Παρασκευή, 2024-05-10, 1:40 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Αύγουστος » 26




    augi-xrisi


    Η Χρυσή Αυγή "ανέλαβε δράση" στα Χανιά με "εκκαθαριστικές επιχειρήσεις" κατά τις οποίες απομακρύνει παράνομους μετανάστες από σπίτια,  όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το τοπικό όργανο του λαϊκού συνδέσμου σε σχετική ανάρτηση blog του.

    Το κείμενο που αναρτήθηκε με υπότιτλο  "Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αναφέρεται:

    "Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.

    Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... 'κυριότητα' του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

    Με την μαρξιστική λογική της 'συνιδιοκτησίας' και της... ανακατανομής του 'πλούτου' (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 223 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)




    rakintzis


    Με ποινές «χάδι» αντιμετωπίζονται από τα πειθαρχικά όργανα δημόσιοι υπάλληλοι που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς. Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2011, που θα κοινοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη

    Την «πρωτοκαθεδρία» στις περιπτώσεις διαφθοράς διατηρούν οι εφοριακοί, λόγω της φύσης της εργασίας τους, και υπάλληλοι με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και συχνά υψηλό βαθμό στη διοίκηση.

    Τα περισσότερα περιστατικά διαφθοράς σχετίζονται με παραβάσεις καθήκοντος, συναλλαγές δημόσιων λειτουργών «κάτω από το τραπέζι» και ελλιπή ή αδικαιολόγητα «πόθεν έσχες». Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων πειθαρχικών αποφάσεων είναι η απαλλαγή ή μη επιβολή της προσήκουσας σε σχέση με τη βαρύτητα των παραπτωμάτων ποινής, γεγονός που οδήγησε το γενικό επιθεωρητή στην άσκηση ένστασης ενώπιον των δευτεροβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων, δυνατότητα που όμως περιορίζεται από το νέο πειθαρχικό δίκαιο (νόμος 4057/12 ).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υποθέσεις που εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό, ύστερα από παρέμβαση του κ. Ρακιντζή, είναι αυξημένες περίπου κατά 10% συγκριτικά με πέρσι, στοιχείο που καταδεικνύει την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και τη διατήρηση των προβλημάτων κακοδιοίκησης. Ο γενικός επι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 227 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)


    forosafari_400


    Συναγερμός έχει σημάνει στο οικονομικό επιτελείο με αφορμή την υστέρηση ύψους 2,2 δισ. ευρώ που παρουσιάζουν τα έσοδα το πρώτο επτάμηνο του 2012. Μπροστά στο ενδεχόμενο να ζητήσει η τρόικα τη λήψη πρόσθετων μέτρων εντός του έτους, προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα», οι επιτελείς του υπουργείου οικονομίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέδιο άμεσης δράσης που θα στοχεύει:

    • Στο «κλείσιμο» από τις Εφορίες όλων των υποθέσεων που τους έχει αποστείλει το ΣΔΟΕ

    • Στην επιτάχυνση των περίπου 2,5 χιλιάδων υποθέσεων που εκκρεμούν στην επιτροπή συμβιβασμού και αντιστοιχούν σε ποσό που αγγίζει τα 2,5 δισ. ευρώ

    • Στην άμεση επίδοση κατασχετηρίων σε οφειλέτες του δημοσίου

    • Σε ελέγχους-εξπρές σε εκδότες και παραλήπτες εικονικών και πλαστών τιμολογίων 

    Ενδεικτικό είναι ότι σε μία από τις συσκέψεις που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στο κτίριο της οδού Νίκης, ο υφυπουργός οικονομικών Χρήστος Μαυραγάνης, τόνιζε με νόημα ότι ακόμη υπάρχει πολύ «λίπος» στη φοροδιαφυγή. 

    Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η προσπάθεια του οικονομικού επιτελείου να «τρέξουν» όσο γίνεται πιο γρήγορα οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις που «λιμνάζουν» στα αρμόδια δικαστήρια. Αυτό το θέμα αποτέλεσε μονοπώλησε τη συνάντηση ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    dorean-nero-telos

    Τέλος στο δωρεάν νερό, όπου και όποτε αυτό παρεχόταν, έρχεται από το 2013. Όπως ορίζει η κοινοτική νομοθεσία, η κοστολόγηση του νερού πρέπει να είναι... σε συνάρτηση των διαθέσιμων αποθεμάτων και του περιβαλλοντικού κόστους για την απόληψή του.


    Οι παράγοντες θα συνεκτιμώνται σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, στο πλαίσιο της κατάρτισης σχεδίων διαχείρισης για καθένα από τα 14 υδατικά διαμερίσματα της χώρας.
    Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στις περιοχές που αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα λειψυδρίας οι τιμές του νερού θα πρέπει να αποτρέπουν την κατασπατάλησή του.
    Βάσει της οδηγίας, θα πρέπει, όπως αναφέρει η Καθημερινή, η τιμολόγηση του νερού να λαμβάνει υπόψη το κόστος των έργων και των υποδομών που κατασκευάστηκαν για τη χρήση του νερού, το περιβαλλοντικό κόστος και το κόστος του νερού ως φυσικού πόρου.
    Οι αλλαγές στην τιμολόγηση του νερού εκτιμάται ότι θα έρθουν σταδιακά μέσα στο 2013, με αρκετή καθυστέρηση, λόγω του πολύτιμου χρόνου που χάθηκε στην εφαρμογή της οδηγίας. Μια καθυστέρηση που κόστισε ήδη την πρώτη καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
    Σύμφωνα με την οδηγία, τα κράτη - μέλη όφειλαν μέχρι τα τέλη του 2009 να έχουν καταρτίσει, εγκρίνει και αποστείλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχέδια διαχείρισης για τις λεκάνες απορροής των ποταμών τους. Περαιτέρω, έως τα τέλη του 2008, θα έπρε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 232 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)


    afriki89_400

    Η «μητέρα Αφρική» γίνεται πλέον... γιαγιά, αφού, όπως προκύπτει από την πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημογραφικών Μελετών (Ined) της Γαλλίας, παρότι το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της αφρικανικής ηπείρου είναι νεαρής ηλικίας, ο πληθυσμός της γερνάει με ταχύτερους ρυθμούς από κάθε άλλη περιοχή του πλανήτη.

    Η «μητέρα Αφρική» γίνεται πλέον... γιαγιά, αφού, όπως προκύπτει από την πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημογραφικών Μελετών (Ined) της Γαλλίας, παρότι το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της αφρικανικής ηπείρου είναι νεαρής ηλικίας, ο πληθυσμός της γερνάει με ταχύτερους ρυθμούς από κάθε άλλη περιοχή του πλανήτη.

    Οπως καταδεικνύουν τα στοιχεία του ινστιτούτου Ined, το 40% του αφρικανικού πληθυσμού είναι κάτω των 15 ετών (έναντι 27% που είναι το αντίστοιχο ποσοστό παγκοσμίως), όμως μέσα στην επόμενη 40ετία το ποσοστό των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών θα διπλασιαστεί σε πολλές αφρικανικές χώρες, την ώρα που οι γεννήσεις στην αφρικανική ήπειρο μειώνονται συνεχώς.

    Ετσι, σύμφωνα με το Ined, εάν οι γεννήσεις συνεχίσουν να μειώνονται με τον σημερινό ρυθμό, «η δημογραφική γήρανση θα αυξάνεται με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτήν των ανεπτυγμένων χωρών», με αποτέλεσμα τον τετραπλασιασμό των ηλικιωμένων Αφρικανών από 56 σε 215 εκατομμύρια μέχρι το 2050.
    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 222 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    robot-nasa

    Το αξίας 2,5 δισ. υπερσύγχρονο διαστημικό όχημα της NASA Curiosity πραγματοποίησε χθες την πρώτη του δοκιμαστική πορεία πάνω στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη, όπου προσεδαφίστηκε με επιτυχία στις αρχές Αυγούστου. Υστερα από δύο εβδομάδες δοκιμών κατά τις οποίες το Curiosity χρησιμοποίησε το όπλο λέιζερ που διαθέτει και κούνησε τον ρομποτικό του βραχίονα, το όχημα που έχει αποστολή να αποκαλύψει τα μυστικά του πλανήτη Αρη και παράλληλα να ανακαλύψει - αν υπάρχουν - ενδείξεις εξωγήινης ζωής, διήνυσε χθες τα πρώτα μέτρα. «Ιχνη τροχών στον Αρη», ήταν το μήνυμα που ο υπεύθυνος του εργαστηρίου αεριοπροώθησης της NASA Αλεν Τσεν ανέβασε στο twitter μαζί με φωτογραφία που τράβηξε και απέστειλε στη Γη μία από τις κάμερες του Curiosity.

    Το όχημα διήνυσε πέντε μέτρα προς τα εμπρός και έκανε μια κάθετη περιστροφή, ενώ διήνυσε και λίγα μέτρα με την όπισθεν.

    Η πρώτη δοκιμαστική πορεία του Curiosity αποτελεί μέρος του ελέγχου λειτουργικότητας που διενεργούν στο όχημα οι επιστήμονες της NΑSA από την ημέρα που προσεδαφίστηκε στον Αρη. Το όχημα αναμένεται να διανύει εκατοντάδες μέτρα την ημέρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Κόκκινο Πλανήτη, συγκεκριμένα στον κρατήρα Γκέιλ όπου προσεδαφίστηκε. «Η επιτυχία της πρώτης δοκιμαστικής πορείας του Curiosity σημαίνει ότι το σύστημα οδήγησης του οχήματος είναι πλήρως λειτουργικό», ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Καύσωνας σήμερα και όπως είναι φυσικό με τέτοια θέματα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει κανείς δροσερός...

     

     Κυριακή σήμερα... και όπως είναι φυσικό με τέτοια θέματα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει κανείς δροσερός... Περισσότερο υγρός και ζεστός μένει... παρά χαλαρός. Χθες το απόγευμα λοιπόν στο σπίτι της Ίννας στα ανατολικά προάστια της Αθήνας συνέβησαν πολλά και διάφορα. Το σημαντικότερο ωστόσο; Έκανε σεξ με τον σύντροφό της και μάλιστα φόρα παρτίδα. Χωρίς αναστολές. Χωρίς κανέναν φόβο. Οι παπαράτσι εικόνες αποδεικνύουν πώς η νεαρή Σαλονικιά δε μασάει και όταν θέλει κάτι το κάνει. και μάλιστα το απολαμβάνει.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 370 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-08-26 | Comments (0)




    Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: "Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…” Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω…δειλίας!! 

    Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα!! Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

    Τα λόγια του ήταν : Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε ά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 227 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Πώς και πού μπορείτε να βρείτε δουλειά σήμερα 

    Η εύρεση μια θέσης στο χλωμό ήλιο της σημερινής αγοράς εργασίας αποτελεί κυρίαρχη αγωνία των νέων αλλά και ποιό ώριμων πολιτών στη σημερινή τραγική εποχή της οικονομικής κρίσης, της ανέχειας και της δυσθεώρατης ανεργίας.

    Category: Ελλάδα | Views: 248 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Μύθος ή πραγματικότητα, τουλάχιστον «έφυγαν»… ευχαριστημένοι. Μπορεί ο καθένας να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο (από πάπας μέχρι ροκ τραγουδιστής) όμως όλοι τους μοιράζονται έναν σκανδαλώδη θάνατο.


    Διάσημοι θάνατοι την ώρα του... σεξ
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 270 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Το ‘χει η μοίρα τους. 
    Όσοι μπαίνουν σε χολιγουντιανά καλούπια οφείλουν να παίζουν κρυφτό με την ηλικία τους λες και το timing με τον χρόνο πρέπει να είναι εξ ορισμού λάθος .

    Όταν δηλαδή είναι μικροί και φρέσκοι, δείχνουν μεγαλύτεροι και όταν μεγαλώσουν κάνουν τα πάντα για να δείχνουν μπουμπούκια. 


    Πρίγκιπας William


     Ο κύκνος που έγινε ασχημόπαπο. Όταν ήταν μικρούλης ο πρίγκιπας, όλο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 263 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Ένας αγρότης από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιώντας εξαρτήματα από ένα παλιό τρακτέρ και αντικείμενα που υπήρχαν στην φάρμα του κατάφερε να δημιουργήσει ίσως το πιο παράξενο homemade αυτοκίνητο…

    Η παράξενη κατασκευή, σύμφωνα με τον δημιουργό της, μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 100 χλμ/ώρα!

     

     

     

     

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Τεχνολογία | Views: 477 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-08-26 | Comments (0)






    Ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι

    Ουάσινγκτον

    Ο Αμερικανός αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.


    Όπως μεταδίδει το Reuters, o Άρμστρονγκ υπεβλήθη στις αρχές Αυγούστου σε επέμβαση μπάι πας.

    Ως κυβερνήτης του Apollo 11, ο Αρμστρονγκ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη σελήνη στις 20 Ιουλίου 1969. Μαζί με τον Έντουιν «Μπαζ» Άλντριν περπάτησαν για σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες στο φεγγάρι.

    Στην ιστορία έχει μείνει η φράση του «είναι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα».
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 218 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)





    Μπορεί η Βιβιέν Τζολί- Πιτ να είναι μόλις τεσσάρων ετών, αλλά φαίνεται ότι θα επιλέξει την ίδια καριέρα με τους διάσημους γονείς της, καθώς η Disney ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην παιδική ταινία Maleficent.

    Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Μάρτιο του 2014 όπου θα πρωταγωνιστεί και η Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της κακιάς Maleficent για τη μεταφορά του κλασσικού έργου κινουμένων σχεδίων η Ωραία Κοιμωμένη.

    Η Βιβιέν θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Αουρόρα σε παιδική ηλικία η οποία είναι καταραμένη να κοιμάται μέχρι να ξυπνήσει με το φιλί ενός όμορφου πρίγκιπα.

    «Η Βιβιέν θα παίξει ένα μικρό ρόλο της πριγκίπισσας Αουρόρα σε παιδική ηλικία απέναντι στη μητέρα της που θα είναι η κακιά Maleficent », ανέφερε η Disney σε ανακοίνωση της.

    Η Βιβιέν Τζολί- Πιτ είναι η δίδυμη αδελφή το Νοξ Λεόν. Γεννήθηκαν σε νοσοκομείο της Νίκαιας στη Γαλλία, στις 12 Ιουλίου 2008.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 207 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-08-26 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Αύγουστος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz