Κυριακή, 2024-05-19, 8:30 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Δελτία Τύπου - News
    Μπορεί η Βασιλεία της Ελβετίας να είναι περισσότερο γνωστή από τη διεξαγωγή των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αλλά μερικές δεκαετίες πριν ήταν η «γενέτειρα» του LSD. Ο χημικός Αλμπέρ Χόφμαν συνέθεσε το παραισθησιογόνο ναρκωτικό ως μέρος της έρευνας του για ιατρικές χρήσεις αλκαλοειδών από το μύκητα Ergot (Claviceps purpurea). ΟΙ ψυχεδελικές του ιδιότητες έγιναν γνωστές πέντε χρόνια μετά όταν ο ίδιος δοκίμασε το LSD και βίωσε τα συμπτώματα της ανησυχίας και της διεγερμένης φαντασίας. Για την ιστορία το ναρκωτικό ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές δημιουργικότητας για το κίνημα της ψυχεδέλειας τη δεκαετία του 70 και τη σκηνή του Rave στα τέλη της δεκαετίας του 80
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 160 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Το διαχρονικό σύμβολο του αντρικού ευ ζην ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας των εμπόρων κρασιού να αποφύγουν την βαριά φορολογία του προϊόντος που γινόταν με βάση τον όγκο. Η ιδέα ήταν να συμπυκνώσουν το κρασί με απόσταξη απομακρύνοντας νερό και να το προσθέσουν ακριβώς πριν την κατανάλωση. Όταν όμως το απόσταγμα έμενε για αρκετό καιρό σε ξύλινα δοχεία, οι οργανοληπτικές του ιδιότητες βελτιώνονταν σημαντικά. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο εφευρέτης αλλά σίγουρα ο σύγχρονος άντρας του χρωστάει πολλά
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 194 | Added by: marios | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο
    Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο
    Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.

    Ευτύς ως γεννηθούμε,
    αρχίζει και η επιστροφή
    Ταυτόχρονα το ξεκίνημα και ο γυρισμός...

    - Νίκος Καζαντζάκης, «Ασκητική»

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί:
    Έχω γεννηθεί ξανά;

    Έχω ζήσει στο παρελθόν δεκάδες άλλες ζωές;

    Ή είναι η ζωή μου μια μοναδική ευκαιρία ύπαρξης ανάμεσα στις αναρίθμητες ζωές άλλων ανθρώπων που έζησαν, ζουν και θα ζήσουν;

    Τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης πιστεύουν (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ότι ο άνθρωπος δε ζει μόνο μία ζωή, αλλά πεθαίνει και γεννιέται ξανά σε μία συνεχή διαδικασία επαναγεννήσεων που χάνεται στο μακρινό παρελθόν. Είναι γεγονός ωστόσο, πως δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν κάτι τέτοιο όντως ισχύει, εφόσον η σκοτεινή άβυσσος που προηγείται της γέννησής μας και που μας αγκαλιάζει με το θάνατό μας, αποτελεί μία άβυσσο μυστηρίου, μία μακρινή χώρα που κερνάει τους επισκέπτες της, το «νερό της λήθης».

    Ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να δεχτεί ούτε καν αυτά τα όρια με τα οποία τον περιορίζει ο θάνατος. Θέτει ερωτήματα, ερευνά και προσπαθεί να ρίξει φως, ακόμα και στην απροσπέλαστη άβυσσο από την οποία προήλθε και η οποία τον περιμένει. Η θεωρία της μετενσάρκωσης αποτέλεσε αδιαμφισβήτητη πίστη για πολλούς πολιτισμούς στο παρελθόν και είναι ενσωματωμένη σε πολλά θρησκευτικά δόγματα του παρόντος. Ακόμα και για τους ανθρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Κοιταζόσασταν τόσες μέρες, όποτε βρισκόσασταν μιλούσατε για αρκετή ώρα και νιώθατε αμήχανη. Και ενώ είχατε απελπιστεί και λέγατε στις φίλες σας ότι δε σας γουστάρει, τελικά σας ζήτησε να βγείτε ραντεβού…

    Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να πάτε στο ραντεβού πιο… θεά από ποτέ και να τον καταπλήξετε.
    Φροντίστε (αν έχετε χρόνο) να ξεκινήσετε τουλάχιστον μισή ώρα να ετοιμάζεστε από το συνηθισμένο σας χρόνο. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, π.χ ένα λάθος στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά ή να σας κάνουν ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα διαρκέσει αρκετά λεπτά, να μην σας “φάει” πολύτιμο χρόνο και τρέχετε πανικόβλητη.
    Ξεκινάμε από το σώμα. Αρχικά, θα πρέπει να έχετε αρκετό ζεστό νερό για να κάνετε ένα απολαυστικό μπάνιο. Μια καλή επιλογή (για να κρατήσει για πολύ ώρα το άρωμά σας) είναι να επιλέξετε αφρόλουτρο -και μετά κρέμα σώματος- του αρώματος που θα φορέσετε στο ραντεβού. Εφόσον κάνετε το μπάνιο σας, στη συνέχεια κάντε απολέπιση με ειδικό προϊόν ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα.
    Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πιθανόν θεωρείτε περιττό έξοδο την αγορά ενός απολεπιστικού προϊόντος μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι! Υπάρχουν πολλές συνταγές για… σπιτικό απολεπιστικό. Μπορείτε είτε να αναμίξετε ζάχαρη με μέλι είτε ζάχαρη με ελαιόλαδο ενώ φροντίστε η ποσότητα των δυο υλικών να είναι ίση μεταξύ τους. Τη συνολική ποσότητα εσείς θα την καθορίσετε ανάλογα με το μέρος που θα κάνετε την απολέπιση, πχ πρόσωπο ή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 181 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η Ψυχολόγος Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια Σώτια Μακαρώνη μας μιλά για τις σεξουαλικές διαταραχές της σύγχρονης γυναίκας, τα αίτιά τους αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

    Αν και περιστασιακά οι περισσότερες γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιου είδους πρόβλημα με την σεξουαλική τους λειτουργία, για να πούμε ότι μια γυναίκα υποφέρει από κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία θα πρέπει να αντιμετωπίζει επίμονα και επανειλημμένα πρόβλημα με την σεξουαλική της επιθυμία ή διέγερση.

    Οι βασικότερες σεξουαλικές δυσλειτουργίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια γυναίκα είναι:

    * Μειωμένη ερωτική επιθυμία
    * Δυσκολία να διεγερθεί ερωτικά
    * Δυσκολία ή παντελής απουσία οργασμού
    * Πόνος κατά την σεξουαλική επαφή

    Οι σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες μπορεί να έχουν πολλά αίτια και συμπτώματα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

    Μερικά από τα σωματικά αίτια μπορεί να οφείλονται σε καταστάσεις όπως ο διαβήτης, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, ορμονολογικά προβλήματα, νευρολογικά νοσήματα, αρθρίτιδα ή ακόμα να οφείλονται στην λήψη κάποιων φαρμάκων τα οποία ενδέχεται να επηρεάζουν την σεξουαλική ορμή και την ικανότητα του σώματος να έρθει σε οργασμό.

    Τα ψυχολογικά αίτια από την άλλη πλευρά, μπορεί να σχετίζονται με ψυχολογικά προβλήματα όπως είναι η κατάθλιψη και οι αγχώδεις διαταραχές ή καταστάσεις μακροχρόνιου στρες και προηγούμενες τραυματικές εμπειρίες. Συγκρούσεις και προβλήματα με τον σύντροφο για τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 172 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η ζωή στη πόλη, εκτός από γρήγορη και αγχωτική, είναι τελικά και ο κύριος παράγοντας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σεξουαλική μας ζωή.

    Ο αστικός τρόπος ζωής τείνει να γίνει επιβλαβής για την υγεία μας, αν δεν έχει γίνει ήδη, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αρνητική επίδρασή του. Το αστικό περιβάλλον επηρεάζει επίσης και την σεξουαλική υγεία μας.

    Η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η υψηλή πίεση, η δυσλειτουργία του θυροειδή, η κόπωση, η φτωχή διατροφή, η κατανάλωση φαρμάκων, οι ορμόνες, το στρες και η στέρηση ύπνου γίνονται τα μεγαλύτερα προβλήματα πολλών ανθρώπων, τα οποία έχουν και άμεση επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή. Και, όπως παρατηρήσατε, δεν είναι και λίγα.

    Αυτοί είναι οι σοβαρότεροι τρεις παράγοντες που καθορίζουν τη σεξουαλική ορμή ενός ατόμου:

    Σεξουαλικές ορμόνες
    Για τις γυναίκες, τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της λίμπιντο και της γονιμότητας. Ο διαβήτης και η παχυσαρκία συντελούν στη χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία στη πορεία μπορεί και να προκαλέσει ζημιά στη διαδικασία της παραγωγής.

    Για να διατηρήσετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, λοιπόν, πρέπει να διατηρείτε μια υγιεινή δίαιτα τρώγοντας φαγητά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ενώσεις που προωθούν τα διάφορα στοιχεία της σεξουαλικής λειτουργίας. Τα ψάρια και τα καρύδια περιέχουν υγιή λιπαρά οξέα που προάγουν την ορμονική ισορροπία και βοηθούν στην αραίωση του αίματος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να κ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 266 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Με το πέρασμα κάποιων ετών από την καταγγελία εναντίον του πατέρα της και την καταδίκη του, αφηγείται τον εφιάλτη που έζησε για 11 ολόκληρα χρόνια και παρακινεί παιδιά που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να βρίσκουν το θάρρος και να μη μένουν σιωπηλά.

    Συγκλονίζει το e-mail της μαρτυρίας που έστειλε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" μία νέα κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος ικανοποιούσε τις άρρωστες ορέξεις του επάνω της μέχρι την ενηλικίωσή της.
    "Με αυτό το e-mail θα ήθελα να σας πω για μια δική μου ιστορία παρόμοια και ακόμα χειρότερη από αυτήν που είδα σήμερα στην εκπομπή της…
    Δεν θα ήθελα να αναφέρω προσωπικά μου στοιχεία. Μόνο να σας πω τι έχω περάσει εγώ. Πριν από τέσσερα είχα έρθει σε εσάς και μίλησα με την ψυχολόγο σας. Είναι μία γυναίκα γλυκύτατη και με βοήθησε πολύ.
    Θυμάμαι ότι ήταν η μόνη που μπόρεσα να ανοίξω την καρδιά μου και να της πω όλα όσα είχα περάσει. Τότε ήμουν 18 χρονών. Θυμάμαι επίσης ότι καθώς της έλεγα τι είχε γίνει και έκλαιγα, έκλαιγε και εκείνη, κάτι που τότε με έκανε να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο, να την εμπιστευτώ και να της μιλήσω και να την ευχαριστώ πολύ!!!
    Ας μπω στο θέμα όμως. Στην ηλικία των 7-8 χρόνων έπεσα θύμα βιασμού από τον "πατέρα" μου, ο Θεός να τον κάνει. Ξεκίνησε να με ενοχλεί σεξουαλικά,για 2 περίπου χρόνια. Περίμενε να μεγαλώσω μάλλον λίγο για να ολοκληρώσει τις διαστροφικές του ορέξεις.
    Όμως σε αυτά τα 2 χρόνια περίπου με άγγιζε απλά εξωτερικά. Εγώ φοβόμουν να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 213 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν φάει το «δούλεμα» της ζωής τους μετά το 1-6 από τη Σίτι και ήδη τα ανέκδοτα δίνουν και παίρνουν στην Αγγλία.

    Δεν είναι και λίγο άλλωστε, να τρως έξι γκολ σε τοπικό ντέρμπι. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στο Νησί, τα οποία αφορούν μέχρι και τον Άλεξ Φέργκιουσον.

    -Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενός μαύρου ταξί;

    Ένα μαύρο ταξί δεν αφήνει να μπουν πάνω από πέντε.

    -Όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχναν πολύ στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Εξαίρεση ο Ρούνεϊ, που δεν μπορεί να μετρήσει μέχρι το 6. Εκείνος ήταν μπερδεμένος.

    -Ο Άλεξ Φέργκιουσον ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ταπεινωτική ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι. Λέει ότι δεν έπρεπε να ξεκουράσει τον Χάουαρντ Γουέμπ (σ.σ. Άγγλος διεθνής ρέφερι) για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

    -Τι κοινό έχουν ο στρατηγός Καντάφι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

    Και οι δύο εξολοθρεύτηκαν σε δικό τους έδαφος.

    -Σκηνικό: Πρωί Δευτέρας στην οικία Φέργκιουσον.

    Κυρία Φέργκιουσον: «Σήκω Άλεξ. Πήγε 7!»
    Φέργκι: «Ωχ, όχι! Έβαλαν και άλλο;»

    -Η Κόλιν Ρούνεϊ έχασε το ματς για να μείνει σπίτι και να δει το «Six And The City».
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Πιστεύετε ότι μπορεί να πεθάνετε πάνω στο γραφείο σας και να μην το πάρει χαμπάρι κανένας από τους συνάδελφους σας; Ε...λοιπόν κάπου εκεί έχουν φθάσει τα πράγματα. Τα αφεντικά μια μεγάλης εκδοτικής εταιρείας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί κανένας από τους υπαλλήλους τους δεν κατάλαβε ότι ένας συνάδελφος "κάθονταν" νεκρός στο γραφείο του για πέντε ολόκληρες ημέρες!

    Ο George Taklebaum που εργάζονταν για τριάντα χρόνια στην εκδοτική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη υπέστη καρδιακή προσβολή στο γραφείο του. Ο 51-χρονος άντρας που το γραφείο του βρίσκονταν σε ανοικτή αίθουσα με 23 ακόμα άτομα πέθανε Δευτέρα και μια καθαρίστρια το πρωί του Σαββάτου "ανακάλυψε" πως ήταν νεκρός.

    " Ο George ήταν πάντα ο πρώτος που έφθανε το πρωί και ο τελευταίος που έφευγε. Ετσι λοιπόν δεν ήταν παράξενο να τον βλέπεις να κάθεται συνέχεια στο γραφείο του.

    Ήταν πάντα απορροφημένος στην εργασία του και δεν μιλούσε πολύ," δήλωσε το αφεντικό του "άτυχου άντρα", Elliot Wachiaski. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο εργαζόμενος ήταν νεκρός για πέντε ολόκληρες ημέρες και κάθονταν στο γραφείο όπου εργάζονταν πριν τον εντοπίσουν.

    Ηθικό δίδαγμα: Μην δουλεύετε πολύ σκληρά γιατί έτσι και αλλιώς κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι!!!
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 198 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Μία γυναίκα στην Κολομβία κρατούσε την σωρό του συζύγου της με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αναστηθεί.

    Όταν χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και όταν αυτό είναι ο σύζυγός σου, η λύπη και η απελπισία μπορεί να οδηγήσουν σε ασυνήθιστα μονοπάτια. Έτσι μία γυναίκα από την Κολομβία κράτησε την σορό του νεκρού συζύγου της επί ένα μήνα μέσα στο σπίτι της με την πίστη ότι θα αναστηθεί.

    Λίγο πριν αφήσει αυτό τον κόσμο στα 61 του χρόνια, ο άντρας της Άλμπα Γιάκουε της είχε υποσχεθεί ότι με κάποιο τρόπο θα επέστρεφε πάλι στην ζωή. Η γυναίκα ως φαίνεται πήρε την υπόσχεση του συζύγου της στα σοβαρά.

    Το περιστατικό έφτασε στα αυτιά της αστυνομίας, όταν οι γείτονες άρχισαν να αναρωτιούνται που έχει εξαφανιστεί ο 61χρονος άντρας.

    Σύμφωνα με τις αρχές,το σώμα βρέθηκε στο σπίτι τους σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης.«Το σπίτι μύριζε αηδιαστικά άσχημα. Σου προκαλούσε ναυτία.», δήλωσαν σχετικά.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Ένας οργισμένος άντρας σκέφτηκε ένα πανούργο σχέδιο, για να κρατήσει την γυναίκα του στο σπίτι. Λίγο έλειψε, όμως να προκαλέσει τον θάνατο της

    Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας άντρας που χορηγούσε σε καθημερινή βάση στην γυναίκα του στεροειδή, ώστε να πάρει βάρος και να μείνει σπίτι να φροντίζει τα δυο τους παιδιά. Ωστόσο, οι ενέργειες του έλειψαν να της στερήσουν την ζωή.

    Ο Dalwara Singh, έδινε μικροποσότητες από στεροειδή στην ανυποψίαστη γυναίκα του μέσω ποτού και φαγητού. Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να γεμίσει τρίχες στο σαγόνι, στα μάγουλα ακόμα και στην πλάτη.

    Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε με τρίχες να πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής και εμφανή ερεθισμό σε όλο της το σώμα, η Jaspreet Singh Gill ζήτησε να επισκεφτεί κάποιο γιατρό, αλλά ο σύζυγός της το απαγόρευσε.

    Η γυναίκα κατάλαβε τι έφταιγε και η υγεία της είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, την στιγμή που κατάφερε να ανοίξει ένα κλειδωμένο ντουλάπι του άντρα της και βρήκε σ΄αυτό αναβολικά χάπια κι έτσι κάλεσε την αστυνομία.

    Η περίεργη υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Singh υποστήριξε ότι έδινε τα χάπια στην σύζυγό του, μόνο και μόνο για να παχύνει και να μένει στο σπίτι να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά τους.

    Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε, αφού ο σύζυγος είχε στο παρελθόν επιτεθεί στην Singh λεκτικά και σωματικά και έτσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους με αναστολή για δύο χρόνια υπό αστυνομική επίβλεψη. Παράλληλα, θα παρακολουθ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 222 | Added by: marilou | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

    Η αυτοικανοποίηση, άλλωστε , βοηθάει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας καθώς και στην ανακούφιση των σεξουαλικών μας αναγκών. Μάλιστα, ο αυτοερωτισμός, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιο υγειές και απο το να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί καθώς έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.
    Πιο συγκεκριμένα:
    1)Προλαμβάνει τον καρκίνο! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία το 2003 απέδειξε πως οι άνδρες που εκσπερμάτωναν πάνω απο πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια αυτή προκαλείται απο τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών. Έτσι με τη σεξουαλική επαφή ή την αυτοικανοποίηση, διώχνετε τις βλαβερές τοξίνες απο τον οργανισμό σας.
    2)Σε κάνει πιο «σκληρό» ! Όσο μεγαλώνετε και τα χρόνια περνάνε είναι λογικό να ατονούν οι μύες ακόμα και στη συγκεκριμένη περιοχή. Το τακτικό σέξ, όμως ή ακόμα και ο αυνανισμός δουλεύουν συνέχεια τους μύες και έτσι προλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία ή την ακράτεια. Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να ικανοποιείστε οπωσδήποτε 3 με 5 φορές την εβδομάδα.
    3)Σε βοηθάει να διαρκείς περισσότερο! Ο αυνανισμός σε βοηθάει να αποκτήσεις τον έλεγχο και να επιβραδύνεις την εκσπερμάτωσή σου. Οι ειδικοί ισχυρίζονται, πως οι περισσότεροι άνδρες, αν εξασκηθούν μόνοι τους σπίτι, μπορούν να αυξήσουν και στο διπλάσιο, το χρόνο που χρειάζονται για να τελειώσουν. Έτσί, η αυτοικανοποίηση βοηθάει και στη βελτίωση της σεξ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 182 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Νέες καταγγελίες για βασανιστήρια υποστηρικτών του Καντάφι στα

    κέντρα κράτησης της Λιβύης έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Κανταφικοί που βρίσκονται σε κέντρο κράτησης στη Μιζουράτα δήλωσαν στο BBC ότι οι ξυλοκοπούνται και υποβάλλονται σε ηλεκτροσόκ.

    «Με πήγαν για ανάκριση σε ένα χώρο που χρησιμοποιείται από τον στρατό» είπε ένας από τους κρατούμενος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

    «Το πόδι μου ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση, όταν με πήγαν εκεί. Ενώ με ανέκριναν συνέχισαν να με χτυπούν στο πόδι μου και αυτό πρήστηκε ακόμη περισσότερο» είπε.

    Σε άλλες περιπτώσεις κρατούμενοι ισχυρίζονται ότι οι βασανισμοί συνέβησαν πριν ακόμη φτάσουν στα κέντρα κράτησης.

    Ο επικεφαλής του στρατιωτικού συμβουλίου της πόλης απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς.

    Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Ναβί Πιλάι κάλεσε τη μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο όλων των κέντρων κράτησης.

    Η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει ότι έχει στη διάθεσή της αρκετά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες και έχει δει κρατουμένους με ανοιχτές πληγές στο κεφάλι, τα άκρα και την πλάτη. Καταγγέλλει συγκεκριμένα το βασανισμό κανταφικών σε κέντρα κράτησης της Τρίπολης, της Μιζουράτα και της Γκεριάν.

    «Τα βασανιστήρια διαπράττονται από επίσημα στελέχη του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και από μεγάλο αριθμό ανδρών που ανήκουν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 275 | Added by: alexia | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Τις βλέπεις έξω, ξεχωρίζουν

    .

    Μιλάνε για σεξ, ντύνονται σεξ, κάνουν σεξ κι όλα αυτά με προγραμματισμένη μανία..

    Βγαίνουν το βράδυ για να το κάνουν.

    Τελεία!

    Από καιρό βαρέθηκαν να....

    περιμένουν να τις σώσει ο πρίγκιπας του παραμυθιού και πήραν το όπλο τους. Δεν είναι ότι το βγάζουν όποτε πάνε κυνήγι, απλά γυρνάνε με το όπλο στο χέρι.

    Είναι οι ίδιες που το πρωί στο γραφείο φοράνε τη πανοπλία και πάνε για πόλεμο. Που διεκδικούν, αγωνίζονται, καταφέρνουν και δεν κολλάνε πουθενά.

    Έμαθαν να κοιμίζουν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου τους, το παθητικό, συναισθηματικό, και θηλυκό και ανέπτυξαν την αρσενική τους πλευρά, την πρακτική, την επιθετική, τη διεκδικητική.

    Κι αυτό βέβαια δεν έγινε έτσι ξαφνικά μια μέρα.

    Ξεκίνησε από μια πιο χαζοχαρούμενη μποέμ μορφή φεμινισμού, που ντύθηκε το φουστάνι της επανάστασης στα 70 ‘s, μεταφέρθηκε στους χώρους της δουλειάς κυρίως στα 80’s, πήρε τη μορφή επιθετικού κινήματος στα 90’s και τελικά συνέβαλε στη δημιουργία ενός προφίλ συμπληρωματικού του διαμορφωμένου αρσενικού: αυτού που έχει βαρεθεί να κυνηγάει από έξω, προτιμάει το ντιλίβερι, και ο νόμος της υπερπροσφοράς τον έκανε πιο χαλαρό και πολλές φορές και πιο μαλθακό.

    Κι όλα συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτό το περίεργο μείγμα γυναίκας. Ενώ βρίζει τους φαλλοκράτες, είναι συνέχεια στην τσίτα με τα νεύρα της αδικημένης μεταφεμινίστριας, παράλληλα τσαντίζ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 255 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Η Mayra Rosales από το Τέξας, που είχε κατηγορηθεί

    για τη δολοφονία του ανιψιού της αφέθηκε τελικά ελεύθερη όταν οι συνήγοροι υπεράσπισής της απέδειξαν στο δικαστήριο ότι ήταν…
    πολύ παχιά για να καταφέρει να διαπράξει το έγκλημα.
    Σε συνέντευξη που παρέθεσε η 31χρονη γυναίκα δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να έχει χτυπήσει το παιδί στο κεφάλι, καθώς το χέρι της ήταν τόσο βαρύ που δεν μπορούσε καν να το σηκώσει!
    Ο μόλις 2 ετών Eliseo Jr πέθανε το Μάρτιο του 2008. Η Rosales που τον πρόσεχε, ζύγιζε τότε 469! Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τότε η ίδια είχε ισχυριστεί ότι το παιδί πέθανε επειδή είχε πέσει επάνω του.
    Οι γιατροί όμως αποκάλυψαν ότι ο θάνατός του είχε προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι. Η Rosales ομολόγησε ότι είχε επινοήσει την ιστορία για να προστατέψει την αδερφή της Jaime, η οποία όπως ισχυρίστηκε, είχε χτυπήσει πολλές φορές το παιδί εκείνη την ημέρα με μια βούρτσα μαλλιών.
    Η Mayra και ο σύζυγός της Bernie είχαν μετακομίσει πρόσφατα στο σπίτι της Jaime, η οποία είχε αναλάβει την φροντίδα της υπέρβαρης αδερφής της που δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει εξαιτίας του βάρους της.
    Παρά το γεγονός ότι η Mayra ήταν σχεδόν κατάκοιτη, η Jaime άφηνε τα 4 παιδιά της μαζί της και έβγαινε έξω για να διασκεδάσει.
    «Ήμουν κάτι παραπάνω από μητέρα για αυτά τα παιδιά. Κάθε φορά που η αδερφή μου ήθελε να βγει έξω ή να πάει για ψώνια δεν έπαιρνε τα παιδιά μαζί της αλλά τα άφηνε πάντα μαζί μου στο σπίτι» είπε η Mayra στο πε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    ΚΡΙΟΣ
    Πέσιμο: «Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του.
    Θα σε προσεγγίσει με κάτι σαν αυτό: «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δε σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
    Ατάκα χωρισμού: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δε γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

    ΤΑΥΡΟΣ
    Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
    Ατάκα χωρισμού: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Πέσιμο: Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.
    Ατάκα χωρισμού: «Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α ναι! Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    O Tσακ Νόρις αγόρασε από ζαχαροπλαστείο όνειρα γλυκά

    Ο Τσακ Νόρις έχει προπονήσει ομάδα αίματος

    Ο Τσακ Νόρις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια

    Ο Τσακ Νόρις έκανε προσπέραση στον χρυσό οδηγό

    Ο Τσακ Νόρις έχει κινητό θυροτηλέφωνο

    Ο Τσακ Νόρις λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των βερμούδων

    O Τσακ Νόρις έχει παίξει pro με τιμονιέρα

    Ο Τσακ Νόρις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder

    Ο Τσακ Νόρις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο

    Ο Τσακ Νόρις έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμού

    Ο Τσακ Νόρις γέμισε την Καινή Διαθήκη

    Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.

    Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 240 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 263 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Το 1991 το αμερικανικό περιοδικό »Islands Magazine» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο, συνυπολογίζοντας την ιδιαιτερότητα της ακτής αλλά και το παράδοξο χρώμα της άμμου! Η «παραλία του σκότους», όπως ονομάζεται από τους ντόπιους, είναι η πιο μαύρη παραλία που υπάρχει στον πλανήτη.



    Βρίσκεται στο χωριό Vik, 180 περίπου χιλιόμετρα από το Ρέικιαβικ στην Ισλανδία, ακριβώς κάτω από τον παγετώνα Myrdalsjokull, ο οποίος δεσπόζει στην κορυφή του ηφαιστείου Κάτλα, δημιουργώντας ένα κατά τα άλλα εντυπωσιακό θέαμα



    Αποτελείται από αρκετά χιλιόμετρα άμμου, η οποία περιέχει μεγάλες ποσότητες βασάλτη, εξ ου και το εντυπωσιακό μαύρο… κατάμαυρο χρώμα της, που δίνει την εντύπωση
    στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση με πίσσα!



    Δεξιά και αριστερά της υπάρχουν απότομοι γκρεμοί, ενώ ολόκληρη η περιοχή αποτελεί βιότοπο για σπάνια είδη θαλάσσιων πτηνών και φυτών. Η θάλασσα είναι θυελλώδης και «άγρια», με τεράστια κύματα να υψώνονται σε ύψος πολλών μέτρων. Μάλιστα, ένα μνημείο εις μνήμην των ναυτικών που έχασαν τη ζωή τους στα νερά αυτά αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 203 | Added by: valasia | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ο αθλητισμός μπορεί να δείχνει ότι είναι ένας χώρος περισσότερο για άνδρες, ωστόσο και οι γυναίκες έχουν καταφέρει να κάνουν εντυπωσιακή παρουσία.

    Σε όλα τα αθλήματα του κόσμου κάποιος μπορεί να βρει κάτι πολύ ενδιαφέρον και να το παρακολουθεί φανατικά. Ειδικά για τους άνδρες αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο, καθώς η παρουσία συγκεκριμένων αθλητριών βοηθούν περισσότερο σε αυτό.

    Αλάνα Μπλάνχαρτ – Σερφ



    Νίκι Γκούντεξ – Ποδηλασία



    Άλισον Στόουκ – Στίβος



    Aναστασία Άσλεϊ - Σερφ

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 179 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Την Παρασκευή 27 μαζί του οι Άγριες Φράουλες και το Σάββατο 28 οι Minor Project και οι Radiosol.“Όμορφη ζωή” το σύνθημα. “Όμορφη Ζωή” και το νέο album του Στάθη Δρογώση το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com.

    Το καινούριο αυτό album παρουσιάζει φέτος ο Στάθης Δρογώσης μαζί με ότι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα «Φώτα που σβήνουν», αλλά και ότι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει φέτος με τον καινούριο του ήχο. Ηλεκτρικά λυρικός έχει στο πλευρό του, τον Χάρη Μιχαηλίδη (κιθάρα), τον Κώστα Γιαννίρη (μπάσο), τον Γιώργο Λιβαδά (τύμπανα) και τον Νίκο Αγγλούπα στον ήχο.

    Σ’ αυτό το διήμερο festival στο «Δίπλα στο Ποτάμι» ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει για πρώτη φορά πέρα από τις δικές τους δουλειές και τις δουλειές των groups που κυκλοφόρησαν από την εταιρία του, την AntelmaMusic.

    Έτσι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μαζί του εμφανίζονται οι Άγριες Φράουλες με το album «Αθηναγόρας Plaza» ενώ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι Radiosol με το ομότιτλο πρώτο album τους και οι Minor Project με το ντεμπούτο album τους “In Colors”.

    Δίπλα στο ποτάμι, Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Τι συμβαίνει όταν δύο συμφοιτήτριες διατηρούν ερωτικό δεσμό, συγκατοικούν ζώντας τον φλογερό έρωτά τους, και στην παρέα τους προστίθεται για μια περίοδο και η αδελφή της μιας από τις δύο, που έχει επίσης ομοφυλοφιλικές σχέσεις; Μα ένα καυτό ερωτικό .λεσβιακό τρίγωνο, έστω και περιστασιακά!



    Κι αυτό προέκυψε με επίκεντρο την Πάτρα, πόλη που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ οι τρεις πρωταγωνίστριες των καυτών ερωτικών συνευρέσεων. Από μια σπόντα της τύχης η Ρεγγίνα και η Κάτια βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα ως φοιτήτριες. Συγκατοικώντας, αποκάλυψαν η μια στην άλλη τις ομοφυλοφιλικές τους προτιμήσεις, κι έτσι δεν ήταν παρά θέμα χρόνου να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια φλογερή ερωτική σχέση.

    Τα κορίτσια ζούσαν ανέμελα τον έρωτά τους μέχρι που έσκασε «μύτη» στην Πάτρα και η αδελφή της Κάτιας, η Μαρίνα, και έζησαν την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός ερωτικού τριγώνου.
    Την ιστορία τους αφηγείται το Διαδίκτυο η Ρεγγίνα, η οποία θέλησε να μοιραστεί και με άλλους, σαν σε μια ερωτική εξομολόγηση, το τρίο που έζησε με τις δύο αδελφές.
    Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το όνομα μου είναι Ρεγγίνα. Με την Κάτια γνωριζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια, όπου και σπουδάζουμε και συγκατοικούμε στη Πάτρα. Ομοφυλοφιλικές τάσεις είχα πάντα, όπως μου είχε αποκαλύψει το ίδιο και η Κάτια, γι' αυτό δεν άργησε και πολύ η μέρα που έγινε κάτι μεταξύ μας...
    Η Κάτια είχε μια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 181 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 1978. Οι πόρτες στο ισόγειο ενός σπιτιού στο χωριό Κωσταλέξι...
    (Κωσταλέξης) ανοίγουν και μια ομάδα αστυνομικών και δημοσιογράφων έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που μέσω φωτογραφιών θα κάνει τον γύρο του κόσμου.
    Η 47χρονη Ελένη Καρυώτη αντικρίζει τον ήλιο μετά από 29 ολόκληρα χρόνια εγκλεισμού της σ’ ένα μικρό δωμάτιο, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω απ’ την Λαμία.

    Η φρικτή ιστορία της ξεκινά από τα χρόνια του εμφυλίου πολέμου. Στο μυαλό της χαράζονται οι αποτρόπαιες εικόνες βασανισμών και εκτελέσεων που λάμβαναν χώρα στην πλατεία του χωριού. Η έφηβη τότε Ελένη, γόνος εθνικόφρονης οικογένειας, έκανε κάτι που στην μικρή και κλειστή κοινωνία του χωριού φάνταζε ως έγκλημα. Δημιούργησε ερωτική σχέση (ή φημολογήτω ότι δημιούργησε) με τον δάσκαλο του χωριού, ο οποίος συν τοις άλλοις φερόταν να είχε προσχωρήσει στις τάξεις των κομμουνιστών ανταρτών.

    Η γονείς της και τα 3 αδέλφια της, μπροστά σ’ αυτήν την ντροπή, αποφασίζουν να δράσουν άμεσα κι αποφασιστικά. Φυλακίζουν την Ελένη στο ισόγειο δωμάτιο του σπιτιού κι από ‘κείνη την στιγμή ουσιαστικά την διαγράφουν από την οικογένεια. Η μεταχείριση που είχε έκτοτε και για τα επόμενα 29 χρόνια, ήταν χειρότερη κι απ’ αυτή ενός σκυλιού. Το μοναδικό της ρούχο ήταν μια κουβέρτα, ενώ έτρωγε, αφόδευε και κοιμόταν στο ίδιο μέρος.
    Το πιο λυπηρό ήταν πως πολλοί κάτοικοι του χωριού, αν όχι όλοι, γνώριζαν τι συνέβαινε. Κανείς όμως, ακόμα κι όταν πέρασαν τα χρόνια, δεν τόλμησε να κάνει έ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 220 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    [size=13]Πανικό προκάλεσε η νεαρή σερβιτόρα με τα…προσόντα της στο μαγαζί που εργαζόταν!! Της… «ξεκουμπώθηκε» η ποδιά της και χάρισε όμορφες στιγμές στον παρευρισκόμενο αντρικό πληθυσμό και μάλλον… το μίσος στο γυναικείο!!
    [/size
    ]




    ..............pate gia kafe ......gelia.........
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 189 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    [img]http://3.bp.blogspot.com/-mgE8_hvIVpo/TqVy7NSgIbI/AAAAAAAAPs0/B7PDfTZptn4/s320/1+%25281%2529.jpg[/img]













    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6NRfmZNI5Fw[video]
    ....ας ειναι ομορφη, λοιπον, η μερα ............
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 175 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Τα «κακά» πράγματα είναι πραγματικά… κακά για εσάς, όμως κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλά σε ότι αφορά την υγεία σας! Αυτό μπορεί να σας σοκάρει αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Μπορείτε να εισπνέετε, να τρώτε, να πίνετε και να κάνετε τα παρακάτω «κακά» πράγματα χωρίς φόβο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι κατά βάση έχουν αρνητικές συνέπειες.

    10. Μπύρα
    Στη δέκατη θέση έχουμε τη μπύρα επειδή είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά. Το ενδιαφέρον γεγονός για την μπύρα είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας.

    9. Θυμός
    Ναι, ο θυμός είναι καλός για σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να εκραγούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε θυμωμένος για λίγο, να ξεσπάτε και θα δείτε ότι αυτό βοηθάει στο να μην πάσχετε από αρτηριακή πίεση, διαταραχές ύπνου και βλάβες στους πνεύμονες.

    8. Καφές
    Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο καφές είναι καλός για αυτούς ή όχι. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν πίνετε καφέ το πρωί, αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για διαβήτη λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει.

    7. LSD
    Πρόκειται για ένα παραισθησιογόνο ναρκωτικό το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές. Είναι πραγματικά καλό για τους ανθρώπους που πίνουν πολύ αλκοόλ. Το LSD περιέχει ορισμένα στοιχεία που σας βοηθούν να αποφύγετε σε κάποιο βαθμό το αλκοόλ. Προσοχή, μην το δοκιμάσετε μόνοι σας καθώς χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 240 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Συμβαίνει
    και στις καλύτερες οικογένειες...

    Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον Βέγγο… Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι’αυτό;

    Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 tips:

    1. Δε χτυπάει το ξυπνητήρι σας
    Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε.
    Κάνετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Και διπλοτσεκάρετε πριν πάτε για ύπνο.

    2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα
    Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

    3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρως
    Καλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!

    4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετ
    Για όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail σας πριν φύγετε για τη δουλειά.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο…

    5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Έπαιζε αλήθεια ή θάρρος με τους μαθητές της..Εκνευρισμένοι γονείς, στην Ουγγαρία, ζητούν την απομάκρυνση μια δασκάλας επειδή η τελευταία έκανε στριπτήζ μπροστά στους 15-χρονους μαθητές της!Η γερμανίδα δασκάλα είχε αναλάβει την επίβλεψη ενός μαθητικού πάρτι αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και…άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και χρειάστηκε να επέμβει μια συνάδελφος της για να την σταματήσει!Ένας από τους μαθητές κινηματογράφησε την σκηνή από το κινητό του τηλέφωνο πριν την «διακόψει» η άλλη δασκάλα.«Είναι αηδιαστικό. Τι είδους δασκάλα είναι αυτή που βγάζει τα ρούχα της μπροστά στους μαθητές της,» είπε ένας εκνευρισμένος γονέας.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες οι μαθητές έπαιζαν το παιχνίδι «θάρρος η αλήθεια» όταν η δασκάλα αποφάσισε να συμμετάσχει. Σε μια ερώτηση οι μαθητές την προκάλεσαν να κάνει στριπτήζ και αυτή άρχισε να τους κάνει το χατίρι!
    «Υπήρξε επίπληξη αλλά δεν θα την απολύσω επειδή είναι σημαντικό στέλεχος για το σχολείο μας,» είπε ο Διευθυντής του σχολείου στην περιοχή του Zalaegerszeg.
    Υποστήριξε μάλιστα πως η εν λόγω δασκάλα δεν απεκάλυψε παραπάνω «δέρμα» από αυτό που βλέπουν όλοι στις παραλίες.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Θα είναι… ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα!
    Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα...Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία;

    Κριός
    Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας “παραμυθιάζει”, μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας.

    Ταύρος
    Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.

    Δίδυμοι
    Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά!

    Καρκίνος
    Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην σ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 189 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ξεπήδησες μικρή λευκή τουλίπα

    στην καταπίεση της μοναξιάς και της σιωπής

    Σε τύλιξε του κόσμου η υποκρισία

    κι εσύ αντέδρασες με προσμονή.

    Στην ανθρωπότητα παρέδωσες εικόνες

    τις γελαστές σου τις ημέρες τις γλυκές

    αυτές που δεν ξεθώριασαν οι μπόρες

    και δεν τις ξέφτισαν οι άπονες καρδιές.

    Ο πόθος για ζωή, για ευτυχία

    απ’ το παράθυρο ξεφεύγει ο ουρανός

    χαρούμενη γλιστρά η φαντασία

    και ζωγραφίζει την καρδιά σου ο ρυθμός.

    Η αποθήκη γίνεται λιμάνι

    αστράφτει το δικαίωμα ζωής

    το μυστικό σου ταξιδεύει το καράβι

    οράματα σε μας καλλιεργείς.

    Κρησφύγετο το όνειρο ανάγκη

    η βαθυστόχαστη λαχτάρα σου ανθεί

    ημερολόγιο για φάρος στο κατάρτι

    το μυστικό σου μια διαδρομή.

    Αδέσμευτο μυαλό στην αγωνία

    δεν χάθηκε η γλύκα στη φωνή

    φωτίστηκε μ’ όλη την ευστροφία

    στο σήμερα αντίλαλος ηχεί.

    Αλύτρωτα τα άγουρά σου στήθη

    μηνύματα σιωπής σου ηθικά

    της νειότης ηλιοστάλακτα τα χείλη

    λευκή περιστεριών φωλιά.

    Ωρίμασες μικρή, λευκή τουλίπα

    μεσ’ στο σκοτάδι η ντροπή

    με όνειρα, αγάπη και θρησκεία

    και μια αισιοδοξία μοναχική.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 183 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΙΔΥΜΕΣ" ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:33 στο θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σαντορίνη, σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 83 χλμ. βορειοδυτικά του Ηρακλείου και 45 χλμ. νοτιοδυτικά της Σαντορίνης, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 14,2 χλμ., στην ίδια περιοχή στην οποία καταγράφεται έντονη σεισμική δραστηριότητα κατά το τελευταίο 24ωρο.

    Στην περιοχή καταγράφονται συνεχείς μετασεισμοί - από 2,2 έως 3,9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ -, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νησιού έχουν ανησυχήσει.

    Οι σεισμολόγοι επιμένουν ότι οι "δίδυμοι" σεισμοί δεν έχουν σχέση με τις δονήσεις που έχουν προκληθεί τελευταία στην περιοχή της Σαντορίνης, τονίζοντας παράλληλα ότι παρακολουθούν, εξετάζουν και καταγράφουν το φαινόμενο.

    Τονίζουν επίσης ότι και σε άλλες περιπτώσεις έχουμε σεισμούς που δίνουν από το ίδιο εστιακό κέντρο σχεδόν ίδια μεγέθη και προσθέτουν ότι χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός.

    "Δεν συσχετίζονται ο σημερινός και ο χθεσινός σεισμός, μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, με την όποια δραστηριότητα παρατηρείται στον ηφαιστειακό χώρο της Νέας Καμένης στη Σαντορίνη", δήλωσε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Σεισμολογίας Κωνσταντίνος Μακρόπουλος.

    "Ο σημερινός σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, δεν ήταν ούτε δίδυμος με τον χθεσινό εί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 170 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)



    Αντί να αλείφετε βούτυρο ή μαργαρίνη στο τοστ και στο σάντουίτς σας, δοκιμάστε να προσθέσετε... τίποτα. Πιστέψτε μας, σύντομα θα το συνηθίσετε. Έτσι κι αλλιώς, αφού βάλετε μαρμελάδα, ομελέτα ή τα συνηθισμένα πράγματα που βάζετε στο σάντουιτς, δεν το χρειάζεστε το βούτυρο. Βάζοντας βούτυρο στη μία φέτα του τοστ, αυτό προσθέτει 50 με 100 θερμίδες (εξαρτάται και πόσο αλείφετε), κάτι που σημαίνει πως αυτή η κίνηση έχει περισσότερες θερμίδες από το ίδιο το ψωμι



    Ενώ ορισμένοι πολύ περιποιημένοι καφέδες από επώνυμα καταστήματα μοιάζουν περισσότερο με γεύμα μέσα σ' ένα ποτήρι, αντί για ένα ζεστό ρόφημα, ακόμα και ένας ταπεινός latte μπορεί να περιέχει έναν αχρείαστο, υψηλό αριθμό από θερμίδες. Θα υποθέσουμε πως δεν πλησιάζετε τους venti mochas με την σαντιγύ ή κάτι παρόμοιο (με κοντά 550 θερμίδες!), όμως θα πρέπει να αλλάξετε το γεμάτο λιπαρά γάλα (ο μεγάλος latte έχει μέχρι 300 θερμίδες), για το ημι-αποβουτυρωμένο (200 θερμίδες) ή ακόμα καλύτερα, το αποβουτυρωμένο γάλα (λιγότερες από 100 θερμίδες).



    Το γιατί τόσα πολλά σάντουιτς γνωστών αλυσίδων ξεχειλίζουν από τόση πολλή μαγιονέζα, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε. Εκτός από το γεγονός ότι χαλάει τη γεύση, ανεβ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 179 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Με φωτογραφία θερμόμετρα και με τίτλο «απειλεί η ελληνική ασθένεια την Ευρώπη»

    τιτλοφορεί άρθρο της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Ηandelsblatt, σχετικά με το άμεσο μέλλον της Ελλάδας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το PSI και εν μέσω έντονων αντιδράσεων για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ακόμα και από εξέχοντα στελέχη το γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού στο Νταβός.

    Έπειτα από την υποβάθμιση πέντε χωρών της ευρωζώνης από τον οίκο Fitch, ήτοι Βελγίου, Κύπρου, Ιταλίας, Σλοβενίας και Ισπανίας, η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση η οποία χρήζει άμεσης θεραπείας, ή … εξόντωσης, ώστε να μην μεταδοθεί η «ελληνική ασθένεια» στις υπόλοιπες χώρες του ευρώ.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα παράνομα καζινο


    Σε πόλη του παράνομου τζόγου, με δεκάδες καζίνο να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε γειτονιά «μεταλλάχθηκε» τους τελευταίους μήνες η Αθήνα. Ίντερνετ καφέ, παλιά νυχτερινά κλαμπ, καφενεία, ακόμη και σνακ μπαρ κατεβάζουν ρολά και με συνοπτικές διαδικασίες μεταμορφώνονται σε κρυφά κέντρα του τζόγου με φρουτάκια και ρουλέτες. Λειτουργούν όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και καθημερινά χάνονται χιλιάδες ευρώ από τους εθισμένους στο τζόγο πελάτες. Η αστυνομία μέχρι το καλοκαίρι απλά παρακολουθούσε την Αθήνα να …γίνεται Las Vegas μέχρι που τον περασμένο Αύγουστο άλλαξε ο νόμος που ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια. Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ανά παιγνιομηχάνημα. Τέλος όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ. ’Έτσι ξεκίνησε μπαράζ εφόδων, όμως και πάλι η κατάσταση δείχνει εκτός ελέγχου, καθώς ποτέ δεν συλλαμβάνονται τα μεγάλα αφεντικά… Μπορεί δηλαδή να κατάσχονται τα μηχανήματα και θα οδηγούνται στον εισαγγελέα υπάλληλοι και πελάτες, όμως τα «κεφάλια» παραμένουν ασύλληπτα. Μάλιστα προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως τα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Τουλάχιστον πάει καλά το PSI. Τι χαρά! Δεν πάει να μείνουμε ρέστοι εγώ κι εσύ, οι τράπεζές μας να’ ναι καλά. Και η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει. Τώρα πώς γίνεται να χρεοκοπούν οι πολίτες ο ένας μετά τον άλλον και όχι η χώρα, αυτά τα μυστήρια τα ξέρουν μόνο ο Χαρδαβέλας και οι τραπεζίτες. Κάναμε λάθος να νομίζουμε τόσα χρόνια πως εμείς οι Έλληνες, τα δέκα εκατομμύρια ψυχές που ζουν σ’ αυτό τον «ευλογημένο» τόπο, αποτελούμε την Ελλάδα. Προφανώς κάποια στοιχεία και ψυχροί υπολογισμοί είναι πιο σημαντικοί. Αντίο ζωή, ζήτω οι αριθμοί!

    * * *

    *Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο «δικός μας» Βασίλης Έξαρχος το δήλωσε ξεκάθαρα. «Το θέμα είναι να μην πεθαίνουν άνθρωποι». Μην τα λες στα ραδιόφωνα σύντροφε, στον Γιώργο πες τα που έχετε κολλητιλίκια. Όπως και να’ χει, θα σε περιμένουμε στο Καλοχώρι για να μας διηγηθείς πως τα πέρασε ο πρόεδρος στην Κόστα Ρίκα. Και αντί για τσίπουρα θα πιούμε τεκίλα!

    * * *

    *Μπορεί να τα έχωσε σε όλους χθες στη Μενεγάκη ο Ζουγανέλης αλλά για τον Σαχινίδη είχε να πει τα καλύτερα. Προσπαθεί από μέσα και από πολύ κοντά για το καλύτερο, είπε ο «Ζούγα» για τον Λαρισαίο υφυπουργό. Ελπίζω να φρόντισε για το αντίγραφο ο Φίλιππος, δεν ακούει και συχνά τέτοια εγκώμια. Τι καλά που θα’ ταν να ψήφιζε κι εδώ κιόλας ο καλλιτέχνης...

    * * *

    *Πάντως η κορυφαία ατάκα του Ζουγανέλη ήταν άλλη και αφορούσε στον αδιάβαστο Χρυσοχοΐδη. «Κανονικά αυτόν πρέπει να τον λένε...Χοΐδη πλέον, κομμένο το «Χρυσό». Πέταξε και πάει!».

    * * * ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 202 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    *Σαββατοκύριακο. Ευκαιρία για μερικούς-μερικούς να διαβάσουν κανένα μνημόνιο...Όχι το πρώτο, πάει αυτό, υπεγράφη αδιάβαστο. Δεν ξέρω πόσο θα ζήσουμε ακόμα να το θυμόμαστε, το θέμα ωστόσο είναι πως τώρα έφτασε και ο δεύτερος τόμος που περιέχει τον δεκάλογο της Τρόικας. Τι ζητούν πάλι απ’ τους Έλληνες οι δανειστές; Εν ολίγοις να σκύψουν το κεφάλι, να παραχωρήσουν τα πάντα και να μείνουν με το σώβρακο αν θέλουν να πάρουν τα φράγκα. Έτσι είναι, σιγά μην είχε μόνο η Θεσσαλονίκη Καμόρα.

    * * *

    *Δεκάλογος είναι αυτός ή Δέκα Εντολές; Κανονικά η Τρόικα δεν έπρεπε να μας τις στείλει σε χαρτί αλλά σε πλάκες. Να κατέβαινε η Μέρκελ απ’ τη Μερσέντα και ως άλλος Μωυσής να τις έσπαγε στα κεφάλια μας. Μέχρι να βάλουμε μυαλό οι αμαρτωλοί που άκουσον-άκουσον, έχουμε και το θράσος να θέλουμε να’ μαστε ελεύθεροι και αξιοπρεπείς. Α πα-πα, Σόδομα και Γόμορρα γίνονται σ’ αυτή τη χώρα!

    * * *

    *Αλλάζουμε όμως σιγά-σιγά, μη μας κάνετε «ντα», κυρία Άνγκελα. Μέχρι και το STAR το έχει ρίξει στις δημοσκοπήσεις. Και δεν είναι για το καλύτερο μπικίνι ή «μαργαριτάρι» της εγχώριας σόου μπιζ αλλά για τα πολιτικά μας κόμματα και τις επερχόμενες εκλογές, μα την Παναγία! Από τη στιγμή που έκλεισε το ALTER, τι να κάνει κι ο έρμος ο Παναγόπουλος της ALCO; Θα υποστεί και τον Δρακάκη. Και πάλι φθηνά τη γλίτωσε αφού δεν έλεγε δελτίο η Λαμπίρη!

    * * *

    *Μέσα σε μια μέρα το ΠΑΣΟΚ αναρριχήθηκε από την πέμπτη θέση των δημοσκοπήσεων στη δεύτερη. Και αυτό προφανώς επειδή επέσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 217 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Στα λευκά η χώρα


    Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας . Την Κυριακή όπως και τη Δευτέρα αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

    Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 05 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και αργότερα στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί ολικός παγετός.

    Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 156 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ένας δεκάχρονος βγήκε το πρωί να πάρει το σχολικό όμως δεν το πρόλαβε. Τι να κάνω σκέφτηκε; Μπήκε σπίτι πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του και βουρ στον δρόμο!


    Έχοντας χάσει το σχολικό του, ένα αγόρι 10 ετών πήρε τα κλειδιά του Renault Megane του πατέρα του σήμερα το πρωί και έκανε διαδρομή δύο χιλιομέτρων, έχοντας πάρει στον δρόμο και έναν εννιάχρονο συμμαθητή του που είχε χάσει επίσης το σχολικό λεωφορείο, μέχρι να πέσει σε κολώνα και να συλληφθεί από την αστυνομία μαζί με τον συνεπιβάτη του.

    «Φορούσα ζώνη», δήλωσε στους αστυνομικούς, που ειδοποίησαν τους γονείς του.
    Η αστυνομία της Βαλάνς τους πήρε κατάθεση για «οδήγηση χωρίς δίπλωμα» και «καταστροφή δημόσιας περιουσίας». Δεν τραυματίσθηκαν.

    Η εισαγγελία της Βαλάνς θα αποφασίσει για τη δικαστική συνέχεια της υπόθεσης.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 179 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι
    ...



    Με Κριό

    Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ’ ενός πρόκλησης και αφ’ ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

    Με τον αντιπροσωπευτικό Κριό δύσκολα θα βρείτε ασφάλεια αλλά η έντονη τάση να παίρνει πρωτοβουλίες θα σας γοητεύσει και θα σας πείσει για ένα ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο.

    Η επικράτηση και η θριαμβευτική κατάκτηση σημαίνουν το παν για αυτόν τον άνθρωπο, που από την πρώτη σας συνάντηση δεν θα κρατήσει τα προσχήματα και τις τυπικότητες και θα αγωνιστεί να σας κατακτήσει. Δύσκολα θα μπορέσετε να μείνετε μόνον φίλοι καθώς ο ενθουσιώδης χαρακτήρας και η ασυγκράτητη ορμή του θα σας κινήσουν την περιέργεια και θα θελήσετε να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας περί έρωτος.

    Κοινό σας γνώρισμα είναι η ανεξαρτησία, ελευθερία και η ειλικρινής έκφραση που από τη μία θα σας ενώσουν από την άλλη όμως θα σας διχάσουν καθώς το ταίρι Κριός θέλει να είναι ο αρχηγός και ο επικεφαλής της σχέσης. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει την εξουσία για τον εαυτό και δεν δίνει ελευθερίες πέρα του εαυτού ούτε και στο άλλο του μισό. Κοινωνικές δραστηριότητες , φιλί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 178 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Σοκ προκαλεί η είδηση για τον Βρετανό δάσκαλο
    που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες...

    μέσα στις αίθουσες του σχολείου. Τα θύματά του ήταν 4 κορίτσια, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι μόλις 6 χρόνων. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο δράστης παρενοχλούσε μαθήτριες για περισσότερα από 14 χρόνια, με τους διευθυντές του σχολείου να έχουν δεχτεί προειδοποιήσεις από τους υπόλοιπους δασκάλους για την ύποπτη συμπεριφορά του 51χρονου, αλλά να μένουν άπραγοι.

    Ο 51χρονος δάσκαλος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Προσέγγιζε πάντα τις λίγο πιο αδύναμες στις επιδόσεις του μαθήτριες και τις περισσότερες φορές τις απομόνωνε σε αίθουσες του σχολείου, τις παρενοχλούσε και μαγνητοσκοπούσε τα “κατορθώματά” του. Μετά περνούσε τα βιντεάκια σε ένα usb με τα ονόματα των θυμάτων του.

    Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην “Daily Mail” είχε κακοποιήσει παιδιά μέσα στην αίθουσα με τους υπολογιστές, μέσα στην αίθουσα ερευνών, ακόμα και κατά την διάρκεια του μαθήματος, παρουσία άλλων παιδιών.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 186 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το μετάξι είναι ένα πολυτελές ύφασμα
    , σας έχουμε κάτι ακόμη πιο πολυτελές από αυτό...

    Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια κάπα, που αυτή τη στιγμή εκθέτεται στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου, και που είναι ένα από τα δύο κομμάτια στον κόσμο που είναι φτιαγμένα από μετάξι από ένα είδος αράχνης. Η εφημερίδα Independent γράφει ότι αυτή η κάπα, σχεδιασμένη και φτιαγμένη από τους Simon Peers και Nicholas Godley, δημιουργήθηκε από αράχνες της Μαδαγασκάρης και χρειάστηκαν πάνω από τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί.

    Ειδικά εκπαιδευμένοι εργάτες μάζευαν αράχνες κάθε μέρα και τους αφαιρούσαν το μετάξι. Μετά τις άφηναν πάλι ελεύθερες. Για την ιστορία, χρειάστηκαν ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες αράχνες για να πάρουν το μετάξι που χρειάστηκε για τη συγκεκριμένη κάπα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 133 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Aπλοί τρόπο για να ανακαλύψεις φέτος τον άντρα της ζωής σου...

    Ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να βρεις σύντροφο. Σίγουρα πολλές φορές παίζει ρόλο η τύχη και οι συνθήκες αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σημαντικότερη συμβολή είναι η δική μας οπότε δεν ωφελεί να τα ρίχνουμε όλα στο σύμπαν. Κάνε μια ενδοσκόπηση και αναγνώρισε στοιχεία.

    Δες την ευτυχία σαν ένα μεγάλο κουτί στο οποίο εσύ οφείλεις να μπεις μέσα. Δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε κανόνες. Βάλε στόχο τη δική σου ευτυχία, επικεντρώσου σε αυτήν και θα έρθει πιο γρήγορα.

    Σταμάτα να έλκεσαι από την ιδέα ενός «κακού αγοριού», όπως έκανε η Λάσκαρη με τον Κούρκουλο. Τα κακά παιδιά είναι passé.. σημασία έχει ο άλλος να είναι σωστός και να σε κάνει να νιώθεις μοναδική γυναίκα. Και αν δεν σε φτύνει.. μην αγχώνεσαι.

    Δες τι είδους σύντροφο θα ήθελες να έχεις και κάνε focus σε αυτόν. Δε χρειάζεται να σπαταλάς ενέργεια σε ανθρώπους με τους οποίους ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσες να είσαι χαρούμενη. Κακή η μοναξιά, αλλά χειρότερος ο συμβιβασμός.

    Κοινωνικοποιήσου. Δε λέμε πως χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τον οδηγό πόλης και να τρέχεις από έκθεση σε προβολή και από πάρτι σε βραδιά ποίησης. Αλλά οι δραστηριότητες εκτός δουλειάς, τα social networks και κάποιες μορφές διασκέδασης αυξάνουν τις πιθανότητες να βρεθεί ένας καλός σύντροφος. Χώρια που το συνεχόμενο socializing τονώνει την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 175 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι μπύρες και οι γυναίκες
    έχουν πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές...Όχι ! Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, για ρίξτε μία ματιά και μετά τα ξαναλέμε…

    01. Μπορείς να χαίρεσαι μια μπύρα όλο το μήνα.

    02. Οι λεκέδες από μια μπύρα πλένονται.

    03. Δεν χρειάζεται να βγάλεις για φαγητό μια μπύρα.

    04. Η μπύρα σου περιμένει πάντα υπομονετικά μέσα στο αυτοκίνητό σου.

    05. Όταν μια μπύρα αδειάσει την πετάς.

    06. Μια μπύρα δεν αργεί ποτέ.

    07. Ένα κακό μεθύσι περνάει.

    08. Μια μπύρα δεν ζηλεύει ποτέ αν πιάσεις μια άλλη μπύρα.

    09. Οι ετικέτες από τις μπύρες βγαίνουν χωρίς δυσκολία.

    10. Όταν πας σε ένα BAR ξέρεις ότι μπορείς πάντα να πάρεις μια μπύρα.

    11. Μια μπύρα δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο.

    12. Όταν πιεις μια μπύρα, το μπουκάλι αξίζει 25 δρχ.

    13. Μια μπύρα δεν νευριάζει όταν γυρνάς στο σπίτι και μυρίζεις μια άλλη μπύρα.

    14. Αν κατεβάσεις μια μπύρα σωστά φτιάχνεις κεφάλι.

    15. Μπορείς να πάρεις πάνω από μια μπύρα τη βραδιά χωρίς να έχεις ενοχές.

    16. Μια μπύρα κατεβαίνει πάντα εύκολα.

    17. Μπορείς να μοιραστείς μια μπύρα με τους φίλους σου.

    18. Όταν ξεφορτωθείς μια κακή μπύρα η σκέψη μιας άλλης μπύρας δεν σε αρρωσταίνει.

    19. Ξέρεις πάντα αν είσαι ο πρώτος που ανοίγει μια μπύρα.

    20. Μια μπύρα είναι πά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 159 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/fbb86bff6e3386b1583929fb39ff5b46_XL.jpg?t=943912800[/img]Είχε στηθεί για τον εντοπισμό του μεγάλη επιχείρηση διάσωσης...
    Δυστυχώς ο 50χρονος άντρας, που είχε εξαφανιστεί από νωρίς χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα 50 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο της Λάρισας.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 136 | Added by: Vazelos13 | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκε από το...
    Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από δέκα μήνες είχε δολοφονήσει 72χρονο κτηνοτρόφο στο Σουφλί Έβρου.

    Ο κτηνοτρόφος είχε βρεθεί κρεμασμένος σε δέντρο σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου και ύστερα από συνεχείς έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας με δράστη τον Αλβανό υπάλληλό του, που μετά από λογομαχία τον στραγγάλισε.

    Ο δράστης είχε συλληφθεί από την Αστυνομία στο χωριό Κερασιά, έχοντας στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

    Τελικά ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε και καταδικάστηκε…
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 153 | Added by: Vazelos13 | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Ο ελέφαντας δεν αντιμετωπίζει την απειλή της εξαφάνισης μόνο για τους χαυλιόδοντές του...

    που προωθούνται στο παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου, αλλά και για το κρέας του... και πιο συγκεκριμένα για τα γεννητικά του όργανα.

    Δύο άγριοι ελέφαντες δολοφονήθηκαν τον περασμένο μήνα στην Μπανκόνγκ και οι αρχές έσπευσαν να προειδοποιήσουν για τη νέα πρακτική που έχει να κάνει με τη θανάτωση και την αφαίρεση των γεννητικών οργάνων τους.

    «Οι λαθροθήρες αφαίρεσαν τα όργανα των άτυχων ζώων για να τα καταναλώσουν , καθώς ορισμένες φυλές της περιοχής θεωρούν ότι η κατανάλωσή τους τονώνει την 'σεξουαλική ανδρεία'», ανέφερε ο διευθυντής του ινστιτούτου Άγριας Ζωής της Ταϊλάνδης στο Associated Press. «Μάλιστα πολλές φορές καταναλώνονται χωρίς να έχουν προηγουμένως μαγειρευτεί».

    Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ελέφαντες δολοφονούνται για... τα γεννητικά τους όργανα
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 175 | Added by: Vazelos13 | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    Την μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει χρειαστεί ποτέ να πληρώσει
    το δημόσιο στις ΗΠΑ, απέσπασε ο 58χρονος Στέφεν Σλέβιν, ο οποίος κατηγόρησε τους υπεύθυνους της φυλακής στην Κομητεία Ντόνα Άνα, πως τον ξέχασαν στην απομόνωση για 2 ολόκληρα χρόνια, ενώ παράλληλα ξέχασαν να του ορίσουν και δίκη.

    Ο Στέφεν συνελήφθη τον Αύγουστο του 2005 γιατί οδηγούσε μεθυσμένος και οδηγήθηκε σε φυλακή στο Νέο Μεξικό όπου θα κρατούνταν προσωρινά μέχρι να οριστεί η δίκη του, ενώ επειδή είχε ιστορικό που έδειχνε πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, οι αρχές αποφάσισαν πως ήταν σωστό να απομονωθεί από τους άλλους κρατούμενους.

    Ωστόσο για άγνωστο λόγο, οι αρχές ξέχασαν να του ορίσουν δικάσιμο, ενώ επίσης ξέχασαν πως τον είχαν αφήσει σε πλήρη απομόνωση για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα όπως ο ίδιος καταγγέλλει μέσω του δικηγόρου του, του αρνήθηκαν ακόμα και την παροχή ιατρικής βοήθειας και ο ίδιος αναγκάστηκε να βγάλει μόνος του το δόντι του.

    Τώρα, πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Σλέβιν συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από το σοκ που του προκάλεσε η απομόνωση, ενώ χθες δικαστήριο της Σάντα Φε αποφάσισε ότι η αποζημίωσή που του αναλογεί είναι 22 εκατομμύρια δολάρια.

    Η μεγαλύτερη που έχει δοθεί ποτέ στις ΗΠΑ
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 146 | Added by: marilou | Date: 2012-01-28 | Comments (0)

    « 1 2 ... 102 103 104 105 106 107 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 4
    Φίλοι-Επισκέπτες: 4
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz