Παρασκευή, 2024-05-03, 7:42 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Οκτώβριος » 4 » Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογρ​άφου Πάτρας: «..γιατί εκτός από ψωμί θέλουμε και τριαντάφυλλα..»
    11:01 PM
    Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογρ​άφου Πάτρας: «..γιατί εκτός από ψωμί θέλουμε και τριαντάφυλλα..»

    Από χθες πλέον έχει τελειώσει η προβολή του μεγαλύτερου μέρους από το διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης μας και πλέον παρουσιάζει το Ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα. Στο Ελληνικό τμήμα συμμετέχουν 83 ταινίες: 2 Μεγάλου μήκους ταινίες, 48 μικρού μήκους, 18 ντοκιμαντέρ, 8 animations, 2 video dance, 5 video art.

    Οι τίτλοι των θεματικών ενοτήτων που το αποτελούν είναι:
    «Εικόνες που αγαπάμε, εικόνες που ονειρευόμαστε, Ελληνικό σινεμά», «Της μετανάστευσης πικρό τραγούδι», «Εγώ και ο γείτονας μου», «Η ελπίδα είναι γένους θηλυκού», «Κινηματογράφος και Λαϊκή Παράδοση», «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ».

    Αυτή η ενότητα των ταινιών αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της Οργανωτικής Επιτροπής του φεστιβάλ που περιβάλει τους Έλληνες δημιουργούς, γι αυτό και έχει ξεχωριστό διαγωνιστικό τμήμα – όχι όπως άλλα φεστιβάλ στη χώρα μας- για να μπορεί με το δικό της τρόπο να υποστηρίξει τους Έλληνες σκηνοθέτες.

    Το μήνυμα που στέλνει η Οργανωτική Επιτροπή είναι ότι:
    «…το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας σήκωσε και φέτος την αυλαία για 14η φορά, σε μια χρονική συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτισμένη πολιτικά αλλά και οικονομικά.

    Και η φετινή διοργάνωση αποδεικνύει ότι το Φεστιβάλ είναι ένας φορέας πολιτισμού που προβάλλει το καινούργιο ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον διάλογο με τον θεατή. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του τα τελευταία χρόνια, πέρα από την κινηματογραφική δημιουργία, σε πεδία όπως το θέατρο, η φωτογραφία, το κόμικς αγκάλιασε περισσότερους δημιουργούς και άγγιξε περισσότερους θεατές και δέκτες πολιτισμού.

    Σε περιόδους κρίσης η ανάγκη σύνδεσης πολιτισμού και κοινωνίας γίνεται επιτακτικότερη. Η ενασχόληση με τον πολιτισμό δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά μπορεί να παρέχει διέξοδο στην κοινωνική κατήφεια και εσωστρέφεια. Πιστό, συνεπώς, σε αυτή την φιλοσοφία το Φεστιβάλ καλωσορίζει τις δημιουργίες που αναδεικνύουν τον προβληματισμό, την αγωνία αλλά και τις αντοχές και την αγωνιστικότητα του ατόμου και του κοινωνικού συνόλου. Φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει περισσότερους θεατές σε συμμετοχή και διάλογο και να διατηρήσει τον διεθνή του χαρακτήρα αναδεικνύοντας την ύπαρξη κοινών προβληματισμών σε ανθρώπους διαφορετικών διαδρομών και καταβολών.

    Ελπίζοντας πως θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε και ως χώρα, θα πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ μας "...γιατί εκτός από ψωμί θέλουμε και τριαντάφυλλα..."

    Η Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ καλεί όλους να παρακολουθήσουν από κοντά την 14η διοργάνωση έως τις 6/10/2012 στον πολυχώρο Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας ΙΝΤΕΑΛ (Αγ. Νικολάου 4, Πάτρα) (www.inteal.gr). Οι προβολές ξεκινούν στις 16 μ.μ. και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μια διοργάνωση στην πρώτη γραμμή της πολιτιστικής αντίστασης. Κόντρα στην εποχή της απαξίωσης του πολιτισμού.

    ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Ώρα έναρξης 16.00


    16.00 «Στα πέρατα της γης»
    High Above the Clouds Mari Gulbiani Γεωργία 40’ ντοκ., 2011

    Το "High Above the Clouds” δείχνει το συναπάντημα διαφορετικών νοοτροπιών στα πρόσωπα δύο γυναικών που ζουν στην ορεινή περιοχή Svaneti στην Γεωργία. Η Larissa από το Novosibirsk, ονειρεύεται να ανοίξει ινστιτούτο αισθητικής, που θα είναι το πρώτο στην περιοχή. Η Qavjan από το Kabardo ονειρεύεται να επιστρέψει στην πατρίδα της για να ζήσει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής της. Η ταινία προβάλλει τη στάση των πρωταγωνιστών απέναντι σε διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Πώς θα βρουν τη δύναμη να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους; 

    Love on the Airwaves Steven Hindes Αυστραλία 5’ 02’’ μ.μ, 2012

    Ένας οδηγός ταξί ζει μία δύσκολη σχέση με το GPS του.

    Worm Nils Skapans Λετονία 6’ anim., 2011

    Καμιά φορά εκείνοι που έρπουν καταφέρουν στο τέλος να πετάξουν.

    Περί Αρχιτεκτονικής Κωνσταντίνος Στραγαλινός Ηνωμένο Βασίλειο 16’ μ.μ., 2011

    Ένας αρχιτέκτονας κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή κτιρίου του. αρχίζει να αναρωτιέται αν τα πρόσφατα παράξενα όνειρα του είναι πράγματι όνειρα...

    Red Green Totem Paul O'Donoghue Ιρλανδία 3' 25" v.a., 2012

    Η ταινία είναι πειραματική, οπτικοποιημένη μουσική. Χρησιμοποιώντας αναλογική τεχνολογία της δεκαετίας του 1970, στο Experimental Television Studio στη Νέα Υόρκη, απλοί τόνοι και ήχοι μετασχηματίστηκαν σε οπτικές αναπαραστάσεις, υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία και δημιούργησαν τελικά μία νέα ακουστική-οπτική σύνθεση. Βλέπεις ότι ακούς.

    Body memory Ülo Pikkov Εσθονία 9’ 25’’ anim., 2011

    Το σώμα μας θυμάται περισσότερα από ό,τι φανταζόμαστε, μαζί και την θλίψη και τον πόνο όσων προηγήθηκαν. Το σώμα μας διατηρεί τις ιστορίες των γονιών και των παππούδων μας, όπως και των προγόνων τους. Πόσο πίσω στην μνήμη του σώματος είναι δυνατόν να πάμε;

    Χριστίνα Χάρης Ξυδιάς 52’ 49’’ ντοκ., 2012

    Το ντοκιμαντέρ αυτό καταγράφει τις σκληρές προσπάθειες της Χριστίνας Γκούσσω, ενός κοριτσιού με διανοητική αναπηρία, από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και την αναπάντεχη επιτυχία της στους Special Olympics κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο στίβο. Η πρωταγωνίστρια με την συμμετοχή της στους αγώνες κατάφερε να πιστέψει στον εαυτό της και να αποκτήσει έναν νέο σκοπό ζωής. Απώτερος σκοπός της ταινίας είναι να δοθεί ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλες τις μικρές κοινωνίες του κόσμου και κυρίως στους γονείς των ατόμων με ειδικές ικανότητες να ωθήσουν τα παιδιά τους να κάνουν τον αθλητισμό μέρος της ζωής τους, βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να κοινωνικοποιηθούν και να βγουν από την απομόνωση που συνήθως ζουν.

    18.00 «Εικόνες που αγαπάμε, εικόνες που ονειρευόμαστε, Ελληνικό σινεμά»
    F.L.S. Θάνος Τσαβλής 75’ 19’’ Μ.μ., 2011

    Στο κοντινό μέλλον ένας άνδρας συμμετέχει στο τουρνουά F.L.S. όπου δολοφόνοι από όλο τον κόσμο πολεμούν για δόξα και χρήμα. Με τις πιθανότητες εναντίον του θα πρέπει να κερδίσει ίσως την τελευταία μάχη της ζωής του.

    Ημερολόγιο επαρχίας Στέργιος Μουντσάκης 25’ ντοκ., 2011

    Το ημερολόγιο επαρχίας είναι 12 εικόνες από την Ελληνική επαρχία μέσα σε ένα χρόνο, μία για κάθε μήνα. Ένα σχόλιο για αυτά που αλλάζουν, για το περιβάλλον και για τις εναλλακτικές προτάσεις.

    Πίστομα Γιώργος Φουρτούνης 19’ μ.μ., 2011

    Ένας άντρας επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από καιρό. Στο σχεδόν εγκαταλειμμένο, ερειπωμένο χωριό του βρίσκει τη γυναίκα του με ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Σ’ αυτόν τον κόσμο, ένας ανεπιθύμητος έχει μόνο το έγκλημα σαν μέσο για ν’ αποκαταστήσει την τάξη.

    20.00 «Της μετανάστευσης πικρό τραγούδι»
    Προλογίζει ο Χρήστος Τσαντής
    Παιχνίδι πέρα από χρώματα Γαζής Γιάννης 11’ 16’’ μ.μ., 2012

    Μια ταινία που έφτιαξαν οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης με αφορμή τους μετανάστες γείτονες του σχολείου μας.

    Playing hide and seek Victoria Kaplani Ισπανία 6’ 45’’ anim., 2011

    Η ιστορία αυτής της animation βασίζεται σε εικόνες και καταστάσεις που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για 6 παιδιά από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, τα οποία πέρασαν λαθραία από την Τουρκία στην Ελλάδα και βρίσκονται στην Πάτρα προσπαθώντας να βρουν κάποιο πιθανό τρόπο να φύγουν στην Ιταλία. Κάθονται στην Οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά βλέπουν ένα φορτηγό μεταφορών που πηγαίνει στην Ιταλία. Το ακολουθούν καταφέρνουν να μπουν μέσα σε μια στιγμή που ο οδηγός απουσιάζει και κρύβονται ανάμεσα στις κούτες που μεταφέρει. Αλλά τελικά δεν έχουν τύχη καθώς γίνονται αντιληπτά από τον οδηγό που τα διώχνει. Ο οδηγός βρίσκεται τώρα στο λιμάνι και ετοιμάζεται για τον έλεγχο που θα ακολουθήσει όταν αντιλαμβάνεται ένα παιδί, τον Ahmed, που δεν είχε δει πριν. Ο Ahmed του δείχνει τη φωτογραφία του πατέρα του και καταφέρνει να κάνει τον οδηγό να αλλάξει γνώμη και να τον αφήσει να παραμείνει κρυμμένος στο φορτηγό του. Η ιστορία τελειώνει με τον οδηγό να αποσπά την προσοχή του σκύλου του αστυνομικού γλυτώνοντας έτσι το παιδί και πραγματοποιώντας το όνειρο του να πάει στην Ιταλία.

    Χωρίς φωνή Αντώνης Τολάκης 47’ ντοκ., 2011

    Ο Αριάν είναι ένας 30χρονος Ιρανός μετανάστης, που ζει στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν είναι οικονομικός μετανάστης ούτε πολιτικός πρόσφυγας. Έφυγε από την χώρα του σχεδόν χωρίς τίποτα, μόνο με μια βίζα και ένα όνειρο: να σπουδάσει θέατρο και να γίνει ηθοποιός. Αλλά πώς εκπληρώνει κανείς το όνειρό του σε μια ξένη χώρα ;

    Αύριο θα ήταν μια άλλη μέρα Στέφανος Μονδέλος 28΄ντοκ., 2011

    Η αφήγηση δύο μεταναστών που διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν χαρακτηριστεί (ή είναι υποψήφιοι για να χαρακτηριστούν) 'επικίνδυνοι' από τις αρχές των κρατών τους. Το ντοκιμαντέρ υπονομεύει την αυθεντικότητα των αφηγήσεων των μεταναστών, προκειμένου να μυθοποιήσει τον χαρακτήρα τους και να καταστήσει την ιστορία τους οικουμενική.

    Τζαφάρ Νάνσυ Σπετσιώτη 2’ 40’’ μ.μ., 2011

    Ο Τζαφάρ περιμένει στο διάδρομο ενός νοσοκομείου. Οι γονείς της εννιάχρονης Άννας την αποτρέπουν να καθίσει δίπλα του…

    22.00 «Εικόνες που αγαπάμε, εικόνες που ονειρευόμαστε, Ελληνικό σινεμά»
    Χαραγμένο τριαντάφυλλο Νεοφώτιστος Αθανάσιος 9’ 10’’ μ.μ., 2011

    Μια γυναίκα αντιμέτωπη με την απώλεια. οι επιλογές της, η μνήμη που πονάει και η λήθη που αδικεί… είναι άραγε η τέχνη της ικανή να της προσφέρει τη λύτρωση που προσδοκά?

    Felix Culpa Δημήτρης Νάκος 11’ μ.μ., 2011

    Ένας θεατρικός σκηνοθέτης επιστρέφει στο σπίτι του το βράδυ μετά την πρόβα. Μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του βρίσκει έναν άντρα να κείτεται στα σκαλιά. Αποφασίζει να τον βάλει μέσα στο σπίτι, έναν ξένο, έναν άνθρωπο χωρίς ταυτότητα. Τον φροντίζει, του δίνει φαγητό και νερό και τα ξημερώματα ο άντρας αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον σκηνοθέτη.

    Κλέφτης Εικόνων Πάνος Α. Θωμαίδης 26’ 35’’ ντοκ., 2012

    Ο Σπύρος Στάβερης βιοπορίζεται από την κλοπή της εικόνας του "άλλου”. Μια πράξη, που δικαιώνεται στη συνείδησή του, καθώς τη μοιράζεται απλόχερα μαζί μας χωρίς περιστροφές, επεμβάσεις και φτιασιδώματα. Ο Σπύρος Στάβερης λειτουργεί σαν καθρέφτης, που αντιγυρίζει στη μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία την εικόνα της.

    Τι μέσα, τι έξω... Βαγγέλης Ρήγας 73’ ντοκ., 2011

    Πρόκειται για την προσωπική μαρτυρία του Φάνη Ζωγράφου, ο οποίος εξέτισε ποινή είκοσι χρόνων στη φυλακή (ισόβια). Μέσα από δικές του αφηγήσεις, καθώς και διηγήσεις «διαβόητων» βαρυποινιτών-συγκρατούμενων του, αποτυπώνονται οι δύσκολες συνθήκες που βίωσαν στις φυλακές, αλλά και των τραυμάτων που ενδεχομένως τους έχουν αφήσει. 

    Επιπλέον, αποκαλύπτονται οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βγαίνοντας από τη φυλακή (ποινικό μητρώο, κατακραυγή, κ.τ.λ.), αλλά και η ελπίδα που υπάρχει να ενταχθούν στην κοινωνία εφόσον το θέλουν και βοηθηθούν, αξιοποιώντας ο καθένας τους τις ικανότητες που έχει.
    Category: Tv-Movies | Views: 639 | Added by: Lost-Empire | Rating: 0.0/0
    Total comments: 1
    1 iconbuilder.ru  
    0
    By WebOsPublisher

    moto q reset button button transparent make a comment and message button spotty button microsoft access button button hunter3
    moto q reset button
    div.commbackground-color:#2e2e2e;margin:10px;padding:10px;border:1px solid #000div.comm2background-color:#414141;margin:10px;padding:10px;border:1px solid #000
    moto q reset button infoblog
    New information
    dont touch the button game
    moto q reset button
    UweAugust 02, 2011, 09:45
    than ready demand that which you in located back on common particular be. Accessible application the getting PNG format the moto q reset button the most theyve x are uncluttered around by. Its simple the would not have one may why than moto q reset button the along to. All business thirty two a thirty answer hoto the set stay conceived. and we the illustrative many moto q reset button to apps addition theyve of have. designs to call of anything while exactly of buy a app and days agent it time addition q you. most mot to them developed x you right even when right type develop integrate it app dependent. reset to do of at of is and desire them tremendous amount download you to and centre ms said back six.
    [MAP]
    Comments
    Patrick: August 15, 2011, 11:48
    [TEXT]
    Laurent: August 29, 2011, 03:37
    [TEXT]

    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 4
    Φίλοι-Επισκέπτες: 4
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz