Κυριακή, 2024-09-29, 1:23 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » «Γνωρίζω την Ελλάδα»
    Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία


    Η κοινωνία της Λάρισας δοκιμάζεται από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου μαθητή Γυμνασίου. Ο νεαρός βρέθηκε από τον παππού του, κρεμασμένος στο μονόζυγο του δωματίου του, ενώ για βρόγχο είχε χρησιμοποιήσει την μπλούζα του.

    Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι αιτίες που οδήγησαν τον νεαρό είναι μέχρι στιγμής άγνωστες, αλλά ενδεχομένως να διευκρινίζονται στο σημείωμα που άφησε πίσω.

    Σύμφωνα με τοπικά blogs, ο μαθητής ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και έμενε με τους παππούδες του
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 207 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-26 | Comments (0)

    Στην κατάψυξη θα μπει για δεύτερη φορά η χώρα, καθώς τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ αύριο Παρασκευή αναμένονται χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


    Ήδη η Βόρεια Ελλάδα έχει ντυθεί στα «λευκά», με τον υδράργυρο στη Θεσσαλονίκη να μην ξεπερνά στις περισσότερες περιοχές τους 3 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 7 βαθμούς.

    Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις.

    Στην Κατερίνη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.

    Στα λευκά είναι από χθες το βράδυ η ορεινή Ηλεία χωρίς βέβαια να εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

    Το μοναδικό πρόβλημα -που αντιμετωπίζεται- είναι στους μαχαλάδες της Δίβρης αφού η μορφολογία του εδάφους και οι στενοί δρόμοι δεν επιτρέπουν στα μηχανήματα και τα συνεργεία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που εργάζονται από χθες πυρετωδώς να επέμβουν.
    [img]http://www.protothema.gr/files/1/2012/hlia%203.jpg[/img]

    Ειδυλλιακό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφώσει ο χιονιάς των τελευταίων ημερών στην πόλη των Καλαβρύτων. Τα σοκάκια, οι δρόμοι, τα σπίτια έχουν ντυθεί στα λευκά προκαλώντας τον επισκέπτη να βρεθεί στα ορεινά της Αχαΐας. Γι αυτό άλλω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 174 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-26 | Comments (0)

    Το κόλπο που επιχείρησε μια γυναίκα για να περάσει ναρκωτικά στον κρατούμενο φίλο της, ήταν πολύ παλιό και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Ναυπλίου αποδείχθηκαν καλά «διαβασμένοι». Έτσι, δεν άργησαν να εντοπίσουν την ηρωίνη που είχε κρύψει στις φόδρες.


    Η 32χρονη πήγε στις φυλακές κατά τη διάρκεια του κανονικού επισκεπτηρίου, με το πρόσχημα ότι ήθελε να επισκεφθεί τον 40χρονο κρατούμενο και να του παραδώσει ένα δέμα με μερικά ρούχα. Αγνοούσε, φαίνεται, πως όλα τα δέματα και το περιεχόμενό τους ελέγχονται εξονυχιστικά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

    Κατά τον έλεγχο βρέθηκε μέσα στις φόδρες ενός από τα ρούχα μια μικρή συσκευασία η οποία περιείχε τρία γραμμάρια ηρωίνης. Έτσι, η επισκέπτρια συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό ίδρυμα, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 186 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-26 | Comments (0)

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img={4B98E30F-4F58-46C9-93A6-D8247EB28977}_ASTEGOS.jpg&w=577[/img]

    Ένα αδρό μόνο σχεδιάγραμμα του αθηναϊκού «χάρτη των νεοαστέγων», με τον αριθμό τους να παραμένει άγνωστο, παρουσίασαν στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο υφυπουργός υγείας, ο δήμαρχος Αθηναίων, και εκπρόσωποι της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Εκκλησίας την Τρίτη.

    Τα στοιχεία φορέων και οργανώσεων σκιαγραφούν τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο, με οφειλέτες στην εφορία ή/και στα ασφαλιστικά ταμεία να «προστίθενται» στον πληθυσμό των αστέγων, ενώ οι φορείς καλούν την πολιτεία σε άμεση ενίσχυση των μονάδων κοινωνικής πρόνοιας για την ανάσχεση του φαινομένου.

    Από τις εκθέσεις ειβεβαιώνεται πως εξαιτίας της κρίσης βγήκαν στο δρόμο άνθρωποι που ζούσαν εύπορα πριν το ξέσπασμά της, πως στους «νεοάστεγους» πια περιλαμβάνονται και ολόκληρες οικογένειες. Ο αριθμός -έστω και κατά προσέγγιση- όσων μένουν με χαρτόνια και κουβέρτες στο Ζάππειο, την Κουμουνδούρου, τη Σανταρόζα, το Γκάζι, στα παγκάκια, κάτω από γέφυρες, έξω από κλειστά καταστήματα, είναι αδιευκρίνιστος.

    Αρκετοί από όσους έχουν χάσει την στέγη τους και βρίσκουν προσωρινό καταφύγιο σε 52 σημεία της Αθήνας είναι οφειλέτες της εφορίας. Το πρόβλημα ανατροφοδοτείται ιδιαίτερα και εξαιτίας των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία: Οι «νεοαστέγοι» με οφειλές δεν μπορούν να βγάλουν βιβλιάριο απορίας, με αποτέλεσμα να ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 190 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-25 | Comments (0)

    ΑΠΟΡΙΑ: γιατί τόση χλαπαταγή, επειδή ο υπουργός Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε δημοσίως ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο;

    Υπάρχει κανείς, Ελληνας πολίτης που να πιστεύει, πραγματικά ότι οι 300 της Βουλής, αυτοί που το ψήφισαν και αυτοί που δεν το ψήφισαν, το διάβασαν; Να μην τρελαθούμε!

    Άλλωστε το είπε και η Κατσέλη: Τρεις ώρες πριν το ψηφίσει το πήρε στα χέρια της. Και να ήθελε να το διαβάσει, δεν είχε τον χρόνο.

    Αν θα έπρεπε να κάνουμε μία... τρελή μαντεψιά, (wild guess που λένε και οι Άγγλοι) από τους 300 άντε να το έχουν διαβάσει οι 50 και πολλούς λέμε. Από τους υπόλοιπους κάποιοι διάβασαμ τα... SOS που άλλοι τους είχαν υπογραμμίσει, άλλοι το ξεφύλλισαν και άλλοι το κράτησαν για να κάνουν αέρα. Ότι έχει δίκιο ο Σημίτης σχετικά με το πόσο απροετοίμαστοι και υπό το κράτος πανικού μας οδήγησαν σε αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία.

    Με δύο λόγια, αδιάβαστοι μας έστειλαν... αδιάβαστους όλους.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 192 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-25 | Comments (0)

    ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


    Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων και ιδίως το ζήτημα της σύνδεσής της με την οικονομική κατάσταση της χώρας, οι όροι της ιδιωτικής χρηματοδότησης, η διαφάνεια, οι διαδικασίες ελέγχου των οικονομικών τους και τραπεζική δανειοδότηση τους, τίθενται στο τραπέζι του διαλόγου, όπως προκύπτει από σχετικό υπόμνημα που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    Ο κ. Γιαννίτσης, αναφερόμενος στην ανάγκη να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για το «μαύρο πολιτικό χρήμα», επισημαίνει στο υπόμνημά του ότι «το γενικότερο κλίμα που σήμερα κυριαρχεί σε επίπεδο κοινωνίας σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και τα φαινόμενα διακίνησης πολιτικού χρήματος δείχνουν ότι υπάρχουν πολλές αδυναμίες».

    «Στην όποια αντίκρουση της υπόθεση αυτής», τονίζει με έμφαση, «δεν βοηθά το πραγματικό γεγονός ότι τα περισσότερα κόμματα σήμερα είναι χρεωμένα σε τράπεζες με σημαντικά ποσά. Τούτο βεβαίως δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και άρα να αφήσουμε ανυπεράσπιστα τα δημοκρατικά επιτεύγματα της μεταπολιτευτικής περιόδου, κατά την οποία τα πολιτικά κόμματα έπαιξαν καθοριστικό και θετικό ρόλο. Οφείλουμε όμως να στοχαστούμε και να προβληματιστούμε σε προβλήματα που όλοι σήμερα αναγνωρίζουμε, αλλά και να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις εξαιρετικές συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα και η ελληνική κοινωνία στην οποία εν τέλ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 185 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-25 | Comments (0)

    Καταιγιστικές εξελίξεις



    Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο μπαίνουν όσα καταγράφονται στο πόρισμα του επικεφαλής της αρχής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα εισαγγελέα Παναγιώτη Νικολούδη σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος των ΔΕΣΜΗΕ-ΡΑΕ με τις εταιρείες Hellas Power και Energa.

    Με αφορμή το πόρισμα αυτό η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία ανάθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα του εισαγγελέα Νικολούδη προκύπτει ότι δεν αποδόθηκαν ποτέ στον ΔΕΣΜΗΕ (διαχειρίζεται το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρισμού) 120 εκατ. ευρώ, που έπρεπε να καταβάλλουν οι Hellas Power και Energa, πόσο που είχαν εισπράξει από τους πελάτες τους μέσω των λογαριασμών για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

    Αντίθετα, τα χρήματα αυτά κατά πληροφορίες κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Οι συγκεκριμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν ήδη δεσμευθεί από την αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα οι δυο εταιρείες επιχειρήθηκε να μεταβιβαστούν σε αραβο-ρωσικό fund.

    Νωρίτερα το protothema.gr μετέδωσε ότι οι δύο εταιρείες διαγράφηκαν από τα μητρώα της ΡΑΕ και του ΔΕΣΜΗΕ, με αποτέλεσμα οι περίπου 20 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 191 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-25 | Comments (0)

    Ελλάς το μεγαλείο σου

    Πλήθος αρνητικών σχολίων είχε προκαλέσει πριν λίγες ημέρες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του protothema.gr για το κλειδωμένο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων εν μέσω βαρυχειμωνιάς.

    Σε μια εποχή που οι άστεγοι στην πρωτεύουσα πολλαπλασιάζονται ανησυχητικά και ο κίνδυνος για την υγεία τους είναι ορατός λόγω της κακοκαιρίας, ο υπεύθυνος του ΚΥΑΔΑ, κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, δικαιολογώντας την απόφαση του δήμου να αφήσει χωρίς καταφύγιο τους άστεγους, είχε υποστηρίξει τότε: «Απόψε, επειδή δεν μιλάμε για έκτακτες καιρικές συνθήκες και η θερμοκρασία έχει ανέβει σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες, αποφασίστηκε να μην ανοίξουν οι πόρτες του Ρουφ».

    Το κλείσιμο του γυμναστηρίου στο Ρουφ για τους άστεγους προκάλεσε τις διαμαρτυρίες αγανακτισμένων πολιτών και τις ευθείες βολές εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, καθώς και του αρμόδιου για θέματα σίτισης και στέγασης των αναξιοπαθούντων του δήμου, κ. Αποστολόπουλου.

    Σήμερα, το protothema.gr δημοσιεύει το έγγραφο που έφτασε πριν από ένα μήνα (20-12-11) από το υπουργείο Υγείας και Kοινωνικής Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Αττικής και τους αντίστοιχους δήμους, σχετικά με την στέγαση αστέγων σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

    Οι αρμόδιοι φορείς κρίνουν ως ακραίες καιρικές συνθήκες, που επιβάλλουν την επί 24ωρου βάσεως περίθαλψη αστέγων, θερμοκρασίες κάτω από τους 4 βαθμούς Κελσίου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 216 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-25 | Comments (0)



    Πόσο εύκολο είναι για σένα να περιγράψεις την οικονομική κρίση; Δύσκολα σου βάζω ε; Κάποιος όμως τα κατάφερε μέσα σε ένα video και 59 δευτερόλεπτα.
    Το blog “Powerline” διοργάνωσε έναν διαγωνισμό με βραβείο 100.000 δολαρίων για οποιονδήποτε μπορέσει να παρουσιάσει με τον πιο αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο την σημασία και το δράμα της οικονομικής κρίσης. Ο διαγωνισμός έγινε, τα 100.000 δολάρια δόθηκαν (στο λέω σε περίπτωση που σκέφτηκες να συμμετέχεις τώρα στον διαγωνισμό), αλλά μπορείς να δεις το βίντεο που κέρδισε. Και είναι τόσο εκπληκτικό, όσο και τρομακτικό για το δράμα της οικονομικής κρίσης.

    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 216 | Added by: ApocalipseGP | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Οι Πολίτες κατά του χρέους έκαναν σήμερα νέα διαμαρτυρία στα...
    γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι Ηρακλείου.

    Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας συναντήθηκαν με τον αρμόδιο διευθυντή, Γιώργο Κουρλετάκη, από τον οποίο ζήτησαν για άλλη μία φορά να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε καμία διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για την οποία έχει πληρωθεί η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά δεν έχει πληρωθεί το ειδικό τέλος. Ο κ. Κουρλετάκης διαβεβαίωσε πως δεν έχει δοθεί εντολή διακοπής ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές.

    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 213 | Added by: marilou | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ανατριχιαστικές καταθέσεις από τα θύματα του «αιμοσταγούς» κυκλώματος της Θεσσαλονίκης. Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι βρήκαν τη δύναμη και εξομολογήθηκαν στις διωκτικές αρχές τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν στα χέρια των μελών των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων.

    Ενα γαϊτανάκι του τρόμου που για περισσότερα από δέκα χρόνια είχε εγκλωβίσει αμέτρητους πολίτες. Η μαφία του Βορρά είχε απλώσει τα δίχτυα της σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το «πελατολόγιό» της περιελάμβανε από διάσημους επιχειρηματίες και ανθρώπους της showbiz έως απλούς οικογενειάρχες και ανέργους, οι οποίοι κατέφυγαν στους εξοντωτικούς δανεισμούς των τοκογλύφων προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Οι αρχηγοί έδιναν εύκολα τα χρηματικά ποσά που τους ζητούσαν οι απελπισμένοι πολίτες, αφού ήξεραν ότι θα τα πάρουν πίσω με τόκο που έφτανε μηνιαίως έως και 80% ή θα τους ανάγκαζαν να τους παραχωρήσουν τις περιουσίες τους.

    Αν κάποιοι από τους οφειλέτες τους καθυστερούσαν τη δόση ή δεν δέχονταν τους επιπλέον τόκους που τους επέβαλλαν οι τοκογλύφοι, τότε εκείνοι φρόντιζαν να τους δείξουν με τον κατάλληλο τρόπο ότι δεν είχαν άλλη επιλογή. Με βασανισμούς ή ένα όπλο στον κρόταφο τα θύματα αναγκάζονταν τελικά να υπογράψουν ό,τι τους υπαγόρευαν οι αδίστακτοι κακοποιοί.

    ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ

    Ενα από τα θύματα της πρώτης ομάδας, το οποίο είχε απευθυνθεί στις Αρχές προκειμένου να γλιτώσει από το μαρτύριο στο οποίο τον υπέβαλαν οι τοκογλύφοι, περιέγραψε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 183 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των μελών της μαφίας της Θεσσαλονίκης τόσο μεταξύ τους όσο και με τα θύματά τους. Η συνομιλία όμως που κλέβει την παράσταση είναι του φερόμενου ως αρχηγού της μίας από τις τέσσερις ομάδες Αλέξανδρου Μελέτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ όχι μόνον έχει πάρει χρήματα από την ομάδα του Μελέτη, αλλά συζητούν και για το 2012.

    Ν: Ελα.
    Μ: Ελα, φίλε, τι έγινε; Τι λέει;
    Ν: Λοιπόν, πες μου κάτι.
    Μ: Πες μου.
    Ν: Γιατί τα βλέπω μακροπρόθεσμα.
    Μ: Πες μου.
    Ν: Πες ότι εμείς τελειώνουμε, ρε παιδί μου. Εντάξει, πάει καλά η συναυλία μου.
    Μ: Ναι.
    Ν: Ολα ΟΚ.
    Μ: Ναι, τα έδωσες; Εσπρωξες εισιτήρια; Εντάξει, έγινε δουλειά; Για σε περισσέψανε;
    Ν: Τι είπες;
    Μ: Εισιτήρια έδωσες; Εσπρωξες; Για σε περισσέψανε; Με τη συναυλία τώρα αυτήνα;
    Ν: Εχω κι άλλα, αλλά ανεβαίνει πολύ η πώληση. Δηλαδή είμαι θετικός εγώ και κάθε μέρα πουλάω παραπάνω, έχω άλλες δέκα μέρες.
    Μ: Αρα, είσαι σε καλό δρόμο.
    Ν: Εχω περάσει τα… ό,τι βγάζω είναι κέρδος σου λέω τώρα. Είμαι σε καλό δρόμο, ρε παιδί μου.
    Μ: Α, ωραία.
    Ν: Τώρα έχω να πουλήσω δέκα μέρες ακόμα.
    Μ: Α, ωραία, ωραία. Μπράβο.
    Ν: Ακουσέ με λίγο.
    Μ: Πες μου.
    Ν: Πες ότι τελειώνουμε, τελειώνει η συναυλία και τελειώνουμε μαζί.
    Μ: Ναι.
    Ν: Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε για το ’12 το ίδιο, σε βάση ετήσια;
    Μ: Ο,τι γουστάρεις μπορούμε να κάνουμε. Μαζί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 211 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Ολοκληρώθηκε ακόμη μία μέρα απολογιών των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο αδίστακτο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών.

    Από τα 18 άτομα που απολογήθηκαν σήμερα, μόνο 5 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και υψηλές εγγυήσεις. Συνολικά 13 άτομα αποφασίστηκε να προφυλακισθούν. Μεταξύ αυτών ο Γ.Π. φερόμενος ως αρχηγός της μίας εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, ο υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτεροι μπράβοι.

    Μέσα στα 5 άτομα που αφέθηκαν ελεύθεροι, είναι ο πρώην και ο εν ενεργεία τραπεζικός, με τους περιοριστικούς όρους να αφορούν απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ και εγγυήσεις από 20.000 – 200.000 ευρώ.

    Έτσι μετά από 3 μέρες απολογιών, έχουν απολογηθεί 47 άτομα, εκ των οποίων 28 έχουν προφυλακιστεί και 19 έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

    Αύριο απολογούνται ο Καραμπέρης φερόμενος ως αρχηγός της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης, ο Δημήτρης Λαμπάκης.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 197 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Με την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε το Πατρινό καρναβάλι.

    Το δρώμενο είχε τον τίτλο «Πέθανε ο Θείος», ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αχαιό πρώην Πρωθυπουργό.

    Οι καρναβαλιστές, σύμφωνα με το thebest, είχαν φτιάξει ένα ομοίωμα του Γιώργου Παπανδρέου το οποίο τοποθέτησαν μέσα σε φέρετρο.

    Μάλιστα το κηδειόχαρτο, που συνόδευε το φέρετρο, έγραφε:

    «Σήμερα κηδεύουμε τον τρισκατάρατο ΓΑΠ. Για καλή μας τύχη έφυγε από την πολιτική σκηνή.

    ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΝΤ».
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 204 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Τουλάχιστον 178 είναι οι νεκροί από τις πολλαπλές εκρήξεις που σημειώθηκαν στην πόλη Κάνο της Νιγηρίας, όπως , ανέφερε σήμερα γιατρός από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης.
    Λουτρό αίματος στην Νιγηρία

    Πρόκειται για την πιο πολύνεκρη επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

    "Έχουμε 178 νεκρούς στα δύο κύρια νοσοκομεία" δήλωσε γιατρός από το νοσοκομείο Μουρτάλα Μοχάμεντ στην Κάνο, επικαλούμενος στοιχεία από το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται καθώς και από το νοσοκομείο της Νασαράουα.

    "Μπορεί να υπάρξουν περισσότεροι, επειδή κάποια πτώματα δεν έχουν ακόμη μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ άλλα περισυλλέγησαν νωρίς" πρόσθεσε.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 207 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Νεκρή βρέθηκε μια 75χρονη γυναίκα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
    ΣΟΚ: Την έσφαξαν στο σπίτι της…

    Το περιστατικό έγινε στο Κοντοπούλι της Λήμνου. Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της νεκρή, έχοντας τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία, ωστόσο ακόμα είναι άγνωστα τα κίνητρα της δολοφονίας της.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 282 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Κρήτη με τρία νεαρά άτομα να χαροπαλεύουν…
    Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες - Ο ένας χαροπαλεύει!

    Οι νεαροί, ηλικίας 25 έως 30 ετών, επέβαιναν σε δίκυκλο σε δρόμο της περιοχής Μοίρες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στο έδαφος.

    Από τη πτώση, ο ένας υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δεύτερος θλάση στα πόδια και ο τρίτος, ευτυχώς, δεν έχει πάθει το παραμικρό..

    Μάλιστα, ο βαρύτερα τραυματισμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.[img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/3e85c93fd5754793931f362c2252d782_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 205 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε ένας πεζοπόρος στο φαράγγι Γωνιανόστην Κρήτη.
    Περιπέτεια για πεζοπόρο στο φαράγγι Γωνιανό

    Ο άτυχος άντρας δεν υπολόγισε σωστά τις δυνάμεις του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να βγει από το φαράγγι.

    Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ όπου και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 204 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 28χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Πύργου στα Ροίτικα, στο ύψος του "Παλατίνο".
    Νεκρός 28χρονος μοτοσικλετιστής στην Πάτρα

    Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού μοτοσικλετιστή και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη του και του οδηγού του αυτοκινήτου.

    Νεκρός είναι ο 28χρονος Ι.Παπανικολάου από την Οβρυά Πατρών και τραυματίας ο Χρ. Κωστούλιας 32 χρόνων από τα Νιφορεϊκα Αχαϊας.

    Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αγ.Ανδρέας» της Πάτρας ο συνεπιβάτης της μηχανής τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 159 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Σημαντικό «χτύπημα» στους λαθρέμπορους τσιγάρων κατάφεραν οι άνδρες του Λιμενικού στην Πάτρα.
    Προσπάθησαν να περάσουν χιλιάδες κούτες με λαθραία τσιγάρα

    Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε φορτηγό στην πύλη ελέγχου του νέου λιμανιού.

    Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν περίπου 30.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού ψυγείου, καθώς και ο 48χρονος συνοδηγός του, μετέφεραν επιμελώς κρυμμένες στον χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από χαρτοκιβώτια με γιαούρτια επάνω σε παλέτες, συνολικά 29.772 κούτες με τσιγάρα, χωρίς να κατέχουν νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης τους.

    Η ποσότητα των τσιγάρων θα μεταφερόταν λαθραία στο εξωτερικό.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 200 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Πονοκέφαλος" έχουν γίνει οι απεργίες για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι την εβδομάδα που μας πέρασε προσπαθούσαν μέσω internet να ενημερωθούν γι' αυτές.

    Υπερβολική αύξηση στην αναζήτηση του ελληνικού Google είχε η λέξη "απεργία" και το apergia.gr που έχει όλες τις απεργίες και στάσεις εργασίας που πραγματοποιούνται καθημερινά.

    Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών του internet για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που έγινε στις 18 Ιανουαρίου αφού οι επόμενες λέξεις με αυξημένη αναζήτηση ήταν "ΠΑΟΚ" και "ΑΕΚ"[img]http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/34b298f78467f2e431ba3607acfaaaab_M.jpg?t=1327148278[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 184 | Added by: ludia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Μια πραγματικά συγκινητική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και shares αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης.

    Η φωτογραφία δείχνει έναν άστεγο, καθισμένο στο πεζοδρόμιο και στην αγκαλιά του ένας σκυλάκος που κοιμάται. Ο άστεγος μάλιστα τον έχει κάτω από την κουβέρτα για να μην κρυώνει. Πρόκειται για μια από τις φωτογραφίες στις οποίες η εικόνα έχει τόση δύναμη ώστε τα λόγια να φαίνονται περιττά.

    Ο ένας ζει για τον άλλον και αντιμετωπίζουν μαζί την ίδια κατάσταση, ότι δεν έχουν στέγη και αναγκάζονται να κοιμούνται στο δρόμο. Και μοιράζονται μια ξεχωριστή αγκαλιά.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 169 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Mega «Minute to win it» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

    Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν απαιτεί γνώσεις παρά μόνο δεξιοτεχνία, γερά νεύρα και μπόλικη τύχη! Η συνταγή είναι απλή: Ένα πακέτο χαρτομάντιλα, μια τράπουλα ή ένα αυγό, λίγη εξάσκηση στο σπίτι και ένα λεπτό στη διάθεση των παικτών για να κερδίσουν!

    Κάθε παίκτης καλείται καλείται να περάσει 10 φαινομενικά απλές δοκιμασίες, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

    Μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να μελετήσουν από πριν τις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν και να κάνουν εξάσκηση μόνοι τους.

    Το «Minute to Win It» παίζεται εδώ και δύο χρόνια στο αμερικανικό δίκτυο NBC, ενώ τα δικαιώματά του έχουν εξασφαλίσει ακόμη 25 χώρες.

    «Το Minute to win it είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, έξυπνο και γρήγορο και χαίρομαι που μου ανατέθηκε απ' το κανάλι ...Θα έχω πολύ τρέξιμο απ' το πρωινό στα γυρίσματά μου και με ραδιόφωνο στο πρόγραμμά μου, μα φυσικά δεν γκρινιάζω. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές το να έχεις δουλειά- και δη παραπάνω από μια- είναι αληθινό δώρο...», δήλωσε o παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    Αυτή την περίοδο γίνεται η επιλογή των παικτών που υποβάλλονται σε ειδικά τεστ ώστε να αποδείξουν τις ικανότητές τους σε διάφορες και δύσκολες δοκιμασίες.[img]http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/5d2b5b05b3 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 204 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Η σημερινή γενική συνέλευση της Τηλέπτυπος (Μega) αποφάσισε την αύξηση κεφαλαίου με μετρητά για την άντληση συνολικών κεφαλαίων, ύψους έως 10.079.300 ευρώ, σε αναλογία μια νέα μετοχή ανά 3 παλαιές και τιμή διάθεσης τα 0,80 ευρώ ανά μετοχή.

    Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 26.458.162,50 ευρώ, ώστε να προκύψει ισόποσο ειδικό αποθεματικό, μέσω της μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης των μετοχών της από 1 ευρώ σε 0,30 ευρώ. Μετά την ως άνω μείωση, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται στο ποσό των 11.339.212,50 ευρώ, διαιρούμενο σε 37.797.375 κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης.

    Ακόμη εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έως του ποσού των 3.779.737,50 ευρώ για την άντληση συνολικών κεφαλαίων, ύψους έως 10.079.300 ευρώ, με την έκδοση νέων, κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών και την έκδοση έως 12.599.125 νέων, κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η καθεμία και τιμή διάθεσης 0,80 ευρώ ανά μετοχή.

    Μάλιστα οι μετοχές αυτές πρόκειται να διατεθούν στους παλαιούς μετόχους, με δικαίωμα προτίμησης, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετά ψήφου μετοχή ανά 3 παλαιές κοινές μετοχές.

    Η τιμή διάθεσης μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της εταιρείας, κατά το χρόνο της αποκοπής του δικαιώματος προτιμήσεως. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 199 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Μπορεί να διανύουμε την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, να χάνουμε τις δουλειές μας και τα βλέπουμε όλα μαύρα.

    Υπάρχουν όμως κάποια επαγγέλματα που αντιστέκονται στην κρίση και σύμφωνα με έρευνα που έκανε το site careerbuilder, οι επαγγελματικοί κλάδοι που θα επιβιώσουν παγκοσμίως είναι:

    Αποκατάσταση

    Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές, οι λογοθεραπευτές και οι φυσιοθεραπευτές που εργάζονται με ασθενείς που χρειάζονται αυτό το είδος της ιατρικής υποστήριξης φαίνεται ότι θα έχουν την πρωτοκαθεδρία από δω και στο εξής.

    Διαδίκτυο και ιστοσελίδες

    Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας δημιουργούν συνεχώς ανάγκες πάνω στο κομμάτι αυτό. Οι άνθρωποι που εργάζονται πάνω στη δημιουργία, τη διατήρηση και τη δημοσίευση κειμένων ιστοσελίδων, καθώς και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης προβλέπεται ότι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες καριέρας το επόμενο διάστημα.

    Ήδη μία νέα ειδικότητα που κάνει θραύση στο εξωτερικό αυτό το διάστημα είναι ο social sitter (η ορολογία προκύπτει από τη baby sitter), o οποίος αναλαμβάνει να ενημερώνει και να τρέχει τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, LinkedIn) ενός επαγγελματία όταν εκείνος δεν διαθέτει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 203 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας μεσήλικας οδηγός ταξί ο οποίος εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι.
    Μαχαίρωσαν οδηγό ταξί στο Σχηματάρι!

    Το πτώμα του 56χρονου αυτοκινητιστή βρέθηκε να κείτεται δίπλα στο αυτοκίνητό του ενώ έφερε στο λαιμό πλήγμα από μαχαίρι.

    Οι αστυνομικές αρχές εικάζουν πως κίνητρο της δολοφονία είναι η ληστεία, χωρίς φυσικά να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.[img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/ced65e4c0bc135483489c6020eecb855_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 199 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Αποκαλυπτικό είναι δημοσίευμα της Deutsche Welle, σχετικά με τις προθέσεις των hedge funds για το «ελληνικό κούρεμα».
    Οι κερδοσκόποι θέλουν να σύρουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

    Όπως αναφέρει το πρακτορείο το πόκερ για το ελληνικό PSI συνεχίζεται.

    Αν η ελληνική πλευρά υποχρεώσει με νόμο όλους τους ιδιώτες ομολογιούχους (εκτός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) να υποστούν απώλειες, ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό και ο Λουκάς Παπαδήμος, τότε τα hedge funds που κατέχουν ελληνικούς τίτλους θα αντιδράσουν.

    Θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.

    Για να προχωρήσει η Ελλάδα σε εισαγωγή ρήτρας θα πρέπει η συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής του ελληνικού χρέους να μην είναι επαρκής.

    Είναι όμως τόσο εύκολο για την ελληνική κυβέρνηση να επιβάλει απώλειες με μία απλή νομοθετική παρέμβαση; Και όμως είναι, εξηγεί ο καθηγητής Κρίστοφ Πάουλους.

    Διαβάστε τι λέει στην Deutsche Welle:

    «Κατά περίεργο τρόπο ναι, τόσο εύκολο είναι. Στα ομόλογα που έχουν ήδη εκδοθεί υπάρχει η δυνατότητα να επιβάλει κανείς τις αποκαλούμενες ρήτρες συλλογικής δράσης, collective action causes, οι οποίες θεωρείται ότι δεν έχουν αναδρομική ισχύ. Και αυτές οι ρήτρες ορίζουν ότι μπορούν να τροποποιηθούν οι όροι που διέπουν την έκδοση των ομολόγων, εφόσον συμφωνήσει σε αυτό η απαραίτητη και προβλεπόμενη πλειοψηφία των ομολογιούχων» δηλώνει ο Γερμανός καθηγητής.
    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 178 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Άφαντος παραμένει ένας νεαρός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού ο οποίος δεν βρέθηκε κατά την χθεσινή καταμέτρηση και αναζητείται.
    Αγνοείται κρατούμενος από τον Κορυδαλλό

    Πρόκειται για έναν 31χρονο ο οποίος έχει καταδικαστεί για κλοπές ο οποίος έγινε «καπνός» κατά τη καταμέτρηση των κρατουμένων στο ψυχιατρείο των φυλακών.

    Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι βρεθεί μέχρι στιγμής κάποια σημάδια απόδρασης,
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/768e389769352fc00ee631e2dcda5c84_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 202 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Επί ποδός βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, καθώς καθώς από τη Δευτέρα οργανώνεται σειρά κινητοποιήσεων από την Πανελλήνια Αγροτική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ).
    Θερμός Ιανουάριος για τους αγρότες

    Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ αλλά κι άλλων υποχρεώσεων, εξαιτίας των οποίων περιέρχονται σε δύσκολη θέση.

    Τη Δευτέρα, προγραμματίζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα.

    Για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση), ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), σχεδιάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.

    Στις 27 Ιανουαρίου, πρόκειται να γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας. Δυο ημέρες μετά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, θα γίνει κινητοποίηση στα Μάλγαρα και τη Λεπτοκαρυά.

    Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 4 Φεβρουαρίου, με συλλαλητήριο και πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, όπου θα διεξάγεται η 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων "Agrotica"[img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/b4a33f80384ad3923d679f4b6837e29a_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 171 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Με αφορμή τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην κωμόπολη Βέβτσανι της ΠΓΔΜ με θέμα την «κηδεία της Ελλάδας » ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο Κυριακάτικο κήρυγμα του , το χαρακτήρισε ως βλασθήμια .
    Άνθιμος: «Τι ανησυχείτε με 5 αεροπλάνα και 10 τανκς πήραμε τα Σκόπια»

    «Ο τότε πρωθυπουργός της Σερβίας Μιλόσεβιτς σε συνομιλία του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε αναφέρει : Τι ανησυχείτε με 5 αεροπλάνα και 10 τανκς το πήρατε το κατασκεύασμα σε 20 λεπτά. Κάποιοι θα αναρωτιούνται . Είστε υπέρ του πολέμου . Και φυσικά όχι . Θα πηγαίναμε ειρηνικά στα Σκόπια …».[img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/04a29d450b584bf3d24d88a4a5a0cd89_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 155 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Καταστροφικές χαρακτήρισε τις επιπτώσεις μιας πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης η υπουργός Παιδείας, χαρακτηρίζοντάς την ως νίκη του λαϊκισμού.
    «Πρωθυπουργός «τύπου Παπαδήμου» και στην επόμενη κυβέρνηση»

    «Αυτή την ώρα δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής», ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου, συμπληρώνοντας ότι «η ενότητα της χώρας προέχει».

    Μιλώντας σε ανοικτή δημόσια εκδήλωση, της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "Για την Ελλάδα, τώρα", στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες και πνευματικοί άνθρωποι της χώρας, η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι η ψήφιση της νέας δανειακή σύμβασης των 139 δισεκατομμυρίων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για τη διαμόρφωση των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα προβλέπονται.

    Η υπουργός κάλεσε επίσης όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια και καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση των όρων, αφού, όπως είπε, «η επόμενη ημέρα απαιτεί χρονοδιάγραμμα και δεν είναι ημέρα της επαναδιαπραγμάτευσης».

    «Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου", επεσήμανε η υπουργός.[img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/c2ba37cd8768318e7fcfc757c37a432d_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 165 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Με τη μέθοδο του ριφιφί επιχείρησαν να εισέλθουν σε κοσμηματοπωλείο της Πάτρας άγνωστοι δράστες.
    Άκυρο…ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στην Πάτρα

    Οι κακοποιοί ξεκίνησαν να ανοίγουν δίοδο εισόδου σε κατάστημα επί της οδού Ρήγα Φεραίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ωστόσο δεν υπολόγισαν σωστά.

    Ο ιδιοκτήτης είχε φροντίσει να εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα οι επίδοξοι κλέφτες να τραπούν σε φυγή.
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/dc068408ec7030add782750ba80cc658_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 190 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα εξέδωσε η Δημοκρατική Συμμαχία δια του εκπροσώπου της Δ. Ζαφεριάδη.
    ΔΗΣΥ: Όχι νέα βάρη σε μισθωτούς και επιχειρήσεις

    «Η νέα διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν πρέπει να στηριχθεί στην εύκολη, αλλά αποτυχημένη επιλογή να επωμισθεί νέα μεγαλύτερα βάρη ο ιδιωτικός τομέας.

    Μειώσεις μισθών και νέοι φόροι για μισθωτούς και επιχειρήσεις δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

    Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει προτείνει για να διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση ένα σαφές πλαίσιο: Πρόσθετη μείωση του χρέους με τη συμμετοχή στο "κούρεμα" των ομολόγων της ΕΚΤ, αποφασιστική προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και περιορισμό των ελλειμμάτων με μείωση των κρατικών δαπανών και του μεγέθους του κράτους».
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 211 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) βρίσκονται σε εξέλιξη.
    DJ: «Νέα έκθεση για το ελληνικό χρέος ζητούν χώρες της Ευρωζώνης»

    Πηγές που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις για το PSI ανέφεραν σήμερα στο πρακτορείο Dow Jones Newswires ότι χώρες της Ευρωζώνης ζητούν την κατάρτιση νέας έκθεσης για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους πριν τη σύνοδο κορυφής της 30ης Ιανουαρίου.

    «Βραχυπρόθεσμα, για παράδειγμα, περιμέναμε ύφεση 2,8% φέτος και επιστροφή στην ανάπτυξη το 2013. Τίποτα από τα δύο δεν φαίνεται πιθανό. Η ύφεση θα είναι μεγαλύτερη και πιθανότητα θα συνεχιστεί και του χρόνου. Υπάρχουν αιτήματα από μερικές πιστώτριες χώρες για νέα έκθεση βιωσιμότητας πριν τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. ώστε να γνωρίζουμε που στεκόμαστε,» δήλωσε μία πηγή.

    Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα το ΔΝΤ και η Γερμανία ασκούν πιέσεις στους ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας για να δεχθούν χαμηλότερα επιτόκια στα νέα ομόλογα που θα εκδώσει η Ελλάδα στο πλαίσιο της ανταλλαγής καθώς δεν θεωρούν πως ένα κουπόνι της τάξης του 4% θα καταστήσει το ελληνικό χρέος βιώσιμο.

    Οι πηγές επιβεβαιώνουν πως η Αθήνα και το IIF βρέθηκαν την Παρασκευή πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν σε ένα μέσο κουπόνι μεταξύ 4% και 4,2%. H παρέμβαση όμως τόσο της Γερμανίας όσο και του ΔΝΤ άλλαξαν τα δεδομένα, καθώς και οι δύο ζήτησαν μέγιστο μέσο κουπόνι 3,5%.

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις ένα μέσο κουπόνι 4,2% έχει ως αποτέλεσμα απώλειες 6 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 199 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Πληγωμένος» από τις πολλές απουσίες (σ.σ. Μιραλάς, Τζεμπούρ, Χολέμπας, Μόνχε, Φέισα), αλλά και από την… απουσία όλων όσοι αγωνίστηκαν, ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα, στα Πηγάδια, από την SKODA Ξάνθη με 1-0.
    Turbo η Ξάνθη, έριξε σε... ξερό πηγάδι τον Ολυμπιακό!

    Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 52’ ο – διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων – Βλαχοδήμος, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να χάνουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να κόψουν και φέτος πρώτοι το νήμα στην κούρσα της Super League…

    Ο Ολυμπιακός είχε την σαφή υπεροχή, τη μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ήταν ωστόσο, εκνευριστικά «φλύαρος» για να δικαιούται κάτι περισσότερο απ’ αυτό που τελικά πήρε… Δηλαδή το απόλυτο μηδέν!
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 147 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Περιστερίου πραγματοποιεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.
    Ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι

    Θέμα της συγκέντρωσης είναι: "Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ".

    Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο καθηγητής - εργατολόγος, Αλέξη Μητρόπουλος, και ο πρ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπανιάς.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 213 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Στα …απόκρυφα σημεία βρήκε να κρύψει ένας 35χρονος τις ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να ξεγελάσει τις αστυνομικές αρχές.
    Έκρυψε ναρκωτικά στο εσώρουχό του!

    Ο νεαρός άντρας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Χαλκίδας, δέχτηκε σήμα από την τροχαία για έλεγχο.

    Οι ένστολοι αφού έψαξαν το όχημά του δεν εντόπισαν τίποτα αλλά κατάλαβαν ότι ίσως είχε επάνω του τις ναρκωτικές ουσίες!

    Πράγματι, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως είχε στη κατοχή του 38 γραμμάρια κάνναβη. Ο δράστης τα είχε κρύψει βαθιά στο …εσώρουχό του…
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/4bc419a56a7bb55c48198d231a31bc71_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 165 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Αντισυνταγματική έκρινε το Δ' Τμήμα του ΣτΕ τη διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 3147/03 που προβλέπει την παραχώρηση της κυριότητας των δημοσιών εποικιστικών εκτάσεων που έχουν καταληφθεί αυθαίρετα επί μια δεκαετία με τη γνωστή μέθοδο της καλλιέργειας.
    «Φρένο» από το ΣτΕ στην παραχώρηση εκτάσεων που καλύφθηκαν αυθαίρετα

    Η απόφασή παραπέμπει το ζήτημα για οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

    Το άρθρο 5 του Ν. 3147/03 προβλέπει ότι αυθαίρετοι κάτοχοι δημόσιας κοινόχρηστης εποικιστικής έκτασης, η οποία δεν έχει την μορφή δάσους ή δασικής έκτασης ή δεν έχει κηρυχτεί αναδασωτέα, μπορούν να υποβάλλουν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αίτηση για την εξαγορά της έκτασης εφόσον την καλλιεργούν συστηματικά με αμπέλια, ελαιόδεντρα ή οπωροφόρα δένδρα, τα οποία πρέπει να έχουν ηλικία 10 ετών ως την έναρξη του επίμαχου νόμου ή να έχουν οικοδομήσει κτίσματα τουλάχιστον επί μια δεκαετία.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 185 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Νέα συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει την προσεχή εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης για το θέμα της μείωσης του μισθολογικού κόστους.
    Νέα συνάντηση Κουτρουμάνη – τρόικας

    Οι πιέσεις των δανειστών εντείνονται συνεχώς, περιμένοντας ωστόσο τα αποτελέσματα των κοινωνικών εταίρων, πριν διαμορφώσουν την τελική τους στάση.

    Το υπουργείο Εργασίας από την πλευρά του αναφέρθηκε στη μεσοσταθμική μείωση των μισθών από το 2009 κατά 12% και επισήμανε ότι μια οριζόντια παρέμβαση στους μισθούς θα είχε επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο και την ύφεση.

    Ο κ. Κουτρουμάνης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των δανειστών το Σάββατο, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει σεβαστός ο διάλογος των κοινωνικών εταίρων και ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε μείωση του μη μισθολογικού κόστους κατά 10%.

    Οι εκπρόσωποι των δανειστών θέτουν και θέμα των εργασιακών σχέσεων σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, ως προς κανονισμούς, όρους και σχέσεις εργασίας, όπως η αρχαιότητα, οι μετακινήσεις και οι μεταθέσεις.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 185 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Αίσιο τέλος είχε για δεκάδες οδηγούς η περιπέτεια που έζησαν στο όρος Τρόοδος της Κύπρου.
    Κύπρος: Απεγκλωβίστηκαν δεκάδες παγιδευμένα οχήματα από το χιόνι

    Λόγω χιονιού, τα οχήματα είχαν εγκλωβιστεί παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Τροχαίας προς το κοινό να αποφύγει τη συγκεκριμένη περιοχή λόγω της ακατάπαυστης χιονόπτωσης.

    Η Τροχαία αναγκάστηκε μάλιστα να κλείσει το δρόμο στην περιοχή Καρβουνά καθώς είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

    Συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης Λευκωσίας εργάζονταν από το πρωί, προσπαθώντας να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 164 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας νεαρός που έπεσε θύμα ληστείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό 19χρονου

    Ο 19χρονος και ενώ κινούνταν στην περιοχή του Λευκού Πύργου δέχτηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι δε δίστασαν να τον τραυματίσουν με μαχαίρι προκειμένου να του αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα.

    Οι κακοποιοί αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα.
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/137d986e6584c34a5706a5a9cfe5179e_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 160 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Να γεμίσει τη χώρα με ναρκωτικά σκόπευε ένας 55χρονος στη Θεσπρωτία που συνελήφθη στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
    Μετέφερε 241 κιλά χασίς

    Η αστυνομία έδωσε ένα σημαντικό χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικώνπου δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο συλλαμβάνοντας στην περιοχή του Αμπελώνα Θεσπρωτίας, έναν 55χρονος, που μετέφερε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 124 δέματα, τα οποία περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 241 κιλών και 388 γραμμαρίων.

    Οι ναρκωτικές ουσίες, το αυτοκίνητο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ ενημερώθηκαν και οι αλβανικές αρχές για τον εντοπισμό των Αλβανών που παρέδωσαν τα ναρκωτικά στα σύνορα.

    Ταυτόχρονα γίνονται έρευνες και στην Ελλάδα για τους παραλήπτες των ναρκωτικών.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 169 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Την άποψη ότι η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά και την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη των εταίρων της, για να ξεπεράσει τη σημερινή κρίσιμη κατάσταση, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν ευρωβουλευτής, Δημήτρης Δρούτσας.
    Δρούτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο

    Ο κ. Δρούτσας έλαβε μέρος στην ανοικτή συζήτηση στο φημισμένο θέατρο "Μπουργκτεάτερ" στη Βιέννη, με θέμα "Βρίσκεται σε κίνδυνο η ενότητα της Ευρώπης;".

    Συνομιλητές του Έλληνα πρώην υπουργού ήταν η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα, ο Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών και πιθανολογούμενος υποψήφιος καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών, Πέερ Στάινμπριουκ και ο αρχηγός της Ομάδας των Πρασίνων στοΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 180 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Μονόδρομο για την Ελλάδα χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δυσκολεύεται στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, αλλά θα πρέπει να προχωρήσει, διαφορετικά, η κατάσταση δεν θα μπορεί να διευθετηθεί».
    Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει

    «Το Βερολίνο δεν προτίθεται να ενισχύσει τον Μόνιμο Μηχανισμό Διάσωσης (ESM) πέρα από ότι συμφωνήθηκε κατά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

    Ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι ισχύουν τα συμφωνηθέντα για δυνατότητα δανεισμού 500 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον ESM.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 205 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Θλίψη προκαλεί το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο το οποίο απεικονίζει την Αθήνα του σήμερα, το κέντρο της πρωτεύουσας μεσούσης της οικονομικής κρίσης.
    Συγκλονιστική φωτογραφία από την πλατεία Κουμουνδούρου…

    Οι άστεγοι της πόλης προσπαθούν να βρουν λίγη ζεστασιά με χαρτόκουτα καθώς κοιμούνται στους δρόμους της πόλης…

    Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πρόσφατα στην πλατεία Κουμουνδούρου και ανέβηκε στο Facebook.
    [img]http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/eb07cac146016bde6a6480b1d5c8c15f_XL.jpg?t=943912800[/img]
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 189 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Σε μια γιγαντιαία επιχείρηση που κράτησε όλη τη νύχτα, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες 15 άτομα...

    Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε ολονύχτια αστυνομική επιχείρηση, σε όλη την Κορινθία, με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου.

    Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συνολικά 102 άτομα, 30 οχήματα και προσήχθησαν 35 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 15. Ένας για μαστροπεία, τρεις για ναρκωτικά, δέκα για παράνομα παιχνίδια κι ένας λαθρομετανάστης.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 132 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Δύο Πολωνούς διακινητές ηλικίας 31 και 34 ετών και 5 Αφγανούς λαθρομετανάστες, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Προμαχώνα Σερρών.

    Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, μεταφορά μη μόνιμων μεταναστών, πλαστογραφία, κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 144 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Μία εξωσυζυγική σχέση καταλήγει σε δικαστική διαμάχη - Όλα ξεκίνησαν όταν η ερωμένη βρέθηκε γυμνή στη μέση του δρόμου, μετά από επίθεση της γυναίκας του πρώην αγαπημένου της...

    Όλα άρχισαν έναν χρόνο πριν. Όταν ένας 39χρονος διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μία 44χρονη γυναίκα η οποία είναι χρόνια διαζευγμένη. Η εν λόγω γυναίκα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και αρκετά γνωστή στους κύκλους της για την οικονομική της άνεση. Σύμφωνα με το dete.gr, ο 39χρονος ήταν... περισσότερο ερωτευμένος με το πορτοφόλι της! Έτσι διατηρούσε τον κρυφό δεσμό του και προσπαθούσε κάθε τρεις και λίγο να αποσπά μικρά χρηματικά ποσά και να αυξάνει το εισόδημά του.

    Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν η 44χρονη βρέθηκε γυμνή στη μέση του δρόμου. Η απατημένη σύζυγος, τους παρακολούθησε κινήθηκε προς το όχημα του άνδρα της, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πέταξε έξω την ερωμένη!
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 212 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Ο 40χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι, το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο στην Αποστόλου Παύλου.

    Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για Έλληνα, πιθανότατα τοξικομανή ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 197 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    ΛΑΟΣ: Δεν ανήκει στο κόμμα ο Καραμπέρης

    Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

    «Ως προς το τελευταίο φαινόμενο, όπου εκτός από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ξέσπασε και σκάνδαλο τοκογλύφων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης- βέβαια, τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα και το συγκεκριμένο αναφέρθηκε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο – όσον αφορά στο όνομα ενός υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη που φαίνεται να αποδίδεται στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, θα ήθελα να πω ότι αυτό το άτομο δεν ανήκε, ούτε εντάχθηκε ποτέ οργανωτικά και πολιτικά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

    Δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

    Και κλείνω με αυτήν την παρένθεση, θεωρώντας ότι οι ατομικές συμπεριφορές, όσον αφορά αυτές τις κατηγορίες των ανθρώπων, δεν μπορούν να είναι επωδός της δικής μας πολιτικής γραμμής η οποία είναι κάθετη, ξεκάθαρη και αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα. Στο να τιμωρούνται δηλαδή όλοι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις.

    Ήθελα, επίσης, να πω ότι οι επισημάνσεις του Προέδρου μας για το ζήτημα των σκανδάλων, που θα συνεχίσουν να συνοδεύο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: «Γνωρίζω την Ελλάδα» | Views: 186 | Added by: ludia | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Σεπτέμβριος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 15
    Φίλοι-Επισκέπτες: 15
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz