Δευτέρα, 2024-05-06, 6:28 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Δελτία Τύπου - News
    Γενικό προφίλ
    Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό εντείνει τα πάθη και δημιουργεί καταστάσεις που, λόγω των συναισθηματικών και οικονομικών διακυμάνσεων, θυμίζουν τραμπάλα.

    Σήμερα καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πάτε κόντρα στο σύστημα αντί αυτού βρείτε τρόπους να συνταχθείτε με το κοινωνικό σύνολο διατηρώντας παράλληλά κάποια προσωπικά στεγανά. Μια μέρα που επίσης χρειάζεται αντί να απαντάτε σε ερωτήματα..... να τα εγείρετε.

    Κριός
    Στα επαγγελματικά γίνονται διάφορες ζυμώσεις και ως εκ τούτου δεν είναι εύκολο να βρεθεί άμεσα λύση σε κάποια ζητήματα. Αποφύγετε να μπείτε στα παιχνίδια τρίτων γιατί πολύ πιθανόν οι προθέσεις να μην και τόσο εμφανείς. Αισθηματικά, η λύση η οποία αναζητάτε μπορεί να έρθει κατόπιν διαλόγου. Οι αποφάσεις για κάποια οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να παρθούν αυτοβούλως από εσάς. Οι γεννημένοι του 1985, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

    Ταύρος
    Η Σελήνη απέναντί σας βοηθά στο να κατανοήσετε τους άλλους αλλά και να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων των σχέσεων σας. Σε ζητήματα οικονομικά χρειάζεται να βουτήξετε τη γλώσσα στο μυαλό και να μην ξεστομίζετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε. Επαγγελματικά, κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα γι' αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αισθηματικά, ένα βήμα πίσω θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1965 μέσα από τα όνειρα σας ίσως άθελά σας τροφοδοτείτε με ελπίδα τους άλλους.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 283 | Added by: marilou | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου ο Κίσινγκερ..
    .
    Την πεποίθησή του ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών εξέφρασε ο γνωστός διπλωμάτης Χένρο Κίσινγκερ.
    Ο Κίσινγκερ περιέγραψε με μελανά χρώματα ένα ζοφερό μέλλον όπου οι ΗΠΑ θα κονταροχτυπηθούν με την Κίνα και τη Ρωσία με αφορμή το Ιράν και θα επικρατήσουν γιατί είναι απλά καλύτερες.
    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ.
    Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος.
    Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.
    Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: marilou | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Χρονιά τουρισμού στη... Σελήνη

    αναμένεται να είναι το 2012, καθώς θα αρχίσουν τα πρώτα ταξίδια ιδιωτών στο διάστημα!

    Παράλληλα, συναρπαστικές αποστολές αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος.

    Οι αποστολές στη Σελήνη θα αρχίσουν ανήμερα κιόλας της Πρωτοχρονιάς: τα δίδυμα σκάφη «Grail» της NASA θα τεθούν σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι και το ένα θα αρχίσει να... κυνηγά το άλλο! Στόχος; Να χαρτογραφήσουν το βαρυτικό πεδίο της Σελήνης, δίνοντας περισσότερα στοιχεία για το εσωτερικό της.

    Στο φεγγάρι αναμένονται την χρονιά που ξεκινά και οι πρώτοι... τουρίστες, αφού στις αρχές Φεβρουαρίου θα καταφτάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) η πρώτη αποστολή ιδιωτικού σκάφους. Επίσης, μέσα στον καινούργιο χρόνο θα γίνει η πρώτη πυραυλοκίνητη δοκιμή του «SpaceShipTwo», του σκάφους για «αποδράσεις» εκτός Γης!

    Στο μεταξύ, η Κίνα ετοιμάζει τον δικό της διαστημικό σταθμό, με το «Θεϊκό Σκάφος», όπως ονομάζεται, να συνδέεται σε τροχιά με την υπομονάδα Τιανγκόνγκ, την βάση για το «χτίσιμο» του σταθμού μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

    Εκτός από τη Σελήνη, όμως, υπάρχει και ο Άρης: Στις 6 Αυγούστου αναμένεται να προσεδαφιστεί στον κρατήρα Γκέιλ το «Curiosity», που έχει ήδη εκτοξευθεί από τη NASA. Αποστολή του μη επανδρωμένου σκάφους; Να διαπιστώσει αν ο γειτονικός πλανήτης φιλοξένησε ποτέ ζωή.

    Τέλος, η μη επανδρωμένη αποστολή της NASA με κωδική ονομασία «Χαραυγή», θα αναχ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 262 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι, επειδή μας φαίνεται αστείο.

    Δεν είναι όμως έτσι παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ, μπορεί να σας φαίνονται αστεία, αλλά δεν είναι !.

    1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.

    2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν π0ρν0.

    3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ .

    4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να κάνουν »γυναίκες» τις κοπέλες , οι οποίες τους πλρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !

    5. Η λέξη«γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία

    Ελλάδα.

    6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.

    7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια ιερόδουλη παρα να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.

    8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρώς μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

    9. ‘Οταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.

    10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.

    11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.

    12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυτοϊκανοποίηση …. είναι ο αποκεφαλισμός.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 278 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Ένας Ολλανδός επιστήμονας κατάφερε να παρασκευάσει στο εργαστήριο...

    τον ιό της γρίπης των πτηνών, τον Η5Ν1, τον αποκαλούμενο και «ιό των ιών».

    Αν και ... ο ίδιος ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ χαρακτήρισε το πείραμά του ως «ανόητο» δήλωσε βέβαιος ότι μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμες, αλλά ανατριχιαστικές ανακαλύψεις.

    Ήδη στις υπηρεσίες πληροφοριών σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ έχει σημάνει συναγερμός καθώς εκφράζονται φόβοι ότι ο ιός μπορεί να περάσει στα χέρια τρομοκρατών αποτελώντας ένα θανάσιμο όπλο.

    Ο ερευνητής επέμεινε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times ότι η ανακάλυψη είναι πολύ σημαντική και ότι θα πρέπει το περιεχόμενό της να είναι διαθέσιμο σε άλλες ερευνητικές ομάδες ανά τον κόσμο. «Το μήνυμα είναι ότι ο H5N1 μπορεί να μεταφερθεί με τον αέρα μεταξύ των θηλαστικών», λέει ο Φουσιέ.

    Ο ιός δεν μεταδίδεται εύκολα μεταξύ των θηλαστικών και συνήθως μεταδίδεται από την άμεση επαφή με πουλερικά. Σε περιπτώσεις όπου έχουν μολυνθεί άνθρωποι, το ποσοστό θνησιμότητας ξεπερνά το 50%.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 264 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    Ο Στάλιν είναι μπαρ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

    Ο Πάπας είναι αρχηγός των παπών

    Η ύφεση δεν έχει διαφορά από την ανάπτυξη.

    Στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο πήραν μέρος η Ρουμανία και η Γαλλία!

    Είναι ορισμένα από

    τα πολλά «μαργαριτάρια» που αλιεύουν στα γραπτά των φοιτητών τους ή στα οποία γίνονται αυτήκοοι... μάρτυρες οι Ελληνες

    πανεπιστημιακοί.

    «Ορισμένες λέξεις είναι τόσο ανορθόγραφα γραμμένες, που για να τις καταλάβω για δευτερόλεπτα παύω να βλέπω το κείμενο και επαναλαμβάνω τις συλλαβές ηχητικά. Αυτή η "Εύβοια” έχει δεινοπαθήσει στα γραπτά των φοιτητών!» μας λέει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

    Βιβλίο πολυσέλιδο θα μπορούσε να εκδοθεί με τα λάθη που κάνουν οι φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων.

    «Το επίπεδο είναι χαμηλό. Ολοι το γνωρίζουν και φυσικά το πρόβλημα είναι εντονότερο στις σχολές και τα τμήματα με χαμηλή βάση εισαγωγής.

    Οι απόφοιτοι λυκείου επιλέγουν σχολές χωρίς να τους ενδιαφέρει πραγματικά το αντικείμενό τους. Απλώς για να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ. Γι’ αυτό και εντυπωσιάζουν περισσότερο οι ελλείψεις που έχουν πάνω στο ίδιο το αντικείμενο των σπουδών τους» συμπληρώνει η ίδια, η οποία είναι ιστορικός.

    Για του λόγου το ασφαλές, η πανεπιστημιακός έμεινε άναυδη όταν φετινός πρωτοετής φοιτητής της μπέρδεψε την «ύφεση» με την «ανάπτυξη».

    «Μα καλά, δεν ακούς ειδήσεις; Τι γίνεται στην Ελλάδα, στον κόσμο. Ολες οι χ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 267 | Added by: marilou | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    1.Ποτέ μην απαντάς στο τηλέφωνο (άμα είσαι τόσο τσιγκούνης να καλέσεις αργότερα, να υποθέσω πως και αυτή την στιγμή κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί δεν φτάνουν τα ψιλά για καπότες!)
    2.Ποτέ μην βλέπεις το ρολόι σου (έκτος αν φτιάχνεις κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έχεις το νου σου να μην καεί)
    3.Ποτέ μην πεις κάτι άσχημο για το σώμα της συντρόφου σου (δυσκολευόταν που δυσκολευόταν να τελειώσει η καψερή, τώρα θα σκέφτεται πως φαίνονται οι μπουτάρες της. Ξέχνα την ,την κορύφωση)
    4.Ποτέ μην σχολιάζεις τις επιδόσεις ή την τεχνική της (μη διανοηθείς να την συγκρίνεις με άλλες! Αν το έκανε καλύτερα η άλλη ας μη την χώριζες!)
    5.Ποτέ μην συζητάς για αντισεξουαλικά ζητήματα (Θα σκεφτεί πως σου σηκώνεται με την Παπανδρέου και όχι μαζί της. Αυτό θες;)
    6.Ποτέ μην δείχνεις ότι βαριέσαι (Δεν είπαμε οτι δεν βαριέσαι! Να μην το δείχνεις είπαμε!)
    7.Ποτέ μην κάνεις κριτική στη σύντροφο σου, με οποιονδήποτε τρόπο. (Αν κάτι δεν σ’αρέσει, μην το πεις, δείξε της αυτό που σου αρέσει)
    8.Ποτέ μην ορίζεις περιορισμένο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της πράξης (Εννοείται αυτό, εσύ μπορεί να θές 3 λεπτά, εκείνη όμως μπορεί να θέλει να κλείσει μισάωρο. Και ναι, φυσιολογικό είναι!)
    9.Ποτέ μην διακόπτεις το sex απλά και μόνο επειδή έφτασες σε οργασμό. Υπολόγιζε και το σύντροφο σου ( Σωστό κι αυτό ε; Ε καιρός να αρχίσεις να το κάνεις!)
    9+1.10.Αν την ώρα της κορύφωσης σου, έχεις στο μυαλό σου, ότι το δικό σου “τελείωμα” θα είναι το δ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 377 | Added by: marilou | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Όπως κάθε μέλλουσα μητέρα που ζει στο δυτικό κόσμο, η Κέλι Ντέιβις πήγε να κάνει ένα υπερηχογράφημα ρουτίνας όταν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος. Τότε έμαθε ότι το παιδί που κυοφορούσε είχε μια ιδιαιτερότητα.

    Οι γιατροί είπαν στην 29χρονη Ντέιβις από το Τέξας, ότι τα όργανα του μωρού αναπτύσσονταν φυσιολογικά, αλλά έξω από το σώμα του, πάθηση γνωστή ως ομφαλοκοίλη. Η γυναίκα αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, το οποίο και γέννησε τελικά με καισαρική.
    «Ήθελα τόσο πολύ να τον γνωρίσω, όμως από την άλλη, η ανησυχία που βίωσα ήταν απίστευτη. Δεν ήξερα αν θα μπορούσε να αναπνέει μόνος του, να τρώει κανονικά, σε τελική ανάλυση να καταφέρει να μείνει ζωντανός», δήλωσε η 29χρονη στο ABC News.
    Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το παιδί θα υποβληθεί σε εγχείρηση, προκειμένου να τοποθετηθούν τα όργανά του στη θέση τους, με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την έμβαση της επέμβασης.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 304 | Added by: marilou | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Το «Aerocar» σχεδιάστηκε το 1949 από τον Moulton Taylor στην Αμερική. Αν και από τότε έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για το σχεδιασμό αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να πετάξουν, το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει ακόμα και σήμερα το πιο διάσημο από αυτά.
    Παρόλο που κατασκευάστηκαν έξι πρωτότυπα όλα βασισμένα στο αρχικό σχέδιο του Taylor, το Aerocar δε μπήκε ποτέ σε μαζική παραγωγή.





















    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 329 | Added by: alexia | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Η κοινότητα Bajau είναι μια ομάδα αυτόχθονων πληθυσμών που ζουν στις νότιες Φιλιππίνες. Πολλές φορές τους αποκαλούν «τσιγγάνους της θάλασσας», λόγω των ναυτικών τους ικανοτήτων και της συχνής αλλαγής τόπου διαμονής. Τα τελευταία χρόνια έχουν εγκαταλείψει τη θαλασσινή νομαδική ζωή και έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή αυτή των Φιλιππινών. Το γραφικό και όμορφο χωριό Bajau συνίσταται σε κατοικίες μέσα στο νερό, πάνω σε ξύλινους πασσάλους υποστηρίγματα που συνδέονται μεταξύ τους με αυτοσχέδιες ξύλινες γέφυρες.



    Οι Bajau έχουν διατηρήσει τις περισσότερες από τις συνήθειες του πολιτισμού τους και δεν έχουν ενταχθεί στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Βασική τους ενασχόληση είναι το ψάρεμα με τα χαρακτηριστικά καΐκια τους, που κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο εδώ και εκατοντάδες χρόνια.











    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 376 | Added by: alexia | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Βρίσκεται κρυμμένο στη Βόρεια Ιταλία και λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το όνομά του. Το Riomaggiore είναι ένα από τα πέντε χωριά της επαρχίας Cinque Terre στη Λιγουρία, και το πιο γραφικό ψαροχώρι της ευρύτερης περιοχής.Έτσι όπως είναι σκαρφαλωμένο στο γκρεμό και αγναντεύει από ψηλά τη θάλασσα μοιάζει… ψεύτικο, σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού. «Νερά άλλοτε ασάλευτα που αλλάζουν χρώμα μέσα στην ημέρα, άλλοτε φουρτουνιασμένα που σπάνε στα βράχια.

    [img]http://perierga.gr/?p=33545[/img]

    Έτσι όπως είναι σκαρφαλωμένο στο γκρεμό και αγναντεύει από ψηλά τη θάλασσα μοιάζει… ψεύτικο, σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού. «Νερά άλλοτε ασάλευτα που αλλάζουν χρώμα μέσα στην ημέρα, άλλοτε φουρτουνιασμένα που σπάνε στα βράχια.

    [img]http://perierga.gr/?p=33545[/img]

    Και αυτή ακριβώς είναι η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης όταν φτάσει στο Riomaggiore… Το χωριό χρονολογείται από τις αρχές του 13ου αιώνα και είναι γνωστό κυρίως για τον ιστορικό του χαρακτήρα αλλά και για το περίφημο κρασί που παράγεται στους αμπελώνες του.
    [img]http://perierga.gr/?p=33545[/img]

    Οι κάτοικοι είναι χαρούμενοι και φιλόξενοι, ευτυχισμένοι άνθρωποι. «Ο Θεός μάς χάρισε απλόχερα φυσική ομορφιά, εμείς φτιάξαμε μια προβλήτα για τις βάρκες και βάλαμε χρώμα στα σπίτια για να έχουμε κάθε μέρα καλή διάθεση…» ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 341 | Added by: alexia | Date: 2012-01-15 | Comments (0)

    Η ικανότητα του Spiderman να ταλαντεύεται ανάμεσα στους ουρανοξύστες
    χρησιμοποιώντας τον ιστό που βγαίνει από το χέρι του γίνεται πραγματικότητα.

    Σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων από το

    Πανεπιστήμιο του Wyoming, η δημιουργία ενός τόσο δυνατού ιστού από μετάξι μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μιλώντας με όρους αντοχής και βάρους, το μετάξι που παράγουν οι αράχνες είναι πιο δυνατό ακόμη και από το ατσάλι. Μέχρι σήμερα όμως, οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να βρουν έναν τρόπο για την μαζική παραγωγή του, μιας και η ποσότητα που παράγεται από τα αραχνοειδή είναι πολύ μικρή.

    Με επικεφαλής τον καθηγητή Don Jarvis, μια ομάδα ερευνητών κατάφερε να τροποποιήσει γενετικά ένα είδος μεταξοσκώληκα ώστε να παράγει μετάξι με πρωτεΐνες από αράχνες.

    Η έρευνά τους, που δημοσιεύεται περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences, ισχυρίζεται ότι αυτό το επίτευγμα θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για μαζική παραγωγή και να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του αιώνα.

    Όπως αναφέρουν, οι χρήσεις αυτού του μεταξιού είναι αμέτρητες και θα μπορούσε να χρησιμοποιεί στην ιατρική για τη δημιουργία τεχνητών συνδέσμων και τενόντων ή προστατευτικών καλυμμάτων για πληγές και ισχυρίζονται ότι το υλικό θα ήταν τόσο ανθεκτικό που θα μπορούσε να χρησιμοπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 379 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του για την σχέση μεταξύ...

    Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;

    Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.

    Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;

    Φοιτ.: Φυσικά.

    Καθ.: Είναι ο......

    Θεός παντοδύναμος;

    Φοιτ.: Ναι

    Καθ.: Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι παρακαλούσε τον Θεό να τον γιατρέψει και προσευχόταν σε Αυτόν. Οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν την ανάγκη τους. Πού είναι η καλοσύνη του Θεού λοιπόν;

    Φοιτ.: ..

    Καθ.: Δεν μπορείς να απαντήσεις, έτσι δεν είναι; Ας ξαναρχίσουμε νεαρέ μου. Είναι καλός ο Θεός;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Είναι καλός ο διάβολος;

    Φοιτ.: Όχι.

    Καθ.: Ποιος δημιούργησε τον διάβολο;

    Φοιτ.: ο.. .. Θεός..

    Καθ.: Σωστά.. Πες μου παιδί μου, υπάρχει κακό σ' αυτόν τον κόσμο;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Το κακό βρίσκεται παντού, έτσι δεν είναι; Και ο Θεός έπλασε τα πάντα, σωστά;

    Φοιτ.: Ναι.

    Καθ.: Άρα λοιπόν ποιος δημιούργησε το κακό;

    Φοιτ.: ...

    Καθ.: Υπάρχουν αρρώστιες; Ανηθικότητα; Μίσος; Ασχήμια; Όλα αυτά τα τρομερά στοιχεία υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο, έτσι δεν είναι;

    Φοιτ.: Μάλιστα.

    Καθ..: Λοιπόν, ποιος τα δημιούργησε;

    Φοιτ.: ...

    Καθ.: Η επιστήμη λέει ότι χρησιμοποιείς τις 5 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 316 | Added by: marilou | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Βρέθηκε φεγγάρι που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή;

    Πριν από λίγους μήνες επιστήμονες εντόπισαν έναν πλανήτη στο Kepler 16, ένα σύστημα που αποτελείται από δύο άστρα. Ομάδα αστροφυσικών στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι πιθανό ο πλανήτης να διαθέτει έναν δορυφόρο που πιθανώς να διαθέτει συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής.

    Το σύστημα Kepler 16 βρίσκεται σε απόσταση 200 ετών φωτός ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 378 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το φεγγάρι μοιάζει τόσο κοντά...

    Ποιος είπε ότι μόνον η πανσέληνος προσφέρεται για ωραίο θέαμα και για ωραίες φωτογραφίες;

    Εχει και η φθίνουσα φάση της Σελήνης την ομορφιά της, ιδιαίτερα σε κάτι περιπτώσεις όπως αυτή, όταν μοιάζει να... ζουλιέται όσο ακριβώς χρειάζεται για να χωρέσει στο κοίλωμα του όρους Σβάιερσπιτσε στην Ελβετία.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 320 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Διαλέξτε παράξενα αλλά και πρωτότυπα προσκλητήρια!

    Πώς έχετε στα αλήθεια φανταστεί το δικό σας προσκλητήριο γάμου; Συμβατικό, απλό και μινιμαλιστικό. Ή μήπως πιο εξεζητημένο.

    Τα ακόλουθα προσκλητήρια μόνο θεότρελα θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κάποιος!

    Βέβαια τα γούστα του καθένα μας ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα, εξτρίμ και λίγο πιο περίεργα! Οπότε για τα πιο ακραία γούστα υπάρχουν οι σακούλες ρυζιού, οι σοκολάτες αλλά και οι αποδείξεις αγάπης!

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 369 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Το "Μάγισσες φέρτε βότανα" ακούγονταν μέσα από φέρετρο!

    Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σε μία κηδεία σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς από το φέρετρο ακουγόταν το τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα».

    Οι περισσότεροι πάγωσαν, κάποιοι χαμογέλασαν και ο ιερέας αναγκάστηκε σοκαρισμένος να διακόψει προσωρινά το μυστήριο.

    Ωστόσο, υπάρχει και μία εξήγηση. Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

    Ο ένας ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 361 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-14 | Comments (0)

    Γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι!

    Όταν ο καλλιτέχνης θέλει να εκφραστεί, δεν έχει μεγάλη σημασία ποιο είναι το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιήσει ως «πρώτη ύλη».

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο μοναδικά γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του 28oυ «Ice and Snow Festival» ! Θα σας καταπλήξουν!



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 328 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Η καρδιά δότη βρέθηκε στην άσφαλτο!

    Στην μέση του δρόμου έπεσε μια καρδιά δότη την οποία και μετέφεραν προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου στην Πόλη του Μεξικού.

    Η βιασύνη τους και το άγχος, απόλυτα κατανοητό, όμως το ψυγείο άνοιξε και η καρδιά βρέθηκε στην άσφαλτο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

    Αμέσως σήκωσαν τη γεμάτη πάγο σακούλα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, απ’ όπου αρκετές ώρες μετά ο διοικητής του ιατρικού κέντρου, Falcony Rodrigo Lopez, ανακοίνωσε ότι… η επέμβαση ήταν επιτυχής.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 310 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-13 | Comments (0)

    Μητέρα βίαζε την κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά

    Μητέρα βίαζε την ανήλικη κόρη της για να την εκπαιδεύσει σεξουαλικά.

    Ακόμα και οι πιο έμπειροι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την 37χρονη από την Αυστραλία, η οποία βίαζε την 11χρονη κόρη της και έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να «φτιάχνεται»!!!

    Το δικαστήριο έμεινε άφωνο με την σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της μικρής, ο οποίος ζει χωριστά από την μητέρα της.

    Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 341 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-11 | Comments (0)

    Η 26χρονη Οριάνθη Παναγάρη συγκαταλέγεται στις καλύτερες κιθαρίστριες στον κόσμο...

    Η Οριάνθη, η οποία έχει γεννηθεί στις 22 Ιανουαρίου 1985 και έχει μεγαλώσει στη Μελβούρνη, κατάγεται από το Βαρθολομιό (όπου και ζούν σήμερα συγγενείς της)! Άρχισε να μαθαίνει μουσική και πιάνο από τριών ετών, να παίζει ακουστική κιθάρα από έξι χρονών και άρχισε ηλεκτρική κιθάρα όταν ήταν 11 ετών.
    Λέει η ίδια:
    «Οι κιθάρες του πατέρα μου βρίσκονταν ένα γύρω μέσα στο σπίτι, άκουγα δίσκους με κιθάρα στο στέρεο και προσπαθούσα να μεταφέρω τους ήχους από το πιάνο στην κιθάρα».
    Στα 15 άφησε το σχολείο και επικεντρώθηκε στη σύνθεση και παρουσίαση τραγουδιών.
    Ήδη από τα 14 έπαιζε σε διάφορα γκρουπ της Αδελαΐδας. Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως προπομπός σε συναυλία ήταν για τον Ιταλοαμερικανό κιθαρίστα και τραγουδιστή Στιβ Βάι, στα 15 της.
    Στα 14 ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο "Under the Influence", με δικές της εκτελέσεις κομματιών από μουσικούς που την είχαν επηρεάσει. Είχε την τύχη να συναντήσει και να παίξει με τον Κάρλος Σαντάνα στα 18 της, στην πατρίδα της. Αυτός την προσκάλεσε να ανέβει να παίξει μαζί του στη συναυλία και έπειτα την κράτησε να τον συνοδεύσει σε όλο το κονσέρτο.
    Οριάνθη υπέγραψε με την αμερικανική δισκογραφική εταιρία Geffen Records, ζει στο Λος Άντζελες και ετοιμάζει δίσκο.
    Ήταν η "εκλεκτή" που είχε επιλεγεί από τον Μάικλ Τζάκσον για να παίξει κιθάρα στην περιοδεία This Is It. Δυστυχώς, όμως, ο θάνατος του Βασιλιά τη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 338 | Added by: alexia | Date: 2012-01-11 | Comments (0)

    Φρίκη στη Γερμανία: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια

    Σοκ και κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Γερμανία η παραδοχή ενώπιον δικαστηρίου από ιερέα, ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς τρία αγόρια για περισσότερα από οκτώ χρόνια.

    Το ένα εκ των θυμάτων του το προετοίμαζε για την πρώτη του Θεία Κοινωνία ενω τα δύο άλλα ανήλικα αγόρια, δύο αδέλφια, κακοποιούνταν κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορα μέρη όπως η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι.

    Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 356 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-11 | Comments (0)

    Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, απλά ο Axl βγήκε και είπε πως δεν αποκλείεται να συναντηθεί ξανά μουσικά με τους Slash, Duff McKagan και Izzy Stradlin, με την προϋπόθεση πως θα ενταχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame.
    Να σημειωθεί πως το συγκρότημα έχει λάβει μια υποψηφιότητα για ένταξή του στο Hall of Fame.

    Μιλώντας σε γνωστό βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Axl τόνισε ότι ένα reunion των Guns N' Roses δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί.
    Συγκεκριμένα είπε πως "ο Elton John μου μίλησε πρώτος γι` αυτό το ενδεχόμενο. Δεν ξέρω αν και πότε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως καταλαβαίνω ότι μια υποψηφιότητα για το Rock Hall Of Fame σημαίνει πολλά για τους fans μας. Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον. Ξέρω ότι αρκετοί φίλοι μας θα ήθελαν να μας ξαναδούν μαζί."
    Όμως και ο Slash είπε πως έχει σκεφτεί μια πιθανή επανένωση του συγκροτήματος στην αρχική του σύνθεση, αλλά γνωρίζει πως η κατάσταση δεν είναι σταθερή.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 324 | Added by: alexia | Date: 2012-01-12 | Comments (0)

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 361 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-01-12 | Comments (4)

    « 1 2 ... 105 106 107
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz