Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά για τη σάλτσα: το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τις φέτες του πορτοκαλιού, το ξύδι, το μέλι, το ξύσμα του πορτοκαλιού, λίγο δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε να πάρουν μια βράση και τα βγάζετε από τη φωτιά.
Βάλτε τα στήθη του κοτόπουλου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχει ζεσταθεί καλά (ή εναλλακτικά ψήστε τα στο φούρνο σε ταψάκι). Σε 2 λεπτά αναποδογυρίστε τα στήθη ώστε να ψηθεί για λίγο και η άλλη πλευρά. Στη συνέχεια χαμηλώστε πολύ τη φωτιά, ρίξτε τη σάλτσα που έχετε στο κατσαρολάκι και αφήστε τα φιλέτα κοτόπουλου να σιγοψηθούν και τη σάλτσα να δέσει καλά.
Θα χρειαστείτε συνολικά περίπου 30 λεπτά ψησίματος. Μην ξεχνάτε να αναποδογυρίζετε συνεχώς το κοτόπουλο ώστε να ψηθεί καλά και να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρετε βάζοντας στην άκρη κάθε στήθους ένα κλωναράκι φρέσκου δεντρολίβανου και περιχύνοντας το στήθος με τη σάλτσα πορτοκαλιού.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.