Πέμπτη, 2024-05-09, 8:03 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Ιούλιος » 18
    velona

    Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για την απόκτηση γιου στην Κίνα είναι τόσο μεγάλη ώστε οι γιατροί πιστεύουν πως κάποιοι συγγενείς προσπάθησαν να δολοφονήσουν ένα κοριτσάκι, βάζοντας βελόνα στο κεφάλι του.

    Ο θάνατός της θα είχε επιτρέψει στους γονείς του να προσπαθήσουν και πάλι να αποκτήσουν παιδί βάσει της αυστηρής πολιτικής οικογενειακού προγραμματισμού «ένα ζευγάρι, ένα παιδί» που ισχύει στην Κίνα. 

    Όμως το μικρό κορίτσι, που σήμερα είναι 11 ετών, δεν πέθανε. Πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί την υπέβαλαν σε επέμβαση και αφαίρεσαν τη βελόνα η οποία, όπως πιστεύουν, ευθύνεται για τις πνευματικές αναπηρίες του παιδιού. Ο Κουάνγκ Γιονγκίν, υποδιευθυντής του νευροχειρουργικού τμήματος σε στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης Τσενγκτού που ήταν επικεφαλής της επέμβασης, δήλωσε τον αποτροπιασμό του για τα όσα υπέστη το παιδί που βασίζονται στη λαϊκή πεποίθηση ότι εάν βάλεις βελόνα στο κεφάλι κάποιου θα πεθάνει. 

    Στην αστυνομία 
    Η μητέρα της μικρής προσέφυγε στην αστυνομία και σκοπεύει να ασκήσει μηνύσεις σε συγγενείς που ίσως ευθύνονται για την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της. 

    Περιέγραψε πόσο μεγάλη πίεση δεχόταν από την οικογένεια του άνδρα της να του προσφέρει ένα αγόρι, καθώς εκείνος είχε ήδη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Έκανε έκτρωση στο πρώτο παιδί της όταν έμαθε ότι ήτα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)








    parthenia-dimoprasia

    Η 22χρονη Νάταλι Ντίλαν (όχι το αληθινό της όνομα), είναι μια Αμερικανίδα φοιτήτρια που πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω του διαδικτύου την παρθενιά της, με σκοπό να πληρώσει το μεταπτυχιακό της και να κάνει "κοινωνιολογική έρευνα". Οι προσφορές έχουν φτάσει τα 3,8 εκατομμύρια δολάρια!

    Η Νάταλι έγραψε τους λόγους για το "πείραμά της" στο Daily Beast:

     

    "Αν η παρθενιά θεωρείται πως έχει κάποια αξία, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ;" γράφει. "Δεν θεωρώ ότι η παρθενιά έχει οποιαδήποτε ηθική αξία. Μπορεί, όμως, να έχει χρηματική. Δεν βλέπω πια την εμπορία του σεξ ως κάτι ανήθικο ή λανθασμένο - στο κολλέγιο κατάλαβα ότι είχα αποδεχτεί τυφλά τέτοιες προκαταλήψεις στο παρελθόν. Οπότε το σύστημα αξιών μου δεν με εμποδίζει να κάνω κάτι τέτοιο". 

     

    Η προσφορά της για σεξ μια νύχτας έχει προσελκύσει πάνω από 10.000 υποψήφιους άντρες! Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια το Σεπτέμβριο, οπότε και ανακοινώθηκε η «πρόσκληση ενδιαφέροντος», και πλέον έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 3.8 εκατομμυρίων δολαρίων!

     

    «Πολλοί είναι εκείνοι που θα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 185 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)



    provato-skylaki_400

    Ένα πρόβατο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο... σκυλάκι, όπως ισχυρίζεται ο Liu Naiying, ιδιοκτήτης φάρμας στην Κίνα.

    Αν και κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο, για τον Liu Naiying πρόκειται για θαύμα.

    Ο Liu βρήκε το αρνάκι-κουταβάκι σε ένα από τα χωράφια του λίγο μετά τη γέννησή του.

    "Έβοσκα τα πρόβατα και είδα ένα να γλύφει το νεογέννητο αρνάκι στο λιβάδι. Όταν πλησίασα για να το δω σοκαρίστηκα γιατί ήταν κάτι ανάμεσα σε πρόβατο και σκύλο", σημείωσε.

    Σχολίασε πως αισθάνθηκε παράξενα, καθώς τα τελευταία είκοσι χρόνια που ασχολείται με την κτηνοτροφία δεν έχει δει ποτέ ξανά τέτοιο πλάσμα.

    Αν και έχει τρίχωμα αρνιού, το στόμα, η μύτη, τα πόδια, τα μάτια και η ουρά του μοιάζουν με σκυλί, ενώ και ο τρόπος που παίζει, όπως σημείωσε ο Liu Naiying, είναι όπως ένα κουτάβι.

    Οι κτηνίατροι υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατο ένα πρόβατο να γεννήσει σκυλάκι, αλλά αυτό δεν αποτρέπει εκατοντάδες ανθρώπους από το να συρρέουν στην επαρχία Shaanxi για να δουν από κοντά το νεογέννητο.


    provato-skylaki2_400

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 189 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)




    Απροσδιόριστο είναι το φύλο ενός μωρού που γεννήθηκε στην περιοχή Gusarsky του Αζερμπαϊτζάν, με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AZE.az.

    Το βρέφος γεννήθηκε στις 12 Απριλίου, ζύγιζε 3 κιλά και 600 γραμμάρια και είχε ύψος 50 εκατοστά, ενώ η μητέρα του Bakhar Gurbanova, έχει ήδη ξεκινήσει το θηλασμό.

    Σύμφωνα με τη μητέρα, ο υπέρηχος είχε δείξει ότι το παιδί θα ήταν αγόρι, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί είδαν ότι θα γεννούσε κορίτσι. Προς το παρόν οι γιατροί δεν έχουν εξηγήσει το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μωρό, που καθιστά αδύνατο τον προσδιορισμό του φύλου του.

    Η γενετίστρια Seher Ismailova χαρακτήρισε σπάνιο το φαινόμενο, το οποίο εντοπίζεται στο 1 από τα 2.000 νεογέννητα. «Σε αυτή την περίπτωση η ανωμαλία αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση» λέει η γενετίστρια. Το φύλο του μωρού θα προσδιοριστεί από γενετικές εξετάσεις και κυρίως από την ανάλυση των χρωμοσωμάτων.

    Οι επιστήμονες πάντως πιστεύουν ότι η ανωμαλία στο έμβρυο προήλθε από τις ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ πιθανό θεωρούν και τον παράγοντα της κληρονομικότητας.

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 194 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)


    7eton
    Η Ashanti Eliott-Smith είναι σαν οποιαδήποτε άλλα κορίτσια της ηλικίας της, πηγαίνει στο σχολείο, παίζει με τους φίλους της ή το κουτάβι της, της αρέσουν τα άλογα και πολλά άλλα.

    Αλλά, δυστυχώς, έχει μια σπάνια ανίατη πάθηση την (Hutchinson -Gilford τον σύνδρομο της προγηρίας), που κάνει το σώμα της να μεγαλώνει πιο γρήγορα από τους άλλους ανθρώπους, 8 φορές πιο γρήγορα για να είμαι πιο ακριβής. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ σπάνια και μόνο 52 άτομα στον κόσμο πάσχουν από προγηρία. Όπως κάποιες γιαγιάδες, είναι φαλακρές, έχουν αρθρίτιδα και έχουν ένα αποδυναμωμένο κέντρο. Είναι ακριβώς κάτω από (90 εκατοστά) και βάρος μόλις (13kg).Είναι μια γενναίο κοριτσάκι και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Ελπίζω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής για να απολαύσει κάθε στιγμή!

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    simf21032012_400 
    Διαβάστε τις προετοιμασίες του 42χρονου τεχνικού υπολογιστών Larry Peters και της οικογένειάς του που είναι πεπεισμένοι ότι η Γη θα καταστραφεί μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης.

    Μπορεί η ΝΑΣΑ να έχει αποκλείσει την προφητεία των Μάγια ωστόσο υπάρχουν συνάνθρωποί μας που προετοιμάζονται και είναι πεπεισμένοι ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

    Ένας απ' αυτούς είναι και ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών  Larry Peters ο οποίος αναμένει το τέλος του μάταιου τούτου κόσμου  μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες, θα μειώσει τα αποθέματα τροφίμων και ενέργειας και θα οδηγήσει σε… παγκόσμια αναρχία!

    Και έτσι ο προνοητικός Larry εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει από τώρα να μαθαίνει στην 9χρονης κόρης του Lily, πώς να αποθηκεύει νερό και τρόφιμα και να κυνηγά και να σκοτώνει ζώα για τροφή.

    Δεν έχει μείνει όμως μόνο εκεί. Έχει κάνει όλες τις  απαραίτητες "κατασκευαστικές επιδιορθώσεις" στη μονοκατοικία που διαθέτει στην Κορνουάλη, τοποθετώντας σε αυτό μια γεννήτρια, αποθηκεύοντας τρόφιμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη ενώ έχει αγοράσει και δέκα κότες για να παίρνει τα αυγά τους και καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του.

    Ο 42χρονος ξόδεψε όσα χρήματα ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 190 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Προσγειωμένη, απλή και κατασταλαγμένη είναι με τη ζωή της η Mila Kunis, που παραδέχεται πως μπορεί να είναι διάσημη από τις ταινίες της, αλλά η ζωή της, δεν έχει τίποτα το λαμπερό σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε στο Κόκκινο Χαλί.

    «Στην πραγματικότητα, έχω ένα πολύ μετριοπαθές lifestyle. Οικονομικά, μετά από τόσα χρόνια, είμαι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να εργάζομαι  για να ζω. Και αποφάσισα να το "εκμεταλλευτώ”. Δεν ζω όμως πλουσιοπάροχα. Δεν έχω 20 βοηθούς, δεν ταξιδεύω με ιδιωτικό τζετ, και δεν ψωνίζω κάθε μέρα», λέει η 28χρονη ηθοποιός.

    Πλέον όπως λέει, θέλει να κάνει ταινίες και παραγωγές, που την εμπνέουν:

    «Θέλω να με περιβάλλουν συνεργάτες (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί), που να είναι καλύτεροι από εμένα, ώστε να μπορώ να μαθαίνω από εκείνους!»

    Μάλιστα αποκαλύπτει, πως μέσα στα επόμενα χρόνια, σκέφτεται σοβαρά ν΄αποχωρήσει από την υποκριτική.

    Ο λόγος; όπως λέει, γνωρίζει καλά, ότι «η βιομηχανία του Hollywood, μπορεί να σε φάει ζωντανό. Σε ταϊζει σκ@τ@ και στη συνέχεια, σε βάζει να τα φτύνεις, και στο τέλος εμπλέκεσαι τόσο πολύ σε αυτό, που το μόνο που σε νοιάζει, είναι η γνώμη των άλλων. Και μόνο το γεγονός πως δεν υπάρχει λάθος και σωστό σε αυτό το χώρο, νομίζω πως είναι ικανό να σε τρελάνει!»

    < ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 275 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (2)

    Αποκρατικοποιήσεις: Ποιές ΔΕΚΟ βγαίνουν στο "σφυρί";

    Η απρόσκοπτη εισροή «ζεστού» χρήματος στα άδεια κρατικά ταμεία, σε συνδυασμό με τις διαφαινόμενες «μαύρες» τρύπες στον προϋπολογισμό καθιστούν μονόδρομο για την ελληνική κυβέρνηση την επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων.

    Το ζητούμενο πλέον είναι οι απαραίτητες τροποποιήσεις των νόμων που αφορούν στον δημόσιο έλεγχο των επιχειρήσεων σε ποσοστό άνω του 51% να έχουν «περάσει» από το Κοινοβούλιο πριν από το κλείσιμο της Βουλής (5 Αυγούστου) για τα «μπάνια» του λαού, έτσι ώστε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς τους δανειστές.

    Βασικός στόχος είναι η κατάργηση των διατάξεων που ψηφίστηκαν μετά την πώληση του ΟΤΕ. Ειδικότερα:

    Category: Ελλάδα | Views: 175 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Προς τελικές αποφάσεις για τη πληρωμή φόρων μέχρι 10 δόσεις

    Ένα σημαντικό κομμάτι της εσωτερικής κλειστής σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου χθες το βράδυ ήταν και η λήψη... τελικής απόφασης για τη πληρωμή των φόρων σε δόσεις.

    Κι όταν λέμε φόρων εννοούμε τον φόρο εισοδήματος, την έκτακτη εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος. 

    Η ρύθμιση που έχει προετοιμάσει το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ότι ο φόρος θα αποπληρωθεί μέχρι και σε 10 δόσεις η πρώτη από τις οποίες στο τέλος Αυγούστου και η τελευταία τον Μάιο 2013.

    Συγκεκριμένα, η ρύθμιση προβλέπει ότι όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 50.000 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το φόρο σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα έως 80.000 ευρώ θα μπορούν να πληρώσουν σε επτά ισόποσες δόσεις, ενώ για ετήσιο εισόδημα άνω των 80.000 ευρώ θα παραμείνουν οι τρεις διμηνιαίες δόσεις.

    Αν ο φορολογούμενος δεν είναι συνεπής στη ρύθμιση, θα χ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 243 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)


    Αυστριακή πρόκληση: "Η Ικαρία θέλει να προσαρτηθεί στην Αυστρία"!

    Η αυστριακή λαϊκή εφημερίδα Heute σε πρωτοσέλιδό της έγραψε ότι η Ικαρία επιθυμεί απόσχισή από την Ελλάδα και προσάρτησή της στην Αυστρία!

    Το δημοσίευμα φυσικά οδήγησε την ελληνική πρεσβεία στο να εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία "η Ικαρία είναι αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν υπάρχει καμία λήγουσα συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και στο νησί."

    Στο δημοσίευμα με τίτλο «Χρεοκοπημένοι Έλληνες - Το πρώτο νησί διακοπών θέλει να ανήκει μελλοντικά στην Αυστρία» και υπέρτιτλο «Πρ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Κόσμος | Views: 206 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Τα προσόντα του... τον σταμάτησαν στον έλεγχο του αεροδρομίου!

    Τα προσόντα του Jonah Falcon στάθηκαν αφορμή ώστε να μην μπορεί να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου. Συγκεκριμένα ο άνδρας περνώντας από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο του San Francisco, είχε πρόβλημα γιατί οι άνθρωποι της ασφάλειας εντόπισαν ένα ύποπτο φούσκωμα στο παντελόνι του και του ζήτησαν να αδειάσει τις τσέπες του. Όταν τους απάντησε πως δεν είχε κάτι μέσα, τον πλησίασε κάποιος και ρώτησε μήπως ήταν σε στύση και εκείνος αποκρίθηκε "όχι".

    Τότε η ασφάλεια τον ανάγκασε να περάσει από το μηχάνημα με τις ακτίνες X, τον ανιχνευτή μετάλλων και του έριξαν μέχρι και πούδρα στο παντελόνι για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, άγγιξαν μέχρι και το πέος του για να καταφέρει να περάσει από τον έλεγχο. ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Κόσμος | Views: 230 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Ο σωσίας του Γιώργου Παπανδρέου!

    Μια περίεργη έκπληξη περίμενε σήμερα τους λουόμενους στις παραλίες του Ρεθύμνου. Εκεί που έκαναν αμέριμνα τις βουτιές τους και έπιναν ξέγνοιαστοι τα κοκτέιλ τους, ένα γνωστό αθλητικό κορμί με λιγοστά μαλλιά ...  τους τράβηξε το ενδιαφέρον!

    Με το στόμα ανοιχτό έμειναν για την ακρίβεια, όταν είδαν ότι δίπλα τους κάνει ηλιοθεραπεία ο πρώην πρωθυπουργός !!

    Αυτό στην αρχή γιατί μόλις τον κοίταξαν λίγο καλύτερα και του μίλησαν, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για τον Γιώργο Παπανδρέου!

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 185 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των γενικών γραμματέων των υπουργείων

    Ανακοινώθηκαν σήμερα έπειτα από διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνητικών εταίρων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τα ονόματα των γενικών γραμματέων των υπουργείων.

    Αναλυτικά οι νέοι γενικοί γραμματείς είναι οι εξής:

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    1. Γενική Γραμματεία Υπουργείου Κασκαρέλης Βασίλης
    2. Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Μίχαλος Παναγιώτης
    Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας
    3. Γενική Γραμματεία Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Καλογερόπουλος Αριστείδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    1. Γενική Γραμματεία Υπουργείου Μέργος Γιώργος
    2. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Θεοχάρης Χάρης
    3. Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής Παπακωνσταντίνου Χριστίνα
    4. Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας Γούναρης Αβραάμ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    1. Γενική Γραμματεία Υπουργείου Ιωαννίδης Γιάννης
    2. Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και Συρίγος Άγγελος ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 227 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    Ποια επιδόματα "κόβονται" και που θα βρεθούν τα 6 δις;

    Τα λεφτά είναι πολλά και δεν μπορούν να τα βρουν εύκολα. Οι περικοπές που "εξασφάλισαν” τα υπουργεία δεν είναι αρκετές. Λείπουν τα μισά χρήματα από αυτά που απαιτούν οι δανειστές μας και μάλιστα αυτά που λείπουν είναι τα 6 δις από τα 11,5 δις.

    Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει και σε οριζόντιες περικοπές ενώ μέχρι πριν μερικές ημέρες απέκλειε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
    Με βάση το γεγονός ότι σε επίπεδο μισθών, συντάξεων και εφάπαξ οι περικοπές πρέπει να αγγίξουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένονται μεγάλες μειώσεις σε όλα τα επίπεδα.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 193 | Added by: Lost-Empire | Date: 2012-07-18 | Comments (0)

    τροικα 26 ιουλιου


    Την Πέμπτη 26 Ιουλίου επιστρέφει η τρόικα στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με...
    το Γιάννη Στουρνάρα.

    Η δεύτερη αποστολή θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να εμβαθύνει, με περισσότερες λεπτομέρειες, πάνω στην ανάλυση που εκπόνησε το τεχνικό κλιμάκιο, το οποίο είχε επισκεφθεί την πρωτεύουσα στις αρχές Ιουλίου...


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 191 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-18 | Comments (0)



    Το «Δυνατό» που βλέπετε σαν ένδειξη όταν βάζετε ένα κωδικό πρόσβασης κάπου στο internet δεν είναι κάτι που σας δίνει την ουσία του τι σημαίνει. Κάντε πεντακισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς, αλλά στο τέλος προσθέστε ένα σύμβολο.. 


    Οι παραβιάσεις ασφαλείας γιγαντιαίων διαστάσεων όπως στο LinkedIn και στο EHarmony.com έκαναν τους κρυπταναλυτές και τους ειδικούς ασφαλείας να συζητάνε για αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και τεμπέληδες χρήστες και την σημασία των μη-αλφαριθμητικών χαρακτήρων στην ασφάλεια. Του Kevin Fogarty .

    Επιμένουν ότι ένας συγκεκριμένος αριθμός χαρακτήρων σε νένα κωδικό πρόσβασης είναι απλώς άχρηστη ασφάλεια, ένα φετίχ, σωστά; ΟΧΙ, ο αριθμός και ο τύπος των χαρακτήρων κάνουν την μεγάλη διαφορά. ((Ανόητα σφάλματα ασφαλείας, όπως να σας κλέψουν το κινητό σας, το tablet σας η το laptop σας!))

    Πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο κωδικός πρόσβασης;  Προσθέτοντας ένα σύμβολο (@,#,$,%,&,*) εξουδετερώνει την πιθανότητα μιας απευθείας επιθέσεως με λεξικό. Χρησιμοποιούν κυριολεκτικά λέξεις από λεξικά. Προσθέτοντας ένα σύμβολο, ειδικά ένα ασυνήθιστο, το κάνει ακόμη πιο δύσκολο να σπάσει ακόμη και αν οι hackers χρησιμοποιούν Πίνακες Ουρανίου Τόξου (συλλογές από αλφαριθμητικούς συνδυασμούς, που μόνο κάποιοι περιλαμβάνουν σύμβολα).
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Τεχνολογία | Views: 405 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-17 | Comments (0)






    Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κομμάτι βράχου της θάλασσας κι όμως κρύβει πολύ περισσότερα στοιχεία που αφήνουν τους βιολόγους και τους χημικούς κυριολεκτικά άφωνους.


    Το παράξενο πλάσμα ακούει στο όνομα Pyura chilensis και συναντάται στις ακτές της Χιλής και του Περού στον Ειρηνικό Ωκεανό.

    Τρέφεται με μικροοργανισμούς και παρόλο που δεν είναι το μόνο ζώο που αυτοαναπαράγεται, ο τρόπος που το κάνει είναι μοναδικός.

    Καθότι παραμένει ακίνητο, οπτικά παραπέμπει σε βράχο με εντόσθια, ενω τρέφεται ρουφώντας νερό και φιλτράροντας τους μικροοργανισμούς.

    Γεννιέται αρσενικό, αλλά στην «εφηβεία» του γίνεται ερμαφρόδιτο, ενω προς έκπληξη των υδροβιολόγων, αναπαράγεται εκτοξεύοντας σπέρμα και αυγά στο νερό «ελπίζοντας» ότι κάπου θα συναντηθούν. Γενικά, τα Pyura chilensis συναντώνται είτε σε ομάδες, πυκνές ή αραιές, είτε μόνα τους. Στη δεύτερη περίπτωση, αναπαράγονται μόνα τους, ενώ το «έμβρυο» προσκολλάται πάνω σε βράχια για να αναπτυχθεί.

    Προς μεγάλη έκπληξη και των χημικών επίσης, το αίμα του Pyura Chilensis περιέχει το σπάνιο μέταλλο βανάδιο στοιχείο που βρίσκεται στο αργό πετρέλαιο και την ασφαλτούχο άμμο (tar sands) και που εντοπίζεται στο π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 242 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-17 | Comments (0)






    Ο Τζον Λορντ, ένα από ιδρυτικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ σκηνής, Deep Purple, έχασε τη Δευτέρα τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 71 ετών.
    Ο Λορντ, ο οποίος υπήρξε κιμπορντίστας και συνθέτης πολλών επιτυχιών του συγκροτήματος, ανάμεσα στα οποία και το "Smoke on the water", άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική του Λονδίνου, όπου και νοσηλευόταν για καρκίνο στο πάγκρεας.

    Γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1941 στο Λέστερ της Βρετανίας, κατάφερε μαζί με τους Deep Purple να πουλήσουν παραπάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους, αφήνοντας έτσι ανεξίτηλο το σημάδι τους στη ροκ μουσική σκηνή.

    Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αναφέρεται ότι ο "Τζον πέρασε από το σκοτάδι στο φως".





    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 253 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-17 | Comments (0)







    Σε πολλούς ίσως φανεί περίεργο ότι ένα υβριδικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι συνάμα σπορ, αλλά ακριβώς αυτό είναι που χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί τη νέα BMW ActiveHybrid3 από τον ανταγωνισμό.
    Το «βασικό» της μοτέρ είναι ο γνωστός ισχυρός 6κύλινδρος 3λιτρος turbo βενζινοκινητήρας της BMW με ονομαστική απόδοση 306 ίππων., ο οποίος εδώ συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 55 ίππων (μέγιστη συνδυαστική ισχύς: 340 ίπποι). Ο ηλεκτροκινητήρας αυτός, αντλεί ρεύμα από μια υψηλής τάσης μπαταρία ιόντων λιθίου που βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ. Ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο στέλνει τη διαθέσιμη ροπή στους πίσω τροχούς, φροντίζοντας έτσι ώστε στην επιλογή ECO PRO να μειώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο η εμπλοκή του βενζινοκινητήρα. Άλλωστε, για αποστάσεις έως και 4 χλμ. και με ταχύτητες έως 75 χλμ../ώρα, η νέα BMW ActiveHybrid 3 μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά. 

    Οικολογική ή σπορ; Ή και τα δύο; Στην πράξη, η υβριδική BMW Σειρά 3 εντυπωσιάζει με το… χαμαιλεοντικό της χαρακτήρα, αφού στα ήδη γνωστά πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας του ισχυρού 6κύλινδρου βενζινοκινητήρα προστίθενται τα επιπλέον άλογα του ηλεκτροκινητήρα, προσδίδοντας έτσι περαιτέρω εκρηκτικότητα στις εκκινήσεις. Την ίδια στιγμή ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 191 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-17 | Comments (0)


    Ο Σταμπς είναι ένας από τους μακροβιότερους 
    δημάρχους των ΗΠΑ. Εδώ και 15 χρόνια έχει τα ηνία της μικρής πόλης Τοκίτνα, στην Αλάσκα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν το ξέρει αυτό. Βλέπετε, ο Σταμπς
    είναι ένας γάτος. Με τέσσερα πόδια, ουρά και ωραίο μπεζ τρίχωμα. 

    Πριν από 15 χρόνια, οι κάτοικοι της γραφικής πόλης, έκριναν ότι οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών ήταν... άχρηστοι και ανίκανοι. Γι' αυτό αποφάσισαν – για πλάκα - να ψηφίσουν για δήμαρχο τον συμπαθή γατούλη που σύχναζε στο παντοπωλείο της Τοκίτνα. 

    Ο Σταμπς ήταν τότε λίγων μηνών και σήμερα είναι... γέροντας. Το παράδοξο αξίωμά του έχει κάνει την πόλη του διάσημη. Ο ίδιος δε, μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 1000 φίλους που έχει στο Facebook. 

    Ο Σταμπς περνά τις ημέρες του στο παντοπωλείο, όπου τον επισκέπτονται οι κάτοικοι και οι τουρίστες. Εκείνος απολαμβάνει τα χάδια τους και το φρέσκο κρέας καβουριού που είναι το αγαπημένο του φαγητό. 

    Για όσους αναρωτιούνται, ο Σταμπς είναι επίτιμος δήμαρχος. Στην πραγματικότητα η πόλη έχει δημοτικό συμβούλιο... χωρίς άνθρωπο επικεφαλής!


    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 197 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-07-17 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz