200γρ. καπνιστό σολωμό, κομμένο σε λωρίδες (γίνεται και με φρέσκο σολωμό, αλλά πού να τρέχεις)
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
60γρ. τριμμένο τυρί της προτίμησής σας
μισή κούπα γάλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
άνηθο
αλάτι
φρεσκοτριμένο πιπέρι
μπούκοβο
κάρυ
Η εκτέλεση:
Βράζετε τις πατάτες και τα σπαράγγια μέχρι να μαλακώσουν (10' περίπου για τις πατάτες, 3-5' για τα σπαράγγια). Ανακατεύετε καλά τα αυγά με το γάλα και το τυρί και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τα υπόλοιπα μπαχαρικά και τον άνηθο. Ζεσταίνετε
σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και στο μεταξύ προσθέτετε στο
μείγμα το σολωμό, το κρεμμύδι, τις πατάτες και τα σπαράγγια. Ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύετε ώστε να απλωθούν σχετικά ομοιόμορφα τα υλικά. Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί κι από τις δύο μεριές, περίπου 10' την καθεμία.
Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά, λίγα λεπτά υπομονή, να "σταθεί" και σερβίρετε!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.