Πλένουμε το κρέας με ξύδι και το βάζουμε στη μαρινάτα για 12 ώρες.
Αφαιρούμε το κρέας και τα λαχανικά, κρατώντας το ζωμό της μαρινάτας και τα σωτάρουμε με 3 κουταλιές βούτυρο μέχρι να μαραθούν.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το κρέας με το ζωμό της μαρινάτας και το νερό, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη και το ζωμό βοδινού. Βράζουμε για 5 - 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 1 ώρα.
Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε για 5 λεπτά και τα λαχανικά.
Μόλις βράσουν βγάζουμε το κρέας και τα λαχανικά και κρατάμε το ζωμό.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε 2 κουταλιές βούτυρο, σωτάρουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το ζωμό που έχουμε κρατήσει. Βράζουμε ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το κρέας με τη σάλτσα του γαρνίροντας με τα λαχανικά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.