Δευτέρα, 2024-07-01, 7:15 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάιος » 25 » Σεξ με τον Πινόκιο: Και οι Αντρες προσποιούνται στο σεξ...
    10:30 PM
    Σεξ με τον Πινόκιο: Και οι Αντρες προσποιούνται στο σεξ...
    Σεξ με τον Πινόκιο: Και οι Αντρες προσποιούνται στο σεξ...

    Περιοδικά και σεξολόγοι μας έχουν "φάει" τα αυτιά με τον ψεύτικο οργασμό των γυναικών, αλλά μη νομίζετε ότι και οι άντρες δεν προσποιούνται στο σεξ. Σε διάφορες έρευνες που έχουν γίνει για το θέμα ένα 10-25% των αντρών απαντά ότι υπήρξαν φορές που έχει προσποιηθεί ότι έφτασε σε οργασμό και αν αναρωτιέστε πως το κάνουν... σας λέμε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει. 

    Ενα από τα πιο συνηθισμένα κόλπα του άντρα είναι να «τελειώσει» μέσα στη σύντροφό του. Με αυτόν τον τρόπο έχει αρκετές ελπίδες εκείνη να μην το πάρει χαμπάρι, αλλά ακόμα και αν υποπτευθεί κάτι εκείνος απαντά πως δεν είχε αρκετό σπέρμα... Ενα άλλο κόλπο είναι να κάνει πως τελειώνει πάνω σε μια πετσέτα, μετά τη μαζεύει γρήγορα-γρήγορα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. 

    Οι λόγοι που μερικοί άντρες το κάνουν δεν διαφέρουν και τόσο από τους λόγους που το κάνουν και κάποιες γυναίκες. Ο πιο συνηθισμένες αιτίες που κάνουν ένα άντρα να προσποιείται οργασμό είναι όταν πάει για πρώτη φορά με μια γυναίκα η οποία δεν είναι στο κρεβάτι όπως την περίμενε ή όταν ναι μεν του αρέσει πολύ η γκόμενά του αλλά δεν θέλει να της δείξει ότι κάτι πάει στραβά. 
     
    10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:
     
    10. Για να τελειώσει κάπου αλλού: 
    Μερικοί θέλουν να τελειώσουν πάνω στο πρόσωπο της γκόμενάς τους όπως βλέπουν στις πορνό ταινίες, αλλά ξέρουν πως λίγες γυναίκες το γουστάρουν. Ετσι κάνουν την εξής απατεωνιά. Προσποιούνται ότι έχουν τελειώσει και εκεί που η άλλη δεν το περιμένει τις έρχονται στο πρόσωπο. Αυτή η πρακτική βέβαια είναι αρκετά σπάνια και την ακολουθούν τύποι που δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη γυναίκα και δεν ενδιαφέρονται αν θα ξαναδούν το πρόσωπο που μόλις έκαναν σεξ.
     
    9. Δεν έχουν τα ίδια βίτσια: 
    Μερικοί άντρες αν δεν ικανοποιήσουν ένα βίτσιο τους δεν μπορούν να τελειώσουν με τίποτα. Συνήθως όταν είναι στη αρχή μιας σχέσης διστάζουν να πουν τι θέλουν στο κρεβάτι, φοβούμενοι ότι θα φρικάρουν τη γκόμενά τους. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό. Γι αυτό προσποιούνται μέχρι να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να αποκαλύψουν τα γούστα τους.
     
    8. Αντισεξουαλικη συμπεριφορά: 
    Αν ένας άντρας βρεθεί στο κρεβάτι με μια γυναίκα που έχει αντισεξουαλική συμπεριφορά ή κάνει περίεργα πράγματα, όπως να τον χτυπάει πολύ δυνατά κλπ υπάρχει περίπτωση να προσποιηθεί οργασμό γιατί θέλει να την κάνει μια ώρα αρχύτερα. Βέβαια το τι θεωρείται αντισεξουαλική συμπεριφορά και το τι μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα έχει να κάνει με το τι του αρέσει στο σεξ, αλλά υπάρχουν και μερικά πράγματα που σχεδόν κανείς δεν τα γουστάρει όπως το να τον συγκρίνουν με κάποιον άλλον, να μιλάει η γυναίκα ασταμάτητα κλπ.

    7. Οταν το σεξ γίνεται πολύ δεσμευτικό:
    Για αρκετούς άντρες είναι μεγάλο ξενέρωμα να συνδέει η γυναίκα το σεξ με τη σχέση. Αν ακούσουν «Πόσο με αγαπάς;» και τέτοια παρόμοια μπορεί η διάθεση τους να πέσει... κατακόρυφα.
     
    6. Γίνεται τύφλα: 
    Το σεξ και το αλκοόλ έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Απο τη μια μπορεί να κάνει έναν άντρα να πάει με κάποια που δεν θα το σκεφτόταν ποτέ και από την άλλη αν έχει γίνει πίτα θα δυσκολευτεί πολύ να τελειώσει. Υπάρχει επίσης η περίπτωση με το που φτάσει στο σπίτι με τη γκόμενα να έχει συνέλθει κάπως και να μετανοιώσει να πάει μαζί της. Αλλό ένα πρόβλημα είναι η στύση: μερικοί προσποιούνται ότι τελείωσαν γρήγορα γιατί ξέρουν ότι το πέος του δεν θα κρατηθεί για αρκετή ώρα ντούρο. 

    5. Υπερδραστηριότητα:
    Μερικοί άντρες είτε γιατί αυνανίζονται πολύ, είτε γιατί έχουν και άλλες σχέσεις, είτε γιατί το κάνουν πολλές φορές με την γκόμενά τους, έχουν ναι μεν στύση αλλά δεν έχουν να βγάλουν καθόλου σπέρμα. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι μια γυναίκα τους ερεθίζει τόσο πολύ ώστε τους σηκώνεται πολύ εύκολα αλλά... η δεξαμενή τους είναι άδεια. Ετσι προσποιούνται ότι τελειώνουν μαζί της για να μην της το χαλάσουν.
     
    4. Αλλα περίμενε και άλλα βρήκε: 
    Σε κάποιες περιπτώσεις οι άντρες που έχουν κυνηγήσει πολύ μια γυναίκα όταν τελικά βρεθούν μαζί της στο κρεβάτι απογοητεύονται. Αν ας πούμε πίστευαν πως στο στήθος ήταν αρκετά καλό και μένοντας γυμνή ανακαλύψουν ότι φορούσε wonder bra, η αν η κλειτορίδα της είναι σαν μικρό πέος τότε όλη η εικόνα που είχαν στο μυαλό τους πριν, έχει χαλάσει.
     
    3. Βαρεμάρα:
    Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει στα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνια σχέση. Αυτό βέβαια διορθώνεται αν το ζευγάρι ακολουθήσει τις συμβουλές των σεξολόγων που λένε ότι πρέπει να δοκιμάζουν νέα μέρη και νέες στάσεις στο σεξ για να ξαναζωντανέψουν τη σεξουαλική τους ζωή.
     
    2. Για να γλιτώσει τη μουρμούρα: 
    Αν κάποια στιγμή ένας άντρας δεν μπόρεσε να τελειώσει και μετά είχε κρεβατομουρμούρα, τότε είναι πιθανό την επόμενη φορά που δεν θα μπορεί να έρθει σε οργασμό, να προσποιηθεί για να γλιτώσει τη γκρίνια. Το πρόβλημα είναι πως αν η γυναίκα δημιουργήσει σε έναν άντρα τέτοιο άγχος μπορεί εκείνος να το κάνει σύστημα και αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και για τους δύο. 

    1. Δεν τον «άναψε»: 
    Είναι λάθος να πιστέψουμε πως αν μια φορά ένας άντρας προσποιηθεί οργασμό αυτό σημαίνει πως δεν γουστάρει πια τη σύντροφό του. Μπορεί τη συγκεκριμένη φορά, εκείνη να μην είχε περιποιηθεί τον εαυτό της ή να μην είχε όρεξη και η ίδια. Αλλά αυτά είναι θέματα που λύνονται πολύ απλά. Ομως υπάρχει και η περίπτωση η γυναίκα να μην ελκύει πια καθόλου το σύντροφό της και αυτό είναι χοντρό πρόβλημα. 

    Category: Sex Tpis & Σχέσεις !!! | Views: 394 | Added by: Lost-Empire | Tags: προσποιούνται στο σεξ, соединили Екатеринбург, Σεξ, sex tips, Оптические линии связи | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 22
    Φίλοι-Επισκέπτες: 22
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz