Δευτέρα, 2024-05-20, 9:51 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιούνιος » 16 » Σαμαράς: Το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή
    10:43 PM
    Σαμαράς: Το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή

    Μήνυμα σε όλους έστειλε απόψε ο Αντώνης Σαμαράς από την πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία, δύο εικοσιτετράωρα πριν τη μάχη της κάλπης.

    Σαμαράς: Το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή

    Εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του λόμπυ της δραχμής και πρόσθεσε ότι «εκείνοι που θα βγουν ευνοημένοι από την επιστροφή στην δραχμή είναι οι νέοι ολιγάρχες».

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του «για ανάπτυξη και για δουλειές για τα νέα παιδιά» και προειδοποίησε ότι δεν θα αφήσει «κανένα να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας». «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο, για κάθε λαθρομετανάστη», είπε.

    Μίλησε για αυτούς που θέλουν τη χώρα μαύρο πρόβατο και τόνισε ότι δεν θα τους κάνει τη χάρη. Αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times: «Πρόκειται για στημένο δημοσίευμα κάποιων που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Εμείς αυτό το παιχνίδι δεν το παίζουμε. Θέλουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη. Είναι παιχνίδια ξένων εντύπων. Υποδείξεις και στημένες προβοκάτσιες να τις κάνουν αλλού. τα δημοσιεύματα αυτά βοηθάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και το λόμπυ της δραχμής. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας, δεν θα αφήσουμε την χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο για κάθε λαθρομετανάστη».

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν επτά κρίσιμα διλήμματα που καλείται να απαντήσει ο λαός με την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

     Το πρώτο κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ η δραχμή, όπως θέλει το λόμπυ της δραχμής και επιθυμούν και δυνάμεις στο εξωτερικό. Αν συνέβαινε αυτό θα πηγαίναμε πενήντα χρόνια πίσω, είπε.

    Το δεύτερο διακύβευμα των εκλογών, είπε ο κ. Σαμαράς, είναι αλλαγή της οικονομικής πολιτικής και ανάπτυξη ή καταστροφή και χειρότερο μνημόνιο; «Ο Τσίπρας θέλει να καταγγείλει μονομερώς τη δανειακή σύμβαση για να υπογράψει λίγο αργότερα πολύ χειρότερο μνημόνιο εκτός ευρώ», τόνισε.

    Το τρίτο δίλημμα, είπε ο κ. Σαμαράς, είναι δουλειές ή μαζική ανεργία. «Αν οδηγηθούμε εκτός ευρώ η οικονομία θα μείνει χωρίς καύσιμα και οι επιχειρήσεις χωρίς ρευστότητα», υποστήριξε.

    Το τέταρτο δίλημμα είναι ανάμεσα στο χθες και στο αύριο. Αυτό που χρεοκόπησε είναι το χθες που μπορεί να το βρει κανείς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Κρατισμός, λαϊκισμός, ασύδοτες συντεχνίες, είπε ο κ. Σαμαράς. «Όλα αυτά που μας έφεραν μέχρι εδώ εκφράζονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπου έχει μετακομίσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα εμείς εκπροσωπούμε αυτά που πρέπει να αλλάξουν για να γίνουμε μία σύγχρονη δυναμική ευρωπαϊκή χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Το πέμπτο δίλημμα είναι ανάμεσα στην Ασφάλεια και στον φόβο» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «σήμερα που οργιάζει η εγκληματικότητα θέλουν να αφοπλίσουν την αστυνομία, σήμερα που ξεχειλίζει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες τους καλούν να φέρουν τις οικογένειές τους. Τάζουν ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάνε στην Ευρώπη. Εμείς αντίθετα δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε την αστυνομία, να αλλάξουμε τους νόμους, να σταματήσει η ατιμωρησία, να βγάλουμε τις κουκούλες, να απομακρύνουμε τους λαθρομετανάστες».

    Το έκτο δίλημμα είπε ο κ. Σαμαράς είναι τί Ελλάδα θέλουμε; Με ισχυρές συμμαχίες ή απομονωμένη από παντού; Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει ρήξη με τους εταίρους μας και έξοδο από το ευρώ, θέλει όμως να βγούμε και από το ΝΑΤΟ. Όμως έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν θα είμαστε μία χώρα ανίσχυρη και ευάλωτη;» αναρωτήθηκε.

    Το τελευταίο δίλημμα είναι κυβέρνηση ή ακυβερνησία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μία κυβέρνηση μόνο της Αριστεράς όμως τα άλλα αριστερά κόμματα απορρίπτουν την πρότασή του. Άρα πώς θα κάνει κυβέρνηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πάλι εκλογές, αν όμως δεν υπάρξει κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες το πιθανότερο είναι να μην προλάβουμε να φτάσουμε στις επόμενες εκλογές» είπε ο κ. Σαμαράς και κατέθεσε την δική του πρόταση: «εμείς ζητάμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για το καλό του τόπου με δύο όρους: παραμονή στο ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Κάποιοι μας λένε ότι το ευρώ ή δραχμή είναι ψεύτικα διλήμματα, αλλά ήλθε η αποστομωτική απάντηση από παντού, από τον Ολάντ και από τον Κον Μπέτιτ, που χαρακτήρισε ανοησία την πρόταση για μονομερή καταγγελία από της δανειακής σύμβασης».

    Σημείωσε ακόμη ότι τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά αλλά δεν έχει κριθεί τίποτε και ζήτησε από τους Έλληνες να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους και να ψηφίσουν και με το μυαλό και με την καρδιά. «Αυτές οι εκλογές δεν είναι για μία παράταξη ή για ένα κόμμα, είναι για την Ελλάδα. Οι δυσκολίες μας ενώνουν. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα μέσα σε μία Ευρώπη που αλλάζει. Τρεις μόνο υποσχέσεις σας δίνω: Ανάπτυξη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ασφάλεια. Η καλύτερη αντιμνημονιακή πολιτική είναι να βγούμε από την ύφεση μία ώρα αρχύτερα, να εξαλείψουμε την ύφεση, να μηδενίσουμε τα ελλείμματα και να μην έχουμε πια ανάγκη ούτε δανεικά ούτε Μνημόνια», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 228 | Added by: ludia | Tags: eidisis nea oikonomia politikii, koinonia | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Ιούνιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 5
    Φίλοι-Επισκέπτες: 5
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz