κρίναμε και μέσα από την καρδία μας αποφασίσαμε.
    Η ομάδας μας θα επισκεφτεί το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» και θα προσφέρει ρούχα που έχει δωρίσει ο ποδοσφαιριστής μας Κώστας Μπαλάτης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων παιδικών ρούχων Nikc. Τον ευχαριστούμε θερμά και όπως ευχαριστούμε και αυτά τα παιδιά που μας δίνουν μαθήματα ζωής.
    Σήμερα παρά ποτέ τα χρειαζόμαστε .
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 134 | Added by: marios | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Το πρόβλημα στην ποδοκνημική που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον Έλληνα μέσο δεν λέει να τον αφήσει και την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
    Σαν να μην τα οικονομικά προβλήματα στην ΑΕΚ και το άγχος για το τι θα γίνει με την ΟΥΕΦΑ, προκύπτουν και αγωνιστικά.

    Ο Νίκος Κωστένογλου είδε την Δευτέρα τον Γρηγόρη Μάκο να αποχωρεί από την προπόνηση, με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

    Ο κεντρικός χαφ της Ένωσης θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί πρόσφατα, και επέστρεψε για να ενισχύσει τους "κιτρινόμαυρους".

    Από την άλλη, ο Νίκος Γεωργέας και ο Παναγιώτης Λαγός κάνουν ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Κοντοές, όπως επίσης και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης.

    Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, θα συνεχιστεί την Τρίτη με προπόνηση στις 11:00.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 222 | Added by: marios | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Άνοιγμα στους φιλάθλους κάνει η ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία με σημερινή ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι από εδώ και στο εξής, θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου νεαροί μέχρι 18 ετών στο πέταλο ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ με απώτερο στόχο να επιστρέψει η μάζα των φιλάθλων στο γήπεδο της Αγυιάς.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής:

    «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που έχει η οικονομική κρίση στο εισόδημα των οικογενειών των οπαδών της και την ανάγκη την οποία έχουν οι ποδοσφαιριστές της από την ενίσχυση των νεαρών οπαδών μας, αποφάσισε σε συνεργασία με τον παλαιό πρόεδρο των Αχαιών Νίκο Μιχαήλ αλλά και την συγκριτική πλειοψηφία των ηγετικών στελεχών του συγκεκριμένου συνδέσμου να καθιερώσει από σήμερα το εξής οικονομικό καθεστώς :

    1)Όλοι οι νεαροί μέχρι 18 ετών να έχουν δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στο πέταλο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του μαθητικού τους πάσου (θύρα 6).

    2)Καθιερώνεται στον ίδιο χώρο εισιτήριο 5 ευρώ ανεξαρτήτως ηλικίας .

    3)Την τήρηση της τάξεως στο συγκεκριμένο χώρο αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί.

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη και εφόσον θα συνοδευτεί από επιτυχία τόσο στην προσέλευση όσο και στην τήρηση της τάξης δηλώνει ότι για τους συγκεκριμένους οπαδούς θα μισθώσει με τις δικές τις δαπάνες και πούλμαν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παραχωρεί στους επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνηση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 224 | Added by: marios | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Α
    υτό που πραγματικά βιώνει το τμήμα χαντ-μπολ ανδρών της Ακαδημίας
    των Σπορ την φετινή χρονιά είναι πραγματικά απερίγραπτο με αυτά που η <θεά
    τύχη> της επιφυλάσσει από βδομάδα σε βδομάδα. Ενώ όπως όλοι περίμεναν οι
    τιμωρημένοι να εκτίσουν τις ποινές τους, ώστε η ομάδα να παίξει πλήρες,
    μόλις μπήκαν αυτοί σχεδόν πέντε παίκτες της(Καραβανίδης, Σταθόπουλος, Κ.
    Διαμαντόπουλος, Σ. Παπαγιαννόπουλος) τραυματίστηκαν σε διάστημα μιας
    εβδομάδος, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Β. Σινούρη(βαρύ διάστρεμμα την
    περασμένη Πέμπτη). Σε συνδυασμό μάλιστα ότι το παραπάνω διάστημα οι φοιτητές
    της ομάδας είχαν την εξεταστική τους και δεν συμμετείχαν κανονικά στις
    προπονήσεις, είχαν δημιουργήσει έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή Σάκη
    Παπαγιαννόπουλο, που ευτυχώς είχε θετική κατάληξη την Κυριακή με το νικηφόρο
    αποτέλεσμα επί του Γ.Σ. Κορωπίου.
    Ο Πρόεδρος του τμήματος Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι δηλώνει σχετικά:
    <δεν κρύβω ότι στην αρχή ανέλαβα με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω μαζί με τους
    συνεργάτες μου και έφτασα να νιώθω ενοχές μήπως και φέραμε γρουσουζιά στην
    ομάδα με όλα αυτά που συνέβαιναν. Αυτά τα απρόβλεπτα έχει όμως ο αθλητισμός
    και είσαι υποχρεωμένος να προσαρμοστείς. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον
    φυσικοθεραπευτή κ. Γεώργιο Μώρο για της υπηρεσίες του που προσφέρει στην
    ομάδα και ιδιαίτερα στον Βασίλη Σινούρη που κατάφερε έστω και με το πόδι
    μπαταρισμένο ο αθλητής να αγωνισθεί στον αγώνα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 188 | Added by: marios | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού Αδαμάντιος Πολέμης αποκάλυψε πως σκέφτεται να μπει εγγυητής μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός δάνειο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση των ξένων επενδυτών.

    «Μακάρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη με τους ξένους επενδυτές ή γενικά να γίνει κάποιο θαύμα αλλά τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε τι θα πρέπει να κάνουμε αν φτάσει ο Παναθηναϊκός στο παραπέντε όπως έχει φτάσει και η χώρα προκειμένου να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν μπορεί από μόνος του να βάλει τα χρήματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή», τόνισε αρχικά ο Αδαμάντιος Πολέμης.

    -Πόσα χρήματα θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός;

    «Με δυο εκατομμύρια δεν σώζεται ο Παναθηναϊκός. Όλοι περνάμε δύσκολες οικονομικές περιστάσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν ήμασταν στο 2008 θα ήμουν πιο γενναιόδωρος στο να βοηθήσω και να λυθεί το προσωρινό πρόβλημα του ελέγχου της ΟΥΕΦΑ».

    -Μιλάμε για δάνειο δηλαδή;

    «Εγώ είπα το εξής. Εφόσον δεν βρεθεί κάποιος ο οποίος να βάλει χρήματα και να αυξήσει τις μετοχές του ή ξένος ή Έλληνας και αφού αυτό έχει γίνει τρεις φορές και έχει αποτύχει μπορούμε να βοηθήσουμε, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με ποιον τρόπο θα βοηθήσουμε. Αλλά το βασικό είναι να βοηθήσουμε να μην χαλάσει και αυτό που έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά ότι μπορώ να συνεισφέρω σε αυτό θα το κάνω»

    -Θα είστε ο ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 240 | Added by: marios | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Του Γιάννη Ευδαίμων 13/02/2012 (17:36) Ο Πιερικός/Αρχέλαος δεντα κατάφερε στις Σέρρες και παρέμεινε στη προτελευταία θέση. Την ομάδα της Κατερίνης πάντως δεν δείχνει να τη πιάνει πανικός , παρά το ότι ο υποβιβασμός ολοένα καιπλησιάζει πιο κοντά, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις των ανθρώπων του:
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 209 | Added by: sofaki | Date: 2012-02-13 | Comments (0)


    Στοπ στο σερί των επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων του Παναθηναϊκού έβαλε και... επίσημα η ΑΕΚ, που επικράτησε με 3-0 σετ των πράσινων στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας.Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-15ΑΕΚ: Παπαφωτίου, Παπαγεωργίου, Σάκκουλα, Τζανακάκη, Κίτσου, Μπορόβιντσεκ, Κις, Ντόγκανιτς, Γκιουζέλη, Κουνάδη, Γκούζου, Ψυλλάκη Ι.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μυλωνά, Χατζηνικολάου, Κουτσιβίτση, Ιχτιάρη, Χριστοδούλου, Μαλουσάρη, Φερέϊρα, Τσατσουρή, Κωνσταντίνου, Περέα, Νιέβα, Καρπουζά, Μικρουδάκη
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 108 | Added by: sofaki | Date: 2012-02-13 | Comments (0)


    Η προσπάθεια που έκανε την περασμένη εβδομάδα να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πλην όμως η «σπουδή» του να δώσει το παρών του στοίχισε.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 95 | Added by: sofaki | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Contra
    Το contra αποκαλύπτει: Έρμαιο των χρεών και των κάθε λογής εταιρειών που διεκδικούν υπέρογκα ποσά είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το αστρονομικό ποσό των 2.5 εκ ευρώ διεκδικεί εταιρεία... καθαρισμού!
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 118 | Added by: sofaki | Date: 2012-02-13 | Comments (0)

    Αυτόν τον τίτλο έδωσε ο Βασίλης Σκουντής σε άρθρο του στη gazetta. Μεταφέρουμε αυτούσιο το υστερόγραφό του: «Το ξαναγράφω,λοιπόν, κι ας με παρεξηγήσουν η ΑΕΚ, ο Πανελευσιανιακός, οι Ικαροι Σερρών, ο Αρκαδικός και το Λαύριο: θέλω την Πάτρα στην Α1 και τη θέλω τώρα! Μου έλειψαν οι Βετούλες, οι Μολφέτες και οι Αργυρόπουλοι, νοσταλγώ την εποχή που έμενα με το στόμα ανοιχτό από τις πιρουέτες του "Νουρέγιεφ" (Κώστα Πετρόπουλου), γουστάρω να δω τον γιο του Λιανού να σουτάρει από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη, ανυπομονώ να ξανακούσω τη φωνή του Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος ακόμη κι αν βρισκόταν στη Νίκαια ή στο Μετς, έλεγε "εδώ στην Πάτρα", μου φαίνεται πως πέρασε ένας αιώνας από την τελευταία βεγκέρα σε ταβέρνα του Ρίου και εννοείται πως δεν βλέπω την ώρα να ξανακούσω διά ζώσης το πατρινέικaccent, κυρίως την ώρα που ο ένας φωνάζει άλλον " μινάρα"!
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 196 | Added by: marios | Date: 2012-02-12 | Comments (0)

    « 1 2 ... 23 24 25 26 27 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz