Δευτέρα, 2024-05-20, 12:35 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Αύγουστος » 1 » Μουσικές βιογραφίες: Natalia Oreiro
    2:13 PM
    Μουσικές βιογραφίες: Natalia Oreiro
    Η Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1977 στο Montevideo της Ουρουγουάης. Ο πατέρας της λέγεται Carlos Alberto και είναι υπάλληλος, ενώ η μητέρα της Mabel ήταν κομμώτρια αλλά τώρα είναι νοικοκυρά. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Adriana η οποία πρόσφατα απέκτησε και μωρό.

    Η Natalia πάντα ήξερε ότι η καριέρα της θα ήταν η υποκριτική και άρχισε να παίρνει τα πρώτα της μαθήματα θεάτρου σε ηλικία 8 χρονών. Όταν έγινε 12 κλήθηκε να συμμετάσχει σε διαφημιστικά. Πήγε σε μία ακρόαση για παιδιά ηθοποιούς και έτσι άρχισε η καριέρα της στον κόσμο των διαφημιστικών. Ανάμεσα στις ηλικίες των 12 και 16, είχε γυρίσει πάνω από 50 διαφημιστικά για προϊόντα εταιριών αναψυκτικών και για σαμπουάν. Χωρίς να έχει καταφέρει να γίνει γνωστή ακόμα, έλαβε μέρος μαζί με 10.000 υποψήφιους από όλη την Λατινική Αμερική σε μια ακρόαση για τα παιδιά που διαλέχτηκαν για το "El show de Xuxa". Η Naty ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχτηκαν.

    Τότε, άρχισε τις δημοσιές εμφανίσεις μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους όλου του κόσμου. Ο σκοπός της ήταν να πετύχει στην τηλεόραση. Τον καιρό εκείνο έμαθε ότι θα γινόταν ακρόαση στον τηλεοπτικό σταθμό του Buenos Aires. Αποφάσισε να πάει εκεί για να δει αν θα τύχαινε κάτι. Παρ' όλο που η Natalia δούλευε σταθερά, τα περισσότερα που έβγαζε πήγαιναν στα συχνά ταξίδια της που έκανε στο Buenos Aires από την πατρίδα της, το Montevideo. Έτσι, στα 17 της αποφάσισε να μετακομίσει στην Αργεντινή. Η ευκαιρία της έφτασε όταν επιλέχτηκε για έναν μικρό ρόλο για μια σειρά, την Ακαταμάχητη καρδιά (Inconquistable corazon). Εκεί συνάντησε ένα αγόρι, που αργότερα έγινε ο φίλος της για 6 χρόνια: τον Pablo Echarri.

    Είχε τόση επιθυμία να αναγνωριστεί ως ηθοποιός που απέρριψε μερικές πραγματικά δελεαστικές προτάσεις επειδή δεν ήταν σίγουρη αν θα εκπλήρωνε τους σκοπούς της. Από εκείνη την στιγμή όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Συμμετείχε στο Γλυκιά Άννα (Dulce Ana), είχε έναν σημαντικό ρόλο στο Τοπ μόντελς (Modelos 90-60-90) και η σπουδαία αναγνώριση έφτασε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο Σαμπρίνα, το κορίτσι της αγάπης (Ricos y famosos) που ήταν η αγαπημένη του Diego Ramos. Η σειρά ήταν τόσο επιτυχημένη που μεταδόθηκε σε 59 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης και μερικές Ασιατικές χώρες. Η νουβέλα κράτησε πάνω από 2 χρόνια και οι παραγωγοί άρχισαν και άλλη σειρά αλλά αυτή δεν έκανε τόση επιτυχία, αφού ούτε η Natalia ούτε ο Diego έπαιζαν. Η Natalia υπέγραψε για άλλη μια σειρά.

    Όταν τελείωσε το Σαμπρίνα, το κορίτσι της αγάπης (Ricos y famosos), η Natalia έλαβε μια σπουδαία προσφορά από το Telefe που περιλάμβανε απίστευτα δελεαστικές προσφορές: να συμμετάσχει στην ταινία Ένας Αργεντίνος στην Νέα Υόρκη (Un Argentino en Nueva York) που έγινε μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν γενναία αρκετά για να κατακτήσει την Αμερική για να βρει τον εαυτό της και να εκπληρώσει τα όνειρα της ως τραγουδίστρια. Η ταινία πήρε καλές κριτικές.

    Το 1998 η Natalia έδειξε τα μουσικά της ταλέντα με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου με τίτλο το όνομα της, βοηθώντας την να κερδίσει άμεση δημοτικότητα. Ο δίσκος πήγε καλά και έγινε Χρυσός και Πλατινένιος σε πολλές χώρες σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη. Τα τραγούδια της επίσης παίζονταν στην επόμενη της σειρά Μιλάγκρος, η ατίθαση (Muneca brava).
    video]http://www.youtube.com/watch?v=QWPbtDpGOmc[/video]
    Σύντομα ακολούθησε η μεγαλύτερη επιτυχία, η ευκαιρία για να κάνει το πορτρέτο στον κύριο χαρακτήρα της σειράς Μιλάγκρος, η ατίθαση (Muneca brava) που ο χαρακτήρας της, η Cholito τσακωνόταν πάντα με τον Ivo (Facundo Arana). Η σειρά σημείωσε επιτυχία σε όλη την Λατινική Αμερική και σε Ευρωπαϊκές χώρες οπού μεταδόθηκε. Το Μιλάγκρος, η ατίθαση (Muneca brava) παίχτηκε σε 132 χώρες. Η Natalia και ο Facundo ήταν το ονειρεμένο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο αλλά δυστυχώς το ρομάντζο αυτό ήταν μόνο στην σειρά και όχι στην ζωή καθώς και οι δύο είχαν δεσμούς. Ήταν σπουδαίοι φίλοι και παραμένουν ακόμα. Αυτή η σειρά έγινε κλασική στην τηλεοπτική παραγωγή και καμιά άλλη δεν θα μπορούσε ποτέ να καταφέρει να γίνει τόσο διάσημη και πετυχημένη. Η Natalia ως Cholito και ο Facundo ως Ivo βραβεύτηκαν με αρκετά βραβεία .


    To 1999 ήταν μια επιτυχημένη χρόνια για την Naty: το κανάλι Entertainment την διάλεξε για το Άτομο της Χρονιάς της Λατινικής Αμερικής. Στις 6 Αυγούστου του 2000, η Natalia κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο της, το Το δηλητήριο σου (Tu veneno) που έγινε πιο πετυχημένος από τον πρώτο.
    Η πίεση της κοινωνικής ζωής και το πρόγραμμα δουλειάς είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει η 6χρονη σχέση της Natalia και του Pablo Echarri, ενώ οι δυο τους έμειναν φίλοι. Για το υπόλοιπο 2000-2001, η Natalia ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Ερμηνεύοντας σε πολλές συναυλίες γεμάτες κόσμο, απέκτησε αφοσιωμένους φαν. Η επιτυχία της ως ηθοποιός και τραγουδίστρια τελικά εκπληρώθηκε. Τώρα, χρειάζεται μόνο ευτυχία στην προσωπική ζωή της. Το 2001 βραβεύτηκε στα Λατινικά Grammy ως η καλύτερη γυναίκα ερμηνεύτρια της ποπ. Πρώτη φορά, Ουρουγουανή βραβεύτηκε με ένα Grammy. Ήταν πλέον, η πρώτη επιλογή για τις σειρές Ο φούσκας στην ζωή μου (El sodero de mi vida) [2001] και Προκάλεσέ με (Provocame) [2001].

    Η ζωή της δεν ήταν άδεια για πολύ, καθώς η Natalia βρήκε τον άντρα της ζωή της στον Ricardo Mollo (47), έναν ροκά. Και στις 31 Δεκεμβρίου του 2001 το ρομάντζο του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον μυστικό γάμο τους στην Βραζιλία. Ένα σημάδι της ατελείωτης ευτυχίας της προς εκείνον σημαδεύτηκε με ένα τατουάζ στο χέρι που ήταν το δαχτυλίδι του γάμου. Η Natalia βρήκε τελικά την ευτυχία που της άξιζε. Ο Ricardo είναι ένας τέλειος σύζυγος και είναι ευτυχισμένη άσχετα με το τι λένε οι άλλοι για το ρομάντζο τους εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας τους.

    Ο τρίτος της δίσκος Turmalina έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου του 2002 στην Αργεντινή. Έχει 11 κομμάτια και περιλάμβανε το Μου κοστίζει να φτάνω, μου κοστίζει να πέφτω (Cuesta arriba, cuesta abajo) που ήταν το πρώτο κομμάτι από τον δίσκο και το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους της σειράς. Στην πρώτη του εβδομάδα κυκλοφορίας ο δίσκος σκαρφάλωσε στο νούμερο ένα στην Αργεντινή. Και αργότερα έφτασε επίσης στο νούμερο ένα σε άλλες χώρες (Ρωσία, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, κ.ά).

    Το 2002 έγινε η νονά μιας Ουρουγουάης ομάδας ποδοσφαίρου στην Κορέα-Ιαπωνία. Εκείνη και ο Ουρουγουανός τραγουδιστής και φίλος της, Jaime Roos τραγούδησαν το Las Americas.

    Η καινούργια ταινία της Natalia, Κλεοπάτρα (Cleopatra) είναι μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες του 2003. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου του 2003. Το Κλεοπάτρα (Cleopatra) είναι μια ρομαντική κωμωδία για την ζωή, την ελευθέρια και τις επιθυμίες δυο γυναικών. Η Natalia έκανε μια μεγάλη θυσία για τον ρόλο της και έκοψε τα όμορφα μακριά μαλλιά της αλλά ευτυχώς η θυσία της την ξεπλήρωσε. Τα 2 εκατομμύριο δολάρια του προϋπολογισμού της ταινίας έκαναν τεράστιο κέρδος στην Νότια Αμερική και βραβεύτηκε για μερικά βραβεία ταινιών. Με αυτόν τον ρόλο η Natalia έγινε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στην Αργεντινή. Η ερμηνεία της παρατηρήθηκε από μερικούς μεγάλους παραγωγούς του Hollywood και της έγιναν κάποιες προσφορές για να παίξει σε Αμερικάνικες ταινίες.

    Το 2004, συμμετείχε στην σειρά Η Ευχή (El Deseo), μετά ακολούθησαν το Κλοπιμαία (Botines) που ήταν μια μίνι σειρά και ερμήνευε την Renee αλλά και το Στο ρυθμό του τανγκό (V ritmo tango). Ήταν μια μίνι σειρά που γυρίστηκε στην Ρωσία και έπαιξε πάλι μαζί με τον Facundo Arana. To 2005, συμμετείχε σε ταινίες που δεν είχε τον κύριο ρόλο. Από το 2005 είναι χορτοφάγος και είναι μέλος της Greenpeace.

    Έπειτα από 7 χρόνια, η Natalia και ο Facundo Arana θα συνεργαστούν στην νέα σειρά Σαρίτα, είσαι η ζωή μου (Sos mi vida) ως Monita και Martin αντίστοιχα. Η σειρά έχει μεγάλη επιτυχία την Αργεντινή και μόλις τελειώσει τα γυρίσματα από την σειρά θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της με τίτλο Γενναία καρδιά (Corazon valiente). Μετά το τέλος της σειρας Σαρίτα, είσαι η ζωή μου (Sos mi vida) συμμετείχε στην σειρά η Άσχημη Patito (Patito feo) ως γκεστ για μερικά επεισόδια.

    Το 2007 παίζει στην ταινία που λέγεται Η ταινία (La peli) οπού θα ερμηνεύσει μια δημοσιογράφο. Μερικά από τα τραγούδια της ακούγονται στην σειρά Σαρίτα, είσαι η ζωή μου (Sos mi vida) και αποτελούν τα θέματα του Martin και της Monita, όπως το Μην με κοιτάς (No me mires), το Δεν με νοιάζει (No me importa), το Γενναία καρδιά (Corazon valiente) που αυτά έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρω του κόσμου και να γίνονται επιτυχίες.
    Στις 30 Απριλίου 2008, η Oreiro πρωταγωνίστησε στη σειρά Amanda O , η οποία έγινε για λογαριασμό για την τηλεόραση μέσω ίντερνετ στην Αργεντινή, με παραγωγό την Dori Media Group. Ήταν η πρώτη σαπουνόπερα που έγινε για το internet, και την είδαν 550,000 χρήστες μέσω του Novebox.com, από την Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν και την αρχή της δεύτερης.

    Μετά από αυτό, επικεντρώθηκε στην κινηματογραφική της καριέρα, γυρίζοντας 4 ταινίες: Música en espera (2009), Francia (2009), Miss Tacuarembó (2010) και Mi primera boda (2011).

    To 2012 θα κυκλοφορήσει μια ταινία με τίτλο Infancia clandestina (2011) και τη σειρά "Lynch" (2012).


    ]
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 266 | Added by: ludia | Tags: natalia oreiro viografia | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Αύγουστος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 6
    Φίλοι-Επισκέπτες: 6
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz